Diction
Ring på +45 2227 7016
Åben til kl. 17.00

Vi oversætter dine tekster til grønlandsk.
Hurtigt og effektivt til Danmarks bedste priser

Grønlandsk oversættelse af høj kvalitet til den bedste pris på markedet 

Uanset om du skal have oversat en teknisk manual, et juridisk dokument, en eksamensopgave eller en salgsbrochure, så er det oplagt at anvende Diction til oversættelse af din grønlandske tekst. På grund af vores tætte samarbejde med udelukkende kompetente og erfarne grønlandske modersmålsoversættere, er vi i stand til at levere højeste kvalitet og sikre hurtig levering til markedets klart bedste priser. Det er vigtigt for Diction, at din oversættelse bliver lavet på professionel vis, fordi vi ved, at det er afgørende for dig eller din virksomheds omdømme.

Oversættelse af grønlandske tekster 

Som tidligere beskrevet er det kun dygtige og professionelle modersmålsoversættere, der får mulighed for at oversætte for Diction. Oversættelse af grønlandske tekster er derfor noget, vi er rigtig gode til, fordi vi sørger for at udvælge og anvende den bedst egnede modersmålsoversætter til lige netop dit oversættelsesprojekt med henblik på at opfylde dine krav og behov på bedst mulig vis  samt levere den højeste kvalitet.

Vi sørger dermed for at anvende en modersmålsoversætter med stor erfaring og kompetence inden for det specifikke fagområde/tekstkategori, så vi omhyggeligt får opfyldt dine forventninger til en korrekt og professionel oversættelse.

Vi kan derfor trygt garantere, at vi har ekspertisen til at håndtere og levere alle  typer af grønlandske oversættelser.

En professionel leveret oversættelse er afgørende for, hvorvidt den grønlandske modtager forstår dit budskab korrekt. Derfor hjælper Diction dig gerne med råd og vejledning om, hvordan vi får optimeret din tekst, uanset hvilket fagområde den omhandler, lige fra juridiske, samfundsmæssige, marketing, IT, samt tekniske tekster.

Forløb
Upload dine dokumenter
Betal med kort eller mobilepay
Vi oversætter dine tekster
Dine tekster sendes retur på mail

Korrekturlæsning af grønlandske tekster 

Når oversættelsen er færdiggjort, sendes teksten videre til en oversætter med et tilsvarende højt kompetence- og erfaringsniveau med henblik på grundig korrekturlæsning af den oversatte tekst.

Vedkommende læser grundigt dine grønlandske tekster igennem for alle slags fejl, herunder manglende oversættelser, stave-, grammatik- og tegnsætningsfejl, inkonsekvent terminologi, manglende tal og tegn, gentagne ord, for mange eller for få indsatte mellemrum, forkert formatering og kodning (tags) m.m. Hvis du ønsker én eller flere rettelser uddybet, så er Diction altid fleksibel og til din rådighed. Korrekturlæsningen er med til at sikre den højeste kvalitet.

Hurtig levering på oversættelser til grønlandsk 

Vi har adskillige dygtige oversættere i vores database og netværk, hvilket sikrer, at du dels altid får en løsning, som er tilpasset og skræddersyet til dine ønsker og behov, men også at vi altid har mulighed for hurtig og rettidig levering af din grønlandske oversættelse, fordi vi altid har flere ledige oversættere til at tage imod en opgave. 

 

Beregn din pris

ord
ord til  
(minimumpris: 490 kr.)
Få et uforpligtende tilbud

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankortvisamastercardmobilepay
Få et uforpligtende tilbud

De bedste i branchen

"Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig. "
Alexander Wulff
Christian Birksø
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer, ABEO A/S

Strømlinede oversættelser til grøn dansk virksomhed

Den danske virksomhed Clever går forrest i den grønne omstilling med innovative løsninger inden for opladning til elbiler. Hos Diction har vi løbende hjulpet Clever med oversættelse af materiale i deres mission om lettilgængelig grøn energi og etablering af 10.000 nye ladepunkter ved udgangen af 2025

Læs hele casen
4,5
Trustpilot
bedømmelser
5,0
Google
anmeldelser
5,0
Facebook
bedømmelser
Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 2227 7016
CVR: 35636455
dankortvisamastercardmobilepay