Diction
Ring på +45 2227 7016
Åben til kl. 17.00

Få lavet en hasteoversættelse udført af professionelle oversættere til Danmarks bedste priser. Få et tilbud med det samme.

Hasteopgaver

Ofte har man brug for sin oversættelse eller korrekturlæsning meget hurtigt. Derfor tilbyder vi at gøre din opgave til en hasteopgave. Det vil sige, at vi smider alt hvad vi har i hænderne for at kunne levere din tekst tilbage hurtigst muligt. Vi kan afhængigt af tekstmængden have oversættelsen klar den selv samme dag. Diction har som oversættelsesbureau altid fokuseret på at levere perfekte oversættelser til tiden, der endda ofte sendes før deadline. Ønsker du din tekst oversat inden for 48 timer, betragter vi det som en hasteopgave. Ligeledes betragter vi det som en hasteopgave, hvis der er tale om en større tekst, som har en kort deadline. Da vi er omstillingsdygtige, hvilket skyldes vores mange tilknyttede oversættere, vil vi altid kunne oversætte din tekst, selvom arbejdsmængden er stor. Vores fleksibilitet er en af vores stærkeste sider, hvilket betyder, at vi altid kan løse de sproglige udfordringer, din tekst besidder. 

Forløb
Upload dine dokumenter
Betal med kort eller mobilepay
Vi oversætter dine tekster
Dine tekster sendes retur på mail

Fortrolighed

Mange af de tekster vi arbejder med er endnu ikke blevet offentliggjort eller taget i brug. Derfor har det stor betydning for flere af vores kunder, at teksterne forbliver fortrolige, og derfor har vi taget alle de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger, for at kunne opnå komplet fortrolighed af dine dokumenter.

Hos Diction holder vi os strengt til de etiske regler for vores branche. Alle vores oversættere er bundet af en fortroligheds- og hemmeligholdelsesaftale. På den måde håndterer vi altid dine oversættelser fortroligt, og du kan derfor trygt overlade din oversættelse til os.

Kontakt os 

Kontakt os på tlf. +45 2227 7016 eller på mail [email protected] for at modtage et uforpligtende tilbud på oversættelse eller korrekturlæsning. 

Beregn din pris

ord
ord til  
(minimumpris: 490 kr.)
Få et uforpligtende tilbud

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankortvisamastercardmobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Dit professionelle oversættelsesbureau

Oversættelsesbureauet Diction er din sproglige samarbejdspartner, uanset om du skal have lavet oversættelse, korrekturlæsning, tekstforfatning eller tolkning. Vores oversættelsesbureau har hovedkontor i København, Danmark. Fra vores kontor har vi siden 2010 hjulpet vores kunder med oversættelse i hele Nordeuropa. Vi har særligt specialiseret os i at lave oversættelser til og fra de skandinaviske sprog, hvilket gør, at du trygt kan overlade dine oversættelser til os og forvente at få korrekte og sprogligt flydende oversættelser retur. For at du kan være sikker på at få oversættelse af højeste kvalitet, har vi samlet de dygtigste oversættere i branchen hos os. Vi benytter os udelukkende af professionelle modersmålsoversættere med en kandidatgrad bag sig. Diction leverer professionelle sprogløsninger til både privat og erhverv, og vi ser frem til også at hjælpe dig.
4,7
Trustpilot
bedømmelser
5,0
Google
anmeldelser
5,0
Facebook
bedømmelser
Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 2227 7016
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200064202
dankortvisamastercardmobilepay