Diction
Ring på +45 2227 7016
Åben til kl. 17.00

Vi oversætter dine tekster til polsk. Hurtigt og effektivt til Danmarks bedste priser

Har du brug for hjælp med oversættelse til polsk? Få en professionel polsk oversættelse her.

Diction tilbyder polsk oversættelse og korrekturlæsning til både privat- og erhvervskunder. Vi har eksperter i polsk, som har hver deres brancheerfaring, og som står klar til at hjælpe med at oversætte og korrekturlæse din tekst. Udover kvaliteten går vi hos Diction op i at kunne tilbyde markedets bedste priser, hvilket betyder, at vi har stort fokus på at holde omkostningerne nede til fordel for vores kunder.

Polsk oversættelse

Vi har specialiseret os i at oversætte til og fra polsk og kan derfor hjælpe dig med at få oversat din tekst, uanset hvilket emne din tekst omhandler. Vi har specialiserede modersmålsoversættere klar til at hjælpe med at oversætte netop din tekst. På den måde er du sikret, at teksten er helt fejlfri og flydende i sproget, når du får oversættelsen retur.

Forløb
upload
Upload dine dokumenter
credit-card
Betal med kort eller mobilepay
text
Vi oversætter dine tekster
truck
Dine tekster sendes retur på mail

Polske modersmålsoversættere sikrer kvalitetsoversættelser

For at kunne sikre at oversættelserne bliver af så høj kvalitet som muligt, har vi sørget for, at alle vores polske oversættere har polsk som modersmål. Vores polske oversættere har derfor de bedst mulige forudsætninger for at kunne lave en korrekt oversættelse. Udover at have polsk som modersmål har alle vores oversættere en akademisk uddannelse, typisk en kandidatgrad eller tilsvarende. Vi har en stor database af oversættere med specialer i hvert deres felt. Skulle du have et fast behov for oversættelse fremadrettet, kan vi også sørge for at have samme oversættere tilknyttede alle dine oversættelser for således at sikre kontinuitet i dine oversættelser.

Polsk korrekturlæsning

Har du en polsk tekst, som du skal have korrekturlæst? Korrekturlæsning af polske tekster er en service, som vi tilbyder til alle vores kunder. Når vi korrekturlæser teksterne, retter vi dem for alle tænkelige fejl, der måtte være og samtidig kommer vi med forslag til forbedringer, som kan gøre budskabet mere klart. Efter korrekturlæsningen får du teksten retur i to udgaver. I den ene udgave er rettelserne markeret med rød farve, så du kan få et indblik i rettelserne. I det andet dokument er rettelserne implementeret i teksten og dermed klar til at blive taget i brug med det samme.

Hasteoversættelse? Her kan du få ekspreslevering på din polske oversættelse

Har du travlt og behov for din oversættelse med det samme? Så er vi de rette til at hjælpe dig. Vi er kendt for at være det mest fleksible oversættelsesbureau på markedet. Når vi har en aftale på plads, kan vi straks gå i gang med oversættelsen af din opgave og dermed levere senere samme dag eller dagen efter afhængigt af mængden. Ved hasteoversættelser kommer der typisk et ekstra gebyr på, som er på 25 %, men dette afhænger meget af det specifikke tilfælde. Hvis du ønsker et uforpligtigende tilbud, skal du blot bruge vores formular for at få et tilbud.

Det polske marked

På verdensplan bliver polsk talt af mere end 65 millioner mennesker. Polen har i en årrække oplevet stor økonomisk vækst. Landet har en ny middelklasse, som vokser og er veluddannet, hvilket har gjort, at internationale virksomheder har fundet kvalificeret og billig arbejdskraft i Polen. Selvom der bliver undervist i engelsk i skolerne, er der stadig større dele af befolkningen, som kun taler polsk, især den ældre generation. Derfor kan det være afgørende som udenlandsk virksomhed at få oversat sit materiale til korrekt polsk for at nå ud til så brede målgrupper som muligt. 

Beregn din pris

ord
ord til  
(minimumpris: 490 kr.)

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankortvisamastercardmobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Det siger vores kunder

Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S

Mød teamet

Miriam Madsen Krane
Miriam Madsen Krane
Project Manager - Norge
Rebecka Axelsson
Rebecka Axelsson
Project Coordinator & Account Assistant - Sverige
Aske Hansen
Aske Hansen
Full Stack Developer - Danmark
Martin Boberg
Martin Boberg
Chief Executive Officer
Maja Wistrand
Maja Wistrand
Project Coordinator - Sverige
Jessika Rasmussen
Jessika Rasmussen
Project Manager - Danmark

Kinesisk oversættelse hjalp til salget af gigantisk ravsamling

I august 2020 stod det danske auktionshus Lauritz.com overfor en omfattende opgave. Lauritz.com, Nordeuropas største online-auktionshus, var blevet ansvarlig for at varetage salget af de mere end 288.000 objekter fra konkursboet House Of Amber, som blandt andet inkluderede verdens næststørste ravklump på 47,5 kilo. Læs her, hvordan at vi hos Diction hjalp Lauritz med at løse denne opgave.

Læs hele casen
4,7
Trustpilot
bedømmelser
5,0
Google
anmeldelser
5,0
Facebook
bedømmelser
Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 2227 7016
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200064202
dankortvisamastercardmobilepay