Vi oversætter dine tekster til polsk.
Hurtigt og effektivt til Danmarks bedste priser

Vi ligger nr. 1 på trustpilot
Vi har 9,6/10 i score baseret på mere end 120 tilbagemeldinger fra kunder.

HAR DU BRUG FOR HJÆLP MED OVERSÆTTELSE TIL POLSK? FÅ EN PROFESSIONEL POLSK OVERSÆTTELSE HER.

Diction tilbyder polsk oversættelse og korrekturlæsning til både privat- og erhvervskunder. Vi har eksperter i polsk, som har hver deres brancheerfaring, og som står klar til at hjælpe med at oversætte og korrekturlæse din tekst. Udover kvaliteten går vi hos Diction op i at kunne tilbyde markedets bedste priser, hvilket betyder, at vi har stort fokus på at holde omkostningerne nede til fordel for vores kunder.

POLSK OVERSÆTTELSE

Vi har specialiseret os i at oversætte til og fra polsk og kan derfor hjælpe dig med at få oversat din tekst, uanset hvilket emne din tekst omhandler. Vi har specialiserede modersmålsoversættere klar til at hjælpe med at oversætte netop din tekst. Når man bestiller en oversættelse hos os, får man inkluderet både en oversættelse og en korrekturlæsning foretaget af en korrekturlæser. På den måde er du sikret, at teksten er helt fejlfri og flydende i sproget, når du får oversættelsen retur.

Forløb

Upload dine dokumenter
Betal med kort eller mobilepay
Vi oversætter dine tekster
Dine tekster sendes retur på mail

POLSKE MODERSMÅLSOVERSÆTTERE SIKRER KVALITETSOVERSÆTTELSER

For at kunne sikre at oversættelserne bliver af så høj kvalitet som muligt, har vi sørget for, at alle vores polske oversættere har polsk som modersmål. Vores polske oversættere har derfor de bedst mulige forudsætninger for at kunne lave en korrekt oversættelse. Udover at have polsk som modersmål har alle vores oversættere en akademisk uddannelse, typisk en kandidatgrad eller tilsvarende. Vi har en stor database af oversættere med specialer i hvert deres felt. Skulle du have et fast behov for oversættelse fremadrettet, kan vi også sørge for at have samme oversættere tilknyttede alle dine oversættelser for således at sikre kontinuitet i dine oversættelser.

POLSK KORREKTURLÆSNING

Har du en polsk tekst, som du skal have korrekturlæst? Korrekturlæsning af polske tekster er en service, som vi tilbyder til alle vores kunder. Når vi korrekturlæser teksterne, retter vi dem for alle tænkelige fejl, der måtte være og samtidig kommer vi med forslag til forbedringer, som kan gøre budskabet mere klart. Efter korrekturlæsningen får du teksten retur i to udgaver. I den ene udgave er rettelserne markeret med rød farve, så du kan få et indblik i rettelserne. I det andet dokument er rettelserne implementeret i teksten og dermed klar til at blive taget i brug med det samme.

HASTEOVERSÆTTELSE?
HER KAN DU FÅ EKSPRESLEVERING PÅ DIN POLSKE OVERSÆTTELSE

Har du travlt og behov for din oversættelse med det samme? Så er vi de rette til at hjælpe dig. Vi er kendt for at være det mest fleksible oversættelsesbureau på markedet. Når vi har en aftale på plads, kan vi straks gå i gang med oversættelsen af din opgave og dermed levere senere samme dag eller dagen efter afhængigt af mængden. Ved hasteoversættelser kommer der typisk et ekstra gebyr på, som er på 25 %, men dette afhænger meget af det specifikke tilfælde. Hvis du ønsker et uforpligtigende tilbud, skal du blot bruge vores formular for at få et tilbud.

DET POLSKE MARKED

På verdensplan bliver polsk talt af mere end 65 millioner mennesker. Polen har i en årrække oplevet stor økonomisk vækst. Landet har en ny middelklasse, som vokser og er veluddannet, hvilket har gjort, at internationale virksomheder har fundet kvalificeret og billig arbejdskraft i Polen. Selvom der bliver undervist i engelsk i skolerne, er der stadig større dele af befolkningen, som kun taler polsk, især den ældre generation. Derfor kan det være afgørende som udenlandsk virksomhed at få oversat sit materiale til korrekt polsk for at nå ud til så brede målgrupper som muligt. 

Beregn din pris

ord

ord til 1,39 kr. 0,00 kr.

(minimumpris: 490 kr.)
Få et uforpligtende tilbud

Danmarks bedste priser

Vi oversætter fra 1,39 kr. pr. ord og korrekturlæser fra 0,30 kr. pr. ord.

Høj kvalitet

Vi benytter os udelukkende af erfarne modersmålsoversættere, så du er garanteret en kvalitetsoversættelse.

Hurtig levering

Vi kan afhængigt af tekstmængden have oversættelsen klar samme dag.

Vores kunder:

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi er det eneste oversættelsesbureau i Skandinavien, der tilbyder online betaling til private kunder.

“Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive. ”
Christian Birksø
Owner
eAnatomi.dk
“Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig. ”
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer
ABEO A/S

Læs flere anmeldelser på Trustpilot

Vi taler mange sprog

Diction er med et stort team af specialiserede oversættere den foretrukne samarbejdspartner for adskillige skandinaviske og internationale virksomheder. Vi oversætter primært tekster til og fra alle europæiske sprog og specialiserer os i de skandinaviske sprog.

Dit professionelle oversættelsesbureau

Oversættelsesbureauet Diction er din sproglige samarbejdspartner, uanset om du skal have lavet oversættelse, korrekturlæsning, tekstforfatning eller tolkning. Vores oversættelsesbureau har hovedkontor i København, Danmark. Fra vores kontor har vi siden 2010 hjulpet vores kunder med oversættelse i hele Nordeuropa. Vi har særligt specialiseret os i at lave oversættelser til og fra de skandinaviske sprog, hvilket gør, at du trygt kan overlade dine oversættelser til os og forvente at få korrekte og sprogligt flydende oversættelser retur. For at du kan være sikker på at få oversættelse af højeste kvalitet, har vi samlet de dygtigste oversættere i branchen hos os. Vi benytter os udelukkende af modersmålsoversættere, og alle tekster bliver kvalitetssikret ved bl.a. korrekturlæsninger, som bliver foretaget af en anden person end oversætteren selv. Diction leverer professionelle sprogløsninger til både privat og erhverv, og vi ser frem til også at hjælpe dig.