Diction
Ring på +45 2227 7016
Åben til kl. 17.00

Vi oversætter dine tekster til fransk. Hurtigt og effektivt til Danmarks bedste priser

Få en professionel fransk oversættelse til markedets bedste pris

Her på Diction.dk tilbyder vi professionel fransk oversættelse og korrekturlæsning til både private og erhverv. Vi har adskillige eksperter i fransk oversættelse tilknyttet, som også kan udføre professionel korrekturlæsning. Foruden at være specialiserede i det franske sprog er vi meget opmærksomme på vores prisniveau. Det er også derfor, at vi med stolthed kan tilbyde de bedste priser på det danske marked.

Fransk oversættelse

Vi står altid til rådighed med at oversætte tekster til og fra fransk for vores kunder. Folk fra Frankrig sætter stor pris på at skrive korrekt på deres eget sprog, og derfor har vi specialiseret os i netop det franske sprog, som normalt er meget svært, fordi fransk skrives meget sjældent, som det udtales, pga. en masse stumme bogstaver og bogstavforbindelser, der udtales ens. Her kan det være ekstra vigtigt, at man skriftligt får formuleret sig så nøjagtigt som muligt på det franske sprog, så man undgår misforståelser. Vi kan hjælpe til med alle former for oversættelse og korrekturlæsning af franske tekster.

Forløb
upload
Upload dine dokumenter
credit-card
Betal med kort eller mobilepay
text
Vi oversætter dine tekster
truck
Dine tekster sendes retur på mail

Modersmålsoversættere sikrer kvalitetsoversættelser

Vi benytter os udelukkende af modersmålsoversættere, hvilket betyder, at alle vores franske oversættere har fransk som modersmål. Vi stiller også høje krav til vores oversætteres uddannelser. Alle og enhver kan kalde sig oversætter, men vi sikrer os, at vores oversættere har en længere videregående uddannelse bag dem, og at de har erfaring inden for oversættelse. Vi stiller selvfølgelig den samme oversætter til rådighed en anden gang, hvis du eller din virksomhed skulle have behov for at få mere tekst oversat til fransk, så samtlige oversættelser kommer til at benytte sig af samme sprog.

Fransk korrekturlæsning

Vi tilbyder ligeledes fransk korrekturlæsning. Ligesom med oversættelse har vi altid en fransk korrekturlæser klar til at udføre en professionel og grundig korrektur på dine franske tekster. Alt, hvad du skal gøre, er bare at sende os dokumentet, hvorefter vi sender dig et uforpligtende tilbud tilbage via mail. Korrekturlæsningen indeholder et grundigt tjek af retstavning, grammatik, tegnsætning og sætningskonstruktioner på fransk. Vi er også fleksible, hvis der skulle være nogle særlige krav til teksten.

Hurtig levering af dine franske tekster

Vi sætter en stor ære i at imødekomme de krav, vores samarbejdspartnere stiller til os. Siden vi altid har flere oversættere klar til at oversætte og korrekturlæse franske tekster, har vi også mulighed for at aflevere teksterne hurtigt og fejlfrit. Samtidig bestræber vi os også på at være let tilgængelige for jer via telefon eller mail under hele forløbet. Oversættelserne og korrekturlæsningerne bliver altid afleveret før den aftale deadline. Lige meget hvilke sproglige udfordringer teksterne har, tager vi med glæde imod den, da fleksibilitet er en af vores stærkeste sider.

Det franske marked

Vi, hos Diction, mener, at målrettet kommunikation til det franske marked er afgørende, når man skal lave forretning i Frankrig. Turistindustrien er enorm og et af de større eksportmarkeder for flere skandinaviske lande. Ofte foretrækker franskmændene at holde sig til det franske sprog. Derfor er det kun naturligt, at man får oversat sine tekster til fransk. Man bør sikre, at dialogen forløber problemfrit, og derfor anbefaler vi, at man ikke satser på det engelske sprog. Flere af vores oversættere har gået på franske universiteter og har masser af erfaring med at skrive forretningsorienterede tekster. Vi tilbyder både oversættelse og korrekturlæsning af franske tekster. Se prisen og yderligere information om korrekturlæsning i den øverste menu.

Beregn din pris

ord
ord til  
(minimumpris: 490 kr.)

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankortvisamastercardmobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Det siger vores kunder

Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S

Mød teamet

Jens Preisler
Jens Preisler
E-mail Marketing Manager - Danmark
Maja Wistrand
Maja Wistrand
Project Coordinator - Sverige
Claus Boberg
Claus Boberg
Chief Financial Officer
Sebastian Hansen
Sebastian Hansen
Project Manager - Sverige
Miriam Madsen Krane
Miriam Madsen Krane
Project Manager - Norge
Aske Hansen
Aske Hansen
Full Stack Developer - Danmark

Kinesisk oversættelse hjalp til salget af gigantisk ravsamling

I august 2020 stod det danske auktionshus Lauritz.com overfor en omfattende opgave. Lauritz.com, Nordeuropas største online-auktionshus, var blevet ansvarlig for at varetage salget af de mere end 288.000 objekter fra konkursboet House Of Amber, som blandt andet inkluderede verdens næststørste ravklump på 47,5 kilo. Læs her, hvordan at vi hos Diction hjalp Lauritz med at løse denne opgave.

Læs hele casen
4,7
Trustpilot
bedømmelser
5,0
Google
anmeldelser
5,0
Facebook
bedømmelser
Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 2227 7016
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200064202
dankortvisamastercardmobilepay