Diction
Ring på +45 22 27 70 16
Telfontid kl. 09-16

Få lavet en hasteoversættelse udført af professionelle oversættere til Danmarks bedste priser. Få et tilbud med det samme.

Hasteopgaver

Ofte har man brug for sin oversættelse eller korrekturlæsning meget hurtigt. Derfor tilbyder vi at gøre din opgave til en hasteopgave. Det vil sige, at vi smider alt hvad vi har i hænderne for at kunne levere din tekst tilbage hurtigst muligt. Vi kan afhængigt af tekstmængden have oversættelsen klar den selv samme dag. Diction har som oversættelsesbureau altid fokuseret på at levere perfekte oversættelser til tiden, der endda ofte sendes før deadline. Ønsker du din tekst oversat inden for 48 timer, betragter vi det som en hasteopgave. Ligeledes betragter vi det som en hasteopgave, hvis der er tale om en større tekst, som har en kort deadline. Da vi er omstillingsdygtige, hvilket skyldes vores mange tilknyttede oversættere, vil vi altid kunne oversætte din tekst, selvom arbejdsmængden er stor. Vores fleksibilitet er en af vores stærkeste sider, hvilket betyder, at vi altid kan løse de sproglige udfordringer, din tekst besidder. 

upload
Upload dine dokumenter
credit-card
Betal med kort eller mobilepay
text
Vi oversætter dine tekster
truck
Dine tekster sendes retur på mail

Fortrolighed

Mange af de tekster vi arbejder med er endnu ikke blevet offentliggjort eller taget i brug. Derfor har det stor betydning for flere af vores kunder, at teksterne forbliver fortrolige, og derfor har vi taget alle de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger, for at kunne opnå komplet fortrolighed af dine dokumenter.

Hos Diction holder vi os strengt til de etiske regler for vores branche. Alle vores oversættere er bundet af en fortroligheds- og hemmeligholdelsesaftale. På den måde håndterer vi altid dine oversættelser fortroligt, og du kan derfor trygt overlade din oversættelse til os.

Kontakt os 

Kontakt os på tlf. +45 2227 7016 eller på mail [email protected] for at modtage et uforpligtende tilbud på oversættelse eller korrekturlæsning. 

Beregn din pris

ord
ord til  
(minimumpris: 490 kr.)

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankort visa mastercard mobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Det siger vores kunder

Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S
Vi har valgt at anvende Diction som vores oversættelsesbureau, da vi er meget tilfredse med serviceniveauet, oversættelserne er af høj kvalitet og levering sker altid til tiden.
Mette Lindberg
Mette Lindberg
In-cosmetics ApS

Kinesisk oversættelse hjalp til salget af gigantisk ravsamling

I august 2020 stod det danske auktionshus Lauritz.com overfor en omfattende opgave. Lauritz.com, Nordeuropas største online-auktionshus, var blevet ansvarlig for at varetage salget af de mere end 288.000 objekter fra konkursboet House Of Amber, som blandt andet inkluderede verdens næststørste ravklump på 47,5 kilo. Læs her, hvordan at vi hos Diction hjalp Lauritz med at løse denne opgave.

Læs hele casen

Diction inside

En podcastserie om oversættelse og sprog. Via interviews gives indblik i og fra en virksomhed og branche i stor udvikling.

Seneste podcast episode

“I denne episode vil vært Jens Preisler i samtale med oversætter og translatør Francois Kofoed få en oversætters perspektiv på oversættelsesbranchen i dag, en branche der har gennemgået en rivende udvikling de seneste år. ”

5,0
Google
anmeldelser
5,0
Facebook
bedømmelser
Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 22 27 70 16
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200081926
dankort visa mastercard mobilepay