Diction
Ring på +45 2227 7016
Åben til kl. 17.00

Vi oversætter dine tekster til indisk.
Hurtigt og effektivt til Danmarks bedste priser

Professionel levering af indisk oversættelse til markedets bedste pris

Hvis du har behov for professionel indisk oversættelse, så er du kommet til det rette sted. Diction tilbyder professionel oversættelse til indisk og korrekturlæsning af alle typer af tekster, herunder bøger, finansielle dokumenter, kontrakter samt anden korrespondance. Vi er derfor klar til at hjælpe dig med dine indiske oversættelsesopgaver, uanset hvilken form for oversættelse (basistekst, avancerede tekster, hindi, urdu, punjabi, telugu, hasteopgave, mv.), som du måtte efterspørge. Diction anvender professionelle og erfarne modersmålsoversættere med henblik på at kunne levere hurtigt, i samme høje kvalitet og serviceniveau til markedets klart bedste priser.

Indisk oversættelse

Indisk er et højtprioriteret sprog i Diction, og hvis du har en tekst, der skal oversættes til eller fra indisk, så er vi det rette oversættelsesbureau. Vi har valgt at have fokus på dette sprog grundet den omfangsrige indiske erhvervssektor samt større fokus på at forstærke handels- og samarbejdsrelationer mellem Indien og Danmark. Selvom vores oversættere er dygtige og specialister inden for flere specifikke fagområder (juridiske, samfundsmæssige eller tekniske fagområder), sender vi alligevel den færdigoversatte tekst til en anden oversætter, der har tilsvarende uddannelses- og kompetenceniveau med henblik på grundig korrekturlæsning af teksten. Det er med til at sikre den højeste kvalitet, som vi her hos Diction sætter en ære i at kunne levere gang på gang.

Forløb
Upload dine dokumenter
Betal med kort eller mobilepay
Vi oversætter dine tekster
Dine tekster sendes retur på mail

Modersmålsoversættere sikrer kvalitetsoversættelser 

De udvalgte og anvendte oversættere hos Diction har alle hindi som modersmål. Vores oversættere er underlagt høje kompetence- og erfaringskrav og skal kunne dokumentere, at de har en videregående uddannelse og gerne omfattende oversættelseserfaring. Vi har derfor flere dygtige og pålidelige oversættere som en fast stab i vores database og netværk. Du er altid velkommen til at få indsigt i, hvad vi kan tilbyde, og derfor tilbyder vi også i nogle tilfælde at lave en prøveoversættelse uden beregning.

Indisk korrekturlæsning

En færdig oversættelse bliver korrekturlæst af en anden oversætter. Korrekturlæsningen eliminerer først og fremmest småfejl såsom taste- og formateringsfejl. Derudover indeholder den også en sprogrevision, der garanterer, at oversættelsen er idiomatisk korrekt og dermed ikke lyder oversat, og at oversættelsen er en tro gengivelse af kildeteksten. Vi lægger stor vægt på korrekturlæsningen, idet den sikrer en professionel løsning af din opgave og er med til at sikre den højeste kvalitet. Vi er desuden stolte over altid at være fleksible med hensyn til vores kunders ønsker, så hvis du har et særligt behov, er du altid velkommen til at skrive det til os.

Hurtig levering på dine indiske tekster 

Mange af vores kunder har krav om, at vi kan levere hurtigt og rettidigt. Derfor har vi sørget for, at vi altid har mulighed for at levere hurtigt, hvis du har en stram deadline, der skal overholdes. Vi har flere ledige oversættere til at tage imod netop din opgave. Send os din indiske tekst via vores formular her på siden eller via e-mail, og vi kommer med et bud på pris og leveringstid.

Det indiske marked

Med 1,3 mia. indbyggere er Indien verdens største demokrati. Ifølge Verdensbanken forventes Indien at konsolidere sig som verdens femtestørste økonomi og verdens tredjestørste målt på købekraft i 2018. Den indiske handel er meget omfangsrig, og de to største økonomiske handelspartnere er Kina og USA.  Den danske og indiske regering og erhvervslivet har i de seneste år haft større fokus på at forstærke handels- og samarbejdsrelationer mellem landene. Af lige præcis den årsag har Diction valgt at tilknytte dygtige og professionelle indiske oversættere, der har hindi som modersmål. Vi har valgt at have fokus på sproget hindi, fordi hindi er at betegne som nationalsproget i Indien, da over halvdelen af befolkningen i Indien og resten af verden (ca. 650 millioner mennesker i alt) taler hindi. Men vi kan også oversætte til og fra andre indiske sprog og dialekter, såsom urdu (det pakistanske nationalsprog), punjabi, telugu, tamil, mv.

Beregn din pris

ord
ord til  
(minimumpris: 490 kr.)
Få et uforpligtende tilbud

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankortvisamastercardmobilepay
Få et uforpligtende tilbud

De bedste i branchen

"Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive. "
Christian Birksø
Alexander Wulff
Christian Birksø
Owner, eAnatomi.dk
Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 2227 7016
CVR: 35636455
dankortvisamastercardmobilepay