Vi oversætter dine tekster til indisk.
Hurtigt og effektivt til Danmarks bedste priser

Vi ligger nr. 1 på trustpilot
Vi har 9,6/10 i score baseret på mere end 120 tilbagemeldinger fra kunder.

PROFESSIONEL levering af indisk OVERSÆTTELSE TIL MARKEDETS BEDSTE PRIS

HHvis du har behov for professionel indisk oversættelse, så er du kommet til det rette sted.

Diction tilbyder professionel oversættelse til indisk og korrekturlæsning af alle typer af tekster, herunder bøger, finansielle dokumenter, kontrakter samt anden korrespondance. Vi er derfor klar til at hjælpe dig med dine indiske oversættelsesopgaver, uanset hvilken form for oversættelse (basistekst, avancerede tekster, hindi, urdu, punjabi, telugu, hasteopgave, mv.), som du måtte efterspørge.

Diction anvender professionelle og erfarne modersmålsoversættere med henblik på at kunne levere hurtigt, i samme høje kvalitet og serviceniveau til markedets klart bedste priser.

Indisk OVERSÆTTELSE

Indisk er et højtprioriteret sprog i Diction, og hvis du har en tekst, der skal oversættes til eller fra indisk, så er vi det rette oversættelsesbureau.

Vi har valgt at have fokus på dette sprog grundet den omfangsrige indiske erhvervssektor samt større fokus på at forstærke handels- og samarbejdsrelationer mellem Indien og Danmark.

Selvom vores oversættere er dygtige og specialister inden for flere specifikke fagområder (juridiske, samfundsmæssige eller tekniske fagområder), sender vi alligevel den færdigoversatte tekst til en anden oversætter, der har tilsvarende uddannelses- og kompetenceniveau med henblik på grundig korrekturlæsning af teksten. Det er med til at sikre den højeste kvalitet, som vi her hos Diction sætter en ære i at kunne levere gang på gang.

Forløb

Upload dine dokumenter
Betal med kort eller mobilepay
Vi oversætter dine tekster
Dine tekster sendes retur på mail

MODERSMÅLSOVERSÆTTERE SIKRER KVALITETSOVERSÆTTELSER

De udvalgte og anvendte oversættere hos Diction har alle hindi som modersmål.

Vores oversættere er underlagt høje kompetence- og erfaringskrav og skal kunne dokumentere, at de har en videregående uddannelse og gerne omfattende oversættelseserfaring.

Vi har derfor flere dygtige og pålidelige oversættere som en fast stab i vores database og netværk.

Du er altid velkommen til at få indsigt i, hvad vi kan tilbyde, og derfor tilbyder vi også i nogle tilfælde at lave en prøveoversættelse uden beregning.

Indisk KORREKTURLÆSNING

En færdig oversættelse bliver korrekturlæst af en anden oversætter. Korrekturlæsningen eliminerer først og fremmest småfejl såsom taste- og formateringsfejl. Derudover indeholder den også en sprogrevision, der garanterer, at oversættelsen er idiomatisk korrekt og dermed ikke lyder oversat, og at oversættelsen er en tro gengivelse af kildeteksten.

Vi lægger stor vægt på korrekturlæsningen, idet den sikrer en professionel løsning af din opgave og er med til at sikre den højeste kvalitet.

Vi er desuden stolte over altid at være fleksible med hensyn til vores kunders ønsker, så hvis du har et særligt behov, er du altid velkommen til at skrive det til os.

HURTIG og rettidig LEVERING AF DINE indiske TEKSTER

Mange af vores kunder har krav om, at vi kan levere hurtigt og rettidigt. Derfor har vi sørget for, at vi altid har mulighed for at levere hurtigt, hvis du har en stram deadline, der skal overholdes.

Vi har flere ledige oversættere til at tage imod netop din opgave.

Send os din indiske tekst via vores formular her på siden eller via e-mail, og vi kommer med et bud på pris og leveringstid.

DEt indiske marked

Med 1,3 mia. indbyggere er Indien verdens største demokrati.

Ifølge Verdensbanken forventes Indien at konsolidere sig som verdens femtestørste økonomi og verdens tredjestørste målt på købekraft i 2018.

Den indiske handel er meget omfangsrig, og de to største økonomiske handelspartnere er Kina og USA.  Den danske og indiske regering og erhvervslivet har i de seneste år haft større fokus på at forstærke handels- og samarbejdsrelationer mellem landene.

Af lige præcis den årsag har Diction valgt at tilknytte dygtige og professionelle indiske oversættere, der har hindi som modersmål. Vi har valgt at have fokus på sproget hindi, fordi hindi er at betegne som nationalsproget i Indien, da over halvdelen af befolkningen i Indien og resten af verden (ca. 650 millioner mennesker i alt) taler hindi.

Men vi kan også oversætte til og fra andre indiske sprog og dialekter, såsom urdu (det pakistanske nationalsprog), punjabi, telugu, tamil, mv.

Beregn din pris

ord

ord til 1,39 kr. 0,00 kr.

(minimumpris: 490 kr.)
Få et uforpligtende tilbud

Danmarks bedste priser

Vi oversætter fra 1,39 kr. pr. ord og korrekturlæser fra 0,30 kr. pr. ord.

Høj kvalitet

Vi benytter os udelukkende af erfarne modersmålsoversættere, så du er garanteret en kvalitetsoversættelse.

Hurtig levering

Vi kan afhængigt af tekstmængden have oversættelsen klar samme dag.

Vores kunder:

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi er det eneste oversættelsesbureau i Skandinavien, der tilbyder online betaling til private kunder.

“Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive. ”
Christian Birksø
Owner
eAnatomi.dk
“Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig. ”
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer
ABEO A/S

Læs flere anmeldelser på Trustpilot

Vi taler mange sprog

Diction er med et stort team af specialiserede oversættere den foretrukne samarbejdspartner for adskillige skandinaviske og internationale virksomheder. Vi oversætter primært tekster til og fra alle europæiske sprog og specialiserer os i de skandinaviske sprog.

Dit professionelle oversættelsesbureau

Oversættelsesbureauet Diction er din sproglige samarbejdspartner, uanset om du skal have lavet oversættelse, korrekturlæsning, tekstforfatning eller tolkning. Vores oversættelsesbureau har hovedkontor i København, Danmark. Fra vores kontor har vi siden 2010 hjulpet vores kunder med oversættelse i hele Nordeuropa. Vi har særligt specialiseret os i at lave oversættelser til og fra de skandinaviske sprog, hvilket gør, at du trygt kan overlade dine oversættelser til os og forvente at få korrekte og sprogligt flydende oversættelser retur. For at du kan være sikker på at få oversættelse af højeste kvalitet, har vi samlet de dygtigste oversættere i branchen hos os. Vi benytter os udelukkende af modersmålsoversættere, og alle tekster bliver kvalitetssikret ved bl.a. korrekturlæsninger, som bliver foretaget af en anden person end oversætteren selv. Diction leverer professionelle sprogløsninger til både privat og erhverv, og vi ser frem til også at hjælpe dig.