Diction
Ring på +45 2227 7016
Åben til kl. 17.00

Vores kunder

Dictions kunder: Bang & Olufsen

11. juli 2016

Bang & Olufsens lancering af deres verdensberømte BeoPlay A9-højtalere


Hvem


Bang & Olufsen er kendt over hele verden for sine eksklusive tv’er, musiksystemer og højttalere – produkter, der forener teknologisk raffinement, emotionel attraktion og design. Bang & Olufsens produkter sælges primært af et omfattende netværk af forhandlere i over 100 lande. Størstedelen af disse forhandlere er konceptbutikker, der udelukkende sælger Bang & Olufsen-produkter. Udover at producere underholdningsprodukter til hjemmet anvender Bang & Olufsen også sin viden om akustik og design til at sætte sit præg på bilindustrien, hvor virksomheden samarbejder med førende brands om at udvikle avancerede lydsystemer til eksklusive modeller.


Udfordringen


Bang & Olufsen har produkter på mange forskellige markeder, og derfor har de også behov for, at deres materiale eksisterer på andre sprog end dansk. Bang & Olufsen skulle netop til at lancere en række af deres højtalere, og i den forbindelse havde virksomheden behov for assistance til oversættelse af nye produktbeskrivelser og vejledninger til engelsk. Da den internationale presse har stor bevågenhed på nye produkter fra et verdensberømt brand som Bang & Olufsen, skulle sproget naturligvis være helt perfekt.

Løsning


Hos Diction har vi mange kunder med produkter, der skal lanceres i udlandet, og derfor forstår vi vigtigheden af, at beskrivelserne af produkterne er fejlfri, og at den rigtige terminologi er anvendt. Hos Diction har vi tilknyttet en række specialister inden for hver industri, og i dette tilfælde havde vi en håndfuld oversættere, som førhen havde arbejdet med terminologien inden for musiksystemer og højtalere. Det resulterede i, at oversættelserne blev lavet til tiden og med den korrekte terminologi. Højtalerne, som Bang & Olufsen lancerede, er efterfølgende blevet solgt i hele Europa og i USA.
Så ønsker du et oversættelsesbureau med de bedste priser, og som kan levere hurtigt og fejlfrit, så kontakt os på tlf. +45 2227 7016 eller via vores mail [email protected]

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankortvisamastercardmobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Læs om nogle af vores cases:

Hos Diction har vi erfaring med oversættelse af tekster for både erhvervslivet, det offentlige og for privatpersoner. Vi har oversættere inden for hver deres felt. Flere af vores oversættere har specialiseret sig inden for et særligt felt, og netop dette har betydning for at din tekst bliver så flydende som mulig, og dermed bringer budskabet så klart som muligt.

Vores kunder

Bang & Olufsen
Sticks'n'Sushi
Europcar
PricewaterhouseCoopers
Santander Consumer Bank
WhiteAway
Arriva
Københavns Universitet
Aller Media
Toyota
Momondo
Nordisk Film
Frihedsmuseet
Lauritz
Clever
Copenhagen Green Energy

Vores kunder:

Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 2227 7016
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200064202
dankortvisamastercardmobilepay