Diction
Ring på +45 2227 7016
Åben til kl. 17.00

Vi oversætter dine tekster til tyrkisk. Hurtigt og effektivt til Danmarks bedste priser

Har du brug for hjælp med oversættelse til tyrkisk? Få en professionel tyrkisk oversættelse her.

Hos Diction hjælper vi på daglig basis både private og erhverv med tyrkisk oversættelse og korrekturlæsning. Selvom høj kvalitet er afgørende for os, går vi meget op i at have markedets bedste priser. Derfor arbejder vi hårdt på at kunne give dig de absolut stærkeste priser, så du får mest for pengene.

Tyrkisk oversættelse

Vi hjælper med oversættelse af alle slags tekster til og fra tyrkisk. Tyrkisk grammatik er et af vores specialeområder, hvilket betyder, at vi har tyrkiske oversættere med erfaring med alt fra oversættelse af juridiske dokumenter til oversættelse af tekniske manualer. Vi anbefaler, at man altid får professionel hjælp, hvis man ønsker en oversættelse, som skal have den den ønskede effekt hos modtageren. Vi hjælper kort sagt med alle former for oversættelser og korrekturlæsninger af tyrkiske tekster.

Forløb
upload
Upload dine dokumenter
credit-card
Betal med kort eller mobilepay
text
Vi oversætter dine tekster
truck
Dine tekster sendes retur på mail

Tyrkiske modersmålsoversættere sikrer kvalitetsoversættelser

Det tyrkiske sprog udvikler sig hele tiden, så for at sikre oversættelser af den højeste kvalitet, benytter vi os altid af modersmålsoversættere. Med andre ord har alle vores tyrkiske oversættere tyrkisk som modersmål. Det betyder, at de har et gennemgående dybt kendskab til det tyrkiske sprog og al terminologi, som er afgørende for at lave en god oversættelse til tyrkisk. Hertil har de tyrkiske oversættere gennemgået en længere videregående uddannelse og har altid flere års erfaring med oversættelse bag sig. Hvis der er behov for oversættelse af tekster over længere tid, kan vi sørge for, at det er de samme oversættere og korrekturlæsere, som arbejder med dine tekster, hvormed vi sikrer kontinuitet i oversættelserne.

Tyrkisk korrekturlæsning 

Har du en tekst på tyrkisk, der har brug for at blive korrekturlæst, har vi altid en medarbejder klar. Diction tilbyder grundig korrekturlæsning af dine tyrkiske tekster, og det eneste, du skal gøre, er at sende os teksten på formularen her på siden, og så vil vi sende dig et uforpligtende tilbud kort tid efter. Når du bestiller en korrekturlæsning hos os, bliver teksten rettet for alle slags fejl. Det inkluderer tyrkisk retstavning, grammatik, tegnsætning og sætningskonstruktioner. Efter korrekturlæsningen vil du modtage den rettede tekst i to versioner. En version med synlige rettelser, som er markeret med rød farve, og en anden version, hvor teksten er klar til brug med det samme. Hvis du har særlige ønsker eller krav, skal du blot kontakte os, så finder vi en løsning til dig.

Hasteoversættelse? Du kan få hurtig levering på din tyrkiske oversættelse

Har du behov for at få din oversættelse tilbage hurtigst muligt? Hvis det er tilfældet, er du landet det rigtige sted. Vi er ekstremt fleksible og har altid mulighed for at starte med oversættelse af din tekst med det samme. Du kan få din tekst retur senere samme dag eller dagen efter afhængigt af længden af din tekst. Ved hasteleveringer kommer der et hastegebyr på, som typisk er 25 %, men det kan variere, afhængigt af hvor meget tekst der er tale om. Diction er kendt for at være en af markedets mest fleksible bureauer, og vi er altid klar til at tage nye udfordringer op og løse dine oversættelsesopgaver hurtigst muligt.

Det tyrkiske marked

Omkring 90 millioner mennesker taler tyrkisk verden rundt, hvilket gør det til et stort og vigtigt sprog. Selvom der bliver undervist i engelsk på alle skoler i Tyrkiet, er det i mange brancher afgørende, at man kommunikerer på tyrkisk, hvis man som virksomhed ønsker et gennembrud i Tyrkiet. I det tyrkiske erhvervsliv benytter man sig typisk af et formelt sprog, som viser, at man respekterer hinanden. Vi anbefaler derfor altid at have en sproglig partner med, når man skal lave forretninger i Tyrkiet. Vi tilbyder både oversættelse og korrekturlæsning af tyrkiske tekster, så kontakt os med det samme for at få mere information. 

Beregn din pris

ord
ord til  
(minimumpris: 490 kr.)

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankortvisamastercardmobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Det siger vores kunder

Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S

Mød teamet

Maja Wistrand
Maja Wistrand
Project Coordinator - Sverige
Filip Nagel Fryland Lauritsen
Filip Nagel Fryland Lauritsen
Project Coordinator - Danmark
Julie Munkø
Julie Munkø
Vendor Manager
Rebecka Axelsson
Rebecka Axelsson
Project Coordinator & Account Assistant - Sverige
Sebastian Hansen
Sebastian Hansen
Project Manager - Sverige
Miriam Madsen Krane
Miriam Madsen Krane
Project Manager - Norge

Kinesisk oversættelse hjalp til salget af gigantisk ravsamling

I august 2020 stod det danske auktionshus Lauritz.com overfor en omfattende opgave. Lauritz.com, Nordeuropas største online-auktionshus, var blevet ansvarlig for at varetage salget af de mere end 288.000 objekter fra konkursboet House Of Amber, som blandt andet inkluderede verdens næststørste ravklump på 47,5 kilo. Læs her, hvordan at vi hos Diction hjalp Lauritz med at løse denne opgave.

Læs hele casen
4,7
Trustpilot
bedømmelser
5,0
Google
anmeldelser
5,0
Facebook
bedømmelser
Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 2227 7016
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200064202
dankortvisamastercardmobilepay