Diction
Ring på +45 2227 7016
Åben til kl. 17.00

Vi oversætter dine tekster til tysk.
Hurtigt og effektivt til Danmarks bedste priser

Få en professionel tysk oversættelse til markedets bedste pris 

Hos Diction hjælper vi både private og erhverv med tysk oversættelse og korrekturlæsning. Vi er specialiserede i oversættelse, men vi tilbyder også korrekturlæsning på tysk. Udover at være specialister i oversættelse går vi meget op i at have de bedste priser. Derfor kan vi også give dig garanti for, at vi har markedets absolutte bedste priser.

Tysk oversættelse

Vi hjælper vores kunder med at oversætte tekster til og fra tysk. Vi har specialiseret os i tysk grammatik, som kan være meget svært, og ligeledes er præcision en dyd, som altid bliver prioriteret højt blandt tyskerne. Her kan det være ekstra vigtigt, at man får formuleret sig så nøjagtigt som muligt på det tyske sprog, så man undgår misforståelser. Vi kan naturligvis hjælpe til med alle former for oversættelser og korrekturlæsninger af tyske tekster.

Forløb
Upload dine dokumenter
Betal med kort eller mobilepay
Vi oversætter dine tekster
Dine tekster sendes retur på mail

Modersmålsoversættere sikrer kvalitetsoversættelser

For at sikre os, at vores oversættelser er af højeste kvalitet, benytter vi os først og fremmest altid af modersmålsoversættere. Det betyder, at alle vores oversættere har tysk som modersmål. Derudover har de også en længere videregående uddannelse bag sig. Hvis der er behov for oversættelse af flere tekster over længere tid, sørger vi for, at samme oversætter bliver benyttet hele vejen igennem.

Tysk korrekturlæsning

Udover oversættelse tilbyder vi også tysk korrekturlæsning. Hvis du har en tekst, der har behov for at blive læst igennem af en professionel tysk korrekturlæser, skal du bare følge samme fremgangsmåde herinde på hjemmesiden, som hvis du har behov for en tysk oversættelse. Vores korrekturlæsere sørger kort og godt for, at alle slags fejl bliver rettet til, og at teksten bliver letlæselig for modtageren. Med andre ord indebærer korrekturlæsning hos Diction, at der bliver kigget på den tyske retstavning, grammatik, tegnsætning og sætningsopbygning. Hvis du har nogle særlige krav, kan du altid bare spørge os.

Hurtig levering på dine tyske tekster

Vi sætter stor pris på at være din pålidelige samarbejdspartner, når det haster med din oversættelse. Vi bestræber os på at kunne levere oversættelser, som er fejlfrie og lever op til dine forventninger. Derfor lægger vi stor vægt på at være let tilgængelige under hele forløbet, og vi sørger altid for at sende den færdige oversættelse eller korrekturlæsning tilbage på det aftalte tidspunkt. Netop fordi vi er omstillingsdygtige i form af at have flere oversættere samlet, vil vi altid kunne oversætte dine tyske tekster. Vores fleksibilitet er en af vores absolut stærkeste sider, hvilket betyder, at vi altid kan tage højde for de sproglige udfordringer, dine tyske tekster måtte have.

Det tyske marked

Tyskland er et stort og vigtigt marked, og pga. landets geografiske placering har det haft enorm betydning for flere virksomheder. Dog er det også et land, hvor grammatikken kan være meget omstændelig, og hvor præcision er en dyd, man prioriterer højt blandt tyskerne. Her kan det være ekstra vigtigt, at man får formuleret sig så nøjagtigt som muligt, så misforståelser undgås. Vi tilbyder både oversættelse og korrekturlæsning af tyske tekster. Se yderligere information om korrekturlæsning i den øverste menu.

Beregn din pris

ord
ord til  
(minimumpris: 490 kr.)
Få et uforpligtende tilbud

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankortvisamastercardmobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Det siger vores kunder

Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S

Kinesisk oversættelse hjalp til salget af gigantisk ravsamling

I august 2020 stod det danske auktionshus Lauritz.com overfor en omfattende opgave. Lauritz.com, Nordeuropas største online-auktionshus, var blevet ansvarlig for at varetage salget af de mere end 288.000 objekter fra konkursboet House Of Amber, som blandt andet inkluderede verdens næststørste ravklump på 47,5 kilo. Læs her, hvordan at vi hos Diction hjalp Lauritz med at løse denne opgave.

Læs hele casen
4,7
Trustpilot
bedømmelser
5,0
Google
anmeldelser
5,0
Facebook
bedømmelser
Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 2227 7016
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200064202
dankortvisamastercardmobilepay