Vi oversætter dine tekster til tyrkisk.
Hurtigt og effektivt til Danmarks bedste priser

Vi ligger nr. 1 på trustpilot
Vi har 9,6/10 i score baseret på mere end 120 tilbagemeldinger fra kunder.

HAR DU BRUG FOR HJÆLP MED OVERSÆTTELSE TIL TYRKISK? FÅ EN PROFESSIONEL TYRKISK OVERSÆTTELSE HER.

Hos Diction hjælper vi på daglig basis både private og erhverv med tyrkisk oversættelse og korrekturlæsning. Selvom høj kvalitet er afgørende for os, går vi meget op i at have markedets bedste priser. Derfor arbejder vi hårdt på at kunne give dig de absolut stærkeste priser, så du får mest for pengene.

TYRKISK OVERSÆTTELSE

Vi hjælper med oversættelse af alle slags tekster til og fra tyrkisk. Tyrkisk grammatik er et af vores specialeområder, hvilket betyder, at vi har tyrkiske oversættere med erfaring med alt fra oversættelse af juridiske dokumenter til oversættelse af tekniske manualer. Vi anbefaler, at man altid får professionel hjælp, hvis man ønsker en oversættelse, som virkelig har den ønskede effekt hos modtageren. Vi hjælper kort sagt med alle former for oversættelser og korrekturlæsninger af tyrkiske tekster.

Forløb

Upload dine dokumenter
Betal med kort eller mobilepay
Vi oversætter dine tekster
Dine tekster sendes retur på mail

TYRKISKE MODERSMÅLSOVERSÆTTERE SIKRER KVALITETSOVERSÆTTELSER

Det tyrkiske sprog udvikler sig hele tiden, så for at sikre oversættelser af den højeste kvalitet, benytter vi os altid af modersmålsoversættere. Med andre ord har alle vores tyrkiske oversættere tyrkisk som modersmål. Det betyder, at de har et gennemgående dybt kendskab til det tyrkiske sprog og al terminologi, som er afgørende for at lave en god oversættelse til tyrkisk. Hertil har de tyrkiske oversættere gennemgået en længere videregående uddannelse og har altid flere års erfaring med oversættelse bag sig. Når vi laver oversættelser, bliver teksten altid korrekturlæst af en kollega, som har samme profil som oversætteren. På den måde undgår vi småfejl, slåfejl, forkerte fortolkninger og lignende. Hvis der er behov for oversættelse af tekster over længere tid, kan vi sørge for, at det er de samme oversættere og korrekturlæsere, som arbejder med dine tekster, hvormed vi sikrer kontinuitet i oversættelserne.

TYRKISK KORREKTURLÆSNING

Har du en tekst på tyrkisk, der har brug for at blive korrekturlæst, har vi altid en medarbejder klar. Diction tilbyder grundig korrekturlæsning af dine tyrkiske tekster, og det eneste, du skal gøre, er at sende os teksten på formularen her på siden, og så vil vi sende dig et uforpligtende tilbud kort tid efter. Når du bestiller en korrekturlæsning hos os, bliver teksten rettet for alle slags fejl. Det inkluderer tyrkisk retstavning, grammatik, tegnsætning og sætningskonstruktioner. Efter korrekturlæsningen vil du modtage den rettede tekst i to versioner. En version med synlige rettelser, som er markeret med rød farve, og en anden version, hvor teksten er klar til brug med det samme. Hvis du har særlige ønsker eller krav, skal du blot kontakte os, så finder vi en løsning til dig.

HASTEOVERSÆTTELSE? DU KAN FÅ HURTIG LEVERING PÅ DIN TYRKISKE OVERSÆTTELSE

Har du behov for at få din oversættelse tilbage hurtigst muligt? Hvis det er tilfældet, er du landet det rigtige sted. Vi er ekstremt fleksible og har altid mulighed for at starte med oversættelse af din tekst med det samme. Du kan få din tekst retur senere samme dag eller dagen efter afhængigt af længden af din tekst. Ved hasteleveringer kommer der et hastegebyr på, som typisk er 25 %, men det kan variere, afhængigt af hvor meget tekst der er tale om. Diction er kendt for at være en af markedets mest fleksible bureauer, og vi er altid klar til at tage nye udfordringer op og løse dine oversættelsesopgaver hurtigst muligt.

DET TYRKISKE MARKED

Omkring 60 millioner mennesker taler tyrkisk verden rundt, hvilket gør det til et stort og vigtigt sprog. Selvom der bliver undervist i engelsk på alle skoler i Tyrkiet, er det i mange brancher afgørende, at man kommunikerer på tyrkisk, hvis man som virksomhed ønsker et gennembrud i Tyrkiet. I det tyrkiske erhvervsliv benytter man sig typisk af et formelt sprog, som viser, at man respekterer hinanden. Vi anbefaler derfor altid at have en sproglig partner med, når man skal lave forretninger i Tyrkiet. Vi tilbyder både oversættelse og korrekturlæsning af tyrkiske tekster, så kontakt os med det samme for at få mere information. 

Beregn din pris

ord

ord til 1,39 kr. 0,00 kr.

(minimumpris: 490 kr.)
Få et uforpligtende tilbud

Danmarks bedste priser

Vi oversætter fra 1,39 kr. pr. ord og korrekturlæser fra 0,30 kr. pr. ord.

Høj kvalitet

Vi benytter os udelukkende af erfarne modersmålsoversættere, så du er garanteret en kvalitetsoversættelse.

Hurtig levering

Vi kan afhængigt af tekstmængden have oversættelsen klar samme dag.

Vores kunder:

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi er det eneste oversættelsesbureau i Skandinavien, der tilbyder online betaling til private kunder.

“Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig. ”
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer
ABEO A/S
“Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive. ”
Christian Birksø
Owner
eAnatomi.dk

Læs flere anmeldelser på Trustpilot

Vi taler mange sprog

Diction er med et stort team af specialiserede oversættere den foretrukne samarbejdspartner for adskillige skandinaviske og internationale virksomheder. Vi oversætter primært tekster til og fra alle europæiske sprog og specialiserer os i de skandinaviske sprog.

Dit professionelle oversættelsesbureau

Oversættelsesbureauet Diction er din sproglige samarbejdspartner, uanset om du skal have lavet oversættelse, korrekturlæsning, tekstforfatning eller tolkning. Vores oversættelsesbureau har hovedkontor i København, Danmark. Fra vores kontor har vi siden 2010 hjulpet vores kunder med oversættelse i hele Nordeuropa. Vi har særligt specialiseret os i at lave oversættelser til og fra de skandinaviske sprog, hvilket gør, at du trygt kan overlade dine oversættelser til os og forvente at få korrekte og sprogligt flydende oversættelser retur. For at du kan være sikker på at få oversættelse af højeste kvalitet, har vi samlet de dygtigste oversættere i branchen hos os. Vi benytter os udelukkende af modersmålsoversættere, og alle tekster bliver kvalitetssikret ved bl.a. korrekturlæsninger, som bliver foretaget af en anden person end oversætteren selv. Diction leverer professionelle sprogløsninger til både privat og erhverv, og vi ser frem til også at hjælpe dig.