Diction
Ring på +45 2227 7016
Åben til kl. 17.00

Norsk projektleder - (fuldtid)

Norsk projektleder søges til oversættelsesbureau i hjertet af København (fuldtid)

Vi søger en norsk projektleder, som kunne tænke sig at træde til i Danmarks hurtigst voksende oversættelsesbureau, som har kontor på Strøget i København. Diction vækster meget på det norske marked, og projektlederen vil derfor være ansvarlig for kontakten med alle vores norske kunder.

Lidt om Diction:

Diction er et mindre oversættelsesbureau i stor vækst i både Danmark, Sverige og Norge. Du bliver en del af et lille og ungt internationalt team, hvor holdånd og medindflydelse er et centralt element for vores hidtidige resultater. Diction har en flad struktur og en stærk iværksætterkultur, hvor kun ambitionerne sætter grænserne. Du kommer til at arbejde fra vores kontor i København og overtager med det samme dine egne kunder som f.eks. Morgenbladet, Universitetet i Agder, Hugo Boss, Miele, Red Bull og PwC.

Dine ansvarsområder og opgaver bliver følgende:

 • Hovedansvarlig for kontakt med både privat- og erhvervskunder, herunder udarbejdelse af kundetilbud. Som projektleder hjælper du kunden med alt fra udarbejdelse af tilbud til levering af den færdige oversættelse.
 • Koordinering af oversættelsesprojekter ved at udvælge oversættere og herefter samarbejde tæt med både oversætteren og korrekturlæseren om at nå deadlines.
 • Følge op på vores norske kunder for at sikre, at de er tilfredse og får den bedst mulige service.
 • Deltage i rekruttering af norske oversættere via løbende gennemgang af jobansøgninger og aktiv headhunting sammen med vores HR-afdeling. Dette foregår gennem rekrutteringsplatforme.
 • Deltagelse i månedlige statusmøder for det norske marked, hvor du sammen med direktøren gennemgår KPI’er, (som består af tidsplanlægning, kvalitet og budget) samt generelle målsætninger.
 • Rådgive direktøren sammen med projektlederen for det danske og svenske marked. Her vil du bidrage til udviklingen af interne arbejdsprocedurer.

Dine kompetencer:

 • Du har norsk som modersmål og kan formulere dig skriftligt og mundtligt korrekt på både norsk og engelsk.
 • Du er ikke bange for at tale med kunder og tør tage ansvar for din egen kundeportefølje.
 • Det er en fordel, hvis du har en kommerciel eller sproglig baggrund, eksempelvis en kortvarig eller langvarig uddannelse.
 • Du kan arbejde selvstændigt såvel som sammen med resten af vores team.
 • Du arbejder systematisk, har et godt overblik og kan have mange bolde i luften.

Stillingen kræver en serviceminded mentalitet, som gør, at kunderne stoler på dig som deres rådgiver. Du nyder at arbejde i et miljø med højt tempo og stramme deadlines. Ud over de nævnte kompetencer forventer vi, at du kan starte op hos os i starten af maj 2020.

Diction kan tilbyde dig:

 • Mulighed for at blive en del af det hurtigst voksende oversættelsesbureau i Danmark, med arbejdsplads i hjertet af København (på Strøget).
 • Et job med en masse ansvar og mulighed for selvstændigt arbejde.
 • Ungt arbejdsmiljø i en virksomhed i stor vækst.
 • Madordning
 • Løn efter kvalifikationer

I Diction tilstræber vi at skubbe grænserne for hele vores team, men også for din professionelle udvikling. Derfor tilpasser vi dit ansættelsesforløb og sætter milepæle op, så du opnår progression i din professionelle karriere.

Er du interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Martin Boberg på tlf. +4522272868">+45 2227 2868. Send din ansøgning til [email protected] sammen med et opdateret CV, en kort ansøgning og resultater fra senest afsluttet uddannelse. Vi afholder løbende samtaler, så ansøg gerne snarest muligt.

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi er det eneste oversættelsesbureau i Skandinavien, der tilbyder online betaling til private kunder.
dankortvisamastercardmobilepay
Få et uforpligtende tilbud
Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 2227 7016
CVR: 35636455
dankortvisamastercardmobilepay