Diction
Ring på +45 2227 7016
Åben til kl. 17.00

Oversættelse for private

Diction tilbyder oversættelser til private kunder, uanset om det handler om oversættelser af breve, CV'er eller oversættelser af officielle dokumenter, som skal legaliseres. Vi hjælper dig med at oversætte dit dokument nemt, hurtigt og til Danmarks bedste priser.

Hvad kan vi hjælpe med at oversætte? 

Vi hjælper dagligt private med at oversætte alle slags dokumenter. Vi hjælper både med at oversætte traditionelle dokumenter og officielle dokumenter, der kræver en hvis form for autorisation.

  • Tekster der typisk ikke kræver en autoriseret oversættelse:
    CV’er, jobansøgninger, hjemmesidetekster, skoleopgaver, taler og e-mailkorrespondancer.

  • Tekster der ofte kræver en autoriseret oversættelse:
    Karakterudskrifter, dåbsattester, dødsattester, ægteskabsbeviser, vielsesattester, civilstandsattester, separationsbevillinger, begravelsesattester, skilsmissebevillinger, testamenter, navneattester og lignende dokumenter.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har behov for en autoriseret oversættelse eller en traditionel oversættelse, så anbefaler vi, at du undersøger det hos den myndighed eller institution, som skal bruge dokumentet. Vi tilbyder at lave alle typer oversættelser. 

Forløb
Upload dine dokumenter
Betal med kort eller mobilepay
Vi oversætter dine tekster
Dine tekster sendes retur på mail

Hvordan er processen? 

For at bestille en oversættelse skal du blot scanne og sende din tekst til os på e-mail, så får du et tilbud, som du kan afvise eller acceptere. Som det eneste bureau i Danmark tilbyder vi, at du kan betale med MobilePay og betalingskort online. Når vi har oversat teksten, sender vi den retur til dig elektronisk, og hvis du har bestilt en autoriseret oversættelse, får du den retur med posten til din adresse. Ved autoriseret oversættelse får kunden en elektronisk ustemplet kopi til godkendelse inden legalisering.

Pris 

Oversættelse har historisk set været en dyr service at købe, men det gør Diction op med og tilbyder nogle priser, som hidtil ikke er set før i branchen. Vi har effektiviseret vores arbejdsprocesser, hvilket betyder, at vi kan give dig oversættelse til Danmarks bedste priser.

Prisen for at få oversat 1 side kan variere mellem alt fra 50 kr. til 451 kr. ex. moms. Prisen afhænger af, hvor meget tekst der er på én side, og hvor mange ord der er i dokumentet; vores pris pr. er 1,29 kr. pr ord.

Eksempler på priser: 

Oversættelse af 2 siders CV (med i alt 700 ord): 903 kr. ex. moms
Oversættelse af jobansøgning på 1 side (350 ord): 490 kr. ex. moms (Bemærk at vi har en mindstepris på 490 kr. ex. moms, hvor du kan få oversat op til 380 ord.)

Hvis du skal have en autoriseret oversættelse, anbefaler vi, at du læser nærmere om priserne på siden om autoriseret oversættelse.

Fortrolighed

Alle tekster, vi arbejder med, bliver behandlet fortroligt, så du kan være sikker på, at dokumentet ikke bliver videregivet. Som oversættelsesbureau holder vi os strengt til de etiske regler for vores branche. Udover det er vores intranet også sikret efter ISO 27001 certificeringen.

Hvor hurtig kan jeg få oversættelsen retur? 

 Efter din bestilling får du typisk din oversættelse retur 2-3 hverdage efter. Vi bekræfter den præcise leveringstid, så snart vi modtager teksten fra dig, og så kan du selv bekræfte, om tidspunktet passer dig. Vores oversættere kan typisk oversætte mellem 6 til 12 sider om dagen afhængigt af, hvor meget tekst der er på hver side.  

Hasteoversættelse 

Haster din oversættelse? Så giv os blot besked, for så smider vi alt, hvad vi har i hænderne, og starter på at oversætte dine tekster. Ved hasteoversættelser kan vi ofte levere senere samme dag eller dagen efter. Vores hastegebyr starter på 25 % og kan variere alt efter mængden af tekst og deadline.

Hvordan får jeg et tilbud? 

For at få et tilbud skal du blot udfylde vores tilbudsformular (LINK) eller sende dine dokumenter til vores e-mail. Herefter vil du få et tilbud fra en af vores projektledere inden for 15-30 minutter (inden for normal åbningstid). For hurtigere betjening kan du også tilføje dit telefonnummer. Vi ser frem til at høre fra dig. 

Beregn din pris

ord
ord til  
(minimumpris: 490 kr.)
Få et uforpligtende tilbud

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi er det eneste oversættelsesbureau i Skandinavien, der tilbyder online betaling til private kunder.
Få et uforpligtende tilbud

Dit professionelle oversættelsesbureau

Oversættelsesbureauet Diction er din sproglige samarbejdspartner, uanset om du skal have lavet oversættelse, korrekturlæsning, tekstforfatning eller tolkning. Vores oversættelsesbureau har hovedkontor i København, Danmark. Fra vores kontor har vi siden 2010 hjulpet vores kunder med oversættelse i hele Nordeuropa. Vi har særligt specialiseret os i at lave oversættelser til og fra de skandinaviske sprog, hvilket gør, at du trygt kan overlade dine oversættelser til os og forvente at få korrekte og sprogligt flydende oversættelser retur. For at du kan være sikker på at få oversættelse af højeste kvalitet, har vi samlet de dygtigste oversættere i branchen hos os. Vi benytter os udelukkende af modersmålsoversættere, og alle tekster bliver kvalitetssikret ved bl.a. korrekturlæsninger, som bliver foretaget af en anden person end oversætteren selv. Diction leverer professionelle sprogløsninger til både privat og erhverv, og vi ser frem til også at hjælpe dig.
Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 2227 7016
CVR: 35636455