Få lavet en hasteoversættelse udført af professionelle oversættere til Danmarks bedste priser. Få et tilbud med det samme.

Vi ligger nr. 1 på trustpilot
Vi har 9,6/10 i score baseret på mere end 120 tilbagemeldinger fra kunder.

Hasteopgaver

Ofte har man brug for sin oversættelse eller korrekturlæsning meget hurtigt. Derfor tilbyder vi at gøre din opgave til en hasteopgave. Det vil sige at vi smider alt hvad vi har i hænderne for at kunne give din oversættelse tilbage hurtigst muligt. Vi kan afhængigt af tekstmængden have oversættelsen klar selv samme dag. Diction har som oversættelsesbureau fra begyndelsen gået højt op i at levere oversættelser, som er perfekte og til tiden. Vi sørger altid for at levere vores oversættelse til tiden, og som udgangspunkt endda inden deadline. Ønsker du din tekst oversat inden for 48 timer, betragter vi det som en hasteopgave. Ligeledes betragter vi det som en hasteopgave, hvis der er tale om en større tekst, som har kort deadline. Netop fordi vi er omstillingsdygtige, i form af at have flere oversættere samlet, vil vi altid kunne oversætte din tekst, på trods af at arbejdsmængden er større. Vores fleksibilitet er en af vores absolut stærke sider, hvilket betyder, at vi altid kan tage højde for de sproglige udfordringer, din tekst har. 

Forløb

Upload dine dokumenter
Betal med kort eller mobilepay
Vi oversætter dine tekster
Dine tekster sendes retur på mail

Kvalitet

Et afgørende punkt for at sikre kvaliteten af oversættelsen er vores sparringstjek. Hos Diction arbejder vi ud fra den regel, at alle vores oversættelser bliver tjekket efter og redigeret af en sparringspartner. Vi mener, at vi opnår den mest korrekte og præcise oversættelse ved at lade to oversættere arbejde sammen om oversættelsen. Den tilknyttede sparringspartner er altid en erfaren oversætter, som har gennemført en længere videregående uddannelse.

Kvaliteten af vores tekster er alfa og omega. Derfor er det afgørende, at man har en kyndig korrekturlæser til at tjekke teksten en ekstra gang. Vi sender ikke teksten retur, før vi er helt sikre på, at den er i orden.

Hos os mener vi, at du som kunde har krav på det absolut bedste, og derfor bør man ikke risikere en billigere oversættelse hos eksempelvis en freelancer, som arbejder alene. Vi mener, det er afgørende, at teksten bliver gennemgået og identificeret for fejl, mangler og sproglige problemer, så den bliver helt perfekt. Efter at oversættelsen er blevet nærlæst, og vi har sikret os, at den bedst mulige løsning er opnået, returnerer vi teksten, så den er klar til at blive taget i brug.

Fortrolighed

Mange af de tekster, vi arbejder med, er tekster, som endnu ikke er blevet offentliggjort eller taget i brug. Derfor er det af stor betydning for flere af vores kunder, at teksterne forbliver holdt fortrolige, og derfor har vi taget alle de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger for at kunne opnå komplet fortrolighed af dine dokumenter.

Hos Diction holder vi os strengt til de etiske regler for vores branche. Alle vores oversættere er bundet af en fortroligheds- og hemmeligholdelsesaftale. På den måde håndterer vi altid dine oversættelser fortroligt, og du kan derfor trygt overlade din oversættelse til os.

KONTAKT OS

Kontakt os på tlf. +45 2227 7016 eller på mail [email protected] for at modtage et uforpligtende tilbud på oversættelse eller korrekturlæsning. 

Beregn din pris

ord

ord til 1,29 kr. 0,00 kr.

(minimumpris: 490 kr.)
Få et uforpligtende tilbud

Vi sidder klar til at hjælpe dig nu

Ring til os på +45 2227 7016

Telefonen er åben til kl. 17.00

Danmarks bedste priser

Vi oversætter fra 1,29 kr. pr. ord og korrekturlæser fra 0,24 kr. pr. ord.

Høj kvalitet

Vi benytter os udelukkende af erfarne modersmålsoversættere, så du er garanteret en kvalitetsoversættelse.

Hurtig levering

Vi kan afhængigt af tekstmængden have oversættelsen klar samme dag.

Vores kunder:

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi er det eneste oversættelsesbureau i Skandinavien, der tilbyder online betaling til private kunder.

“Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig. ”
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer
ABEO A/S
“Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive. ”
Christian Birksø
Owner
eAnatomi.dk

Læs flere anmeldelser på Trustpilot

Vi taler mange sprog

Diction er med et stort team af specialiserede oversættere den foretrukne samarbejdspartner for adskillige skandinaviske og internationale virksomheder. Vi oversætter primært tekster til og fra alle europæiske sprog og specialiserer os i de skandinaviske sprog.

Dit professionelle oversættelsesbureau

Oversættelsesbureauet Diction er din sproglige samarbejdspartner, uanset om du skal have lavet oversættelse, korrekturlæsning, tekstforfatning eller tolkning. Vores oversættelsesbureau har hovedkontor i København, Danmark. Fra vores kontor har vi siden 2010 hjulpet vores kunder med oversættelse i hele Nordeuropa. Vi har særligt specialiseret os i at lave oversættelser til og fra de skandinaviske sprog, hvilket gør, at du trygt kan overlade dine oversættelser til os og forvente at få korrekte og sprogligt flydende oversættelser retur. For at du kan være sikker på at få oversættelse af højeste kvalitet, har vi samlet de dygtigste oversættere i branchen hos os. Vi benytter os udelukkende af modersmålsoversættere, og alle tekster bliver kvalitetssikret ved bl.a. korrekturlæsninger, som bliver foretaget af en anden person end oversætteren selv. Diction leverer professionelle sprogløsninger til både privat og erhverv, og vi ser frem til også at hjælpe dig.