Diction
Ring på +45 2227 7016
Åben til kl. 17.00

Vikariat som svensk projektleder

Vikariat som svensk projektleder søges til oversættelsesbureau i hjertet af København (Fuldtid)

På grund af sygdom søger vi en vikar der kan tiltræde som svensk projektleder. Du har lyst til at træde til i vores voksende oversættelsesbureau som har kontor på Strøget i København. Diction vækster meget på det svenske marked og som projektleder er du ansvarlig for kontakten med vores svenske kunder. Vikariatet vil til at starte med være på minimum én måned.

Lidt om Diction:

Diction er et mindre oversættelsesbureau i stor vækst i både Danmark, Sverige og Norge. Du bliver en del af et ungt lille internationalt team hvor holdånd og medindflydelse er et centrale element for vores hidtidige resultater. Diction har en flad struktur og har en stærk iværksætterkultur hvor kun ambitionerne sætter grænserne. Du kommer til at arbejde fra vores kontor i København og overtager med det samme dine egne kunder som eksempelvis Boston Consulting Group, Greenpeace, Warner Brothers og Dina Försikringar.

Dine ansvarsområder og dine opgaver er det følgende:

 • Ansvarlig for kontakt med både privat- og erhvervskunder, herunder udarbejdelse af kundetilbud. Som projektleder hjælper du kunden med alt fra udarbejdelse af tilbud til levering af den færdige oversættelse.
 • Koordinering af oversættelsesprojekter ved at udvælge oversættere og herefter samarbejde tæt med både oversætteren og korrekturlæseren om at nå deadlines.
 • Deltagelse i månedlige statusmøder for det svenske marked hvor du sammen med direktøren gennemgår KPI’er (som består af tidsplanlægning, kvalitet og budget) og generelle målsætninger.

Udover ovenstående bidrager den svenske projektleder typisk med udviklingen af interne arbejdsprocedurer.

Dine kompetencer:

 • Du har svensk som modersmål og kan formulere dig korrekt både skriftligt og mundtligt på svensk og på engelsk.
 • Du er ikke bange for at tale med kunder og tør tage ansvar for din egen kundeportefølje.
 • Det er en fordel hvis du har en kommerciel eller sproglig baggrund, eksempelvis en kortvarig eller langvarig uddannelse.
 • Du kan arbejde selvstændigt såvel som sammen med resten af vores team.
 • Du arbejder systematisk, har et godt overblik og kan have mange bolde i luften.

Stillingen kræver en service-minded mentalitet som gør at kunderne stoler på dig som deres sproglige rådgiver. Du nyder at arbejde i et miljø med højt tempo og stramme deadlines. Udover de nævnte kompetencer så forventer vi at du kan starte op hos os med det samme eller snarest muligt. Eksempelvis d. 1. juni 2021.

Diction kan tilbyde dig:

 • Et vikariat af minimum 1 måneds varighed (en længere periode kan blive aktuel).
 • Mulighed for at blive en del af et hurtigt voksende oversættelsesbureau, med arbejdsplads i hjertet af København (På Strøget)
 • Et job med en masse ansvar og mulighed for selvstændigt arbejde.
 • Ungt arbejdsmiljø i en virksomhed i stor vækst.
 • Madordning
 • Løn efter kvalifikationer

I Diction tilstræber vi os efter at skubbe grænserne for hele vores team men også for din professionelle udvikling. Derfor tilpasser vi dit ansættelsesforløb og sætter milepæle op for at du opnår progression i den professionelle karrierer samtidig med at du har det sjovt med resten af vores team.

Er du interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktøren, Martin Boberg på tlf. +45 2227 2868. Send din ansøgning til [email protected] sammen med et opdateret CV, en kort ansøgning og resultater fra senest afsluttet uddannelse. Vi afholder løbende samtaler, så ansøg snarest muligt.

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankortvisamastercardmobilepay
Få et uforpligtende tilbud
Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 2227 7016
CVR: 35636455
dankortvisamastercardmobilepay