Diction
Ring på +45 22 27 70 16
Telfontid kl. 09-16

Services

Oversættelse og korrekturlæsning

Vi arbejder med oversættelse og korrekturlæsning til langt de fleste sprog. Vi håndplukker de bedste specialister inden for netop dit felt, således at terminologien og sproget bliver flydende og fejlfrit.

Vi oversætter til og fra alle sprog

Selvom vi oversætter til de fleste sprog i verden, oversætter vi hyppigst blandt følgende sprog: dansk, engelsk, tysk, fransk, spansk, portugisisk, italiensk, kinesisk, russisk, norsk, svensk og finsk.

Enkle og gennemskuelige priser på vores hjemmeside

Vores priser er enkle, gennemskuelige og udregnes ud fra antal ord i kildeteksten. Vi tør til hver en tid stå inde for, at vores priser er de bedste, og derfor er vi også blandt de eneste oversættelsesbureauer, som skilter med vores priser på hjemmesiden. Priserne kan dog variere alt efter typen af din tekst, men i langt de fleste tilfælde kan du tage udgangspunkt i de priser, vi har på vores hjemmeside.

Vi arbejder med oversættelse og korrekturlæsning til og fra følgende sprog: dansk, engelsk, tysk, fransk, spansk, portugisisk, italiensk, kinesisk, russisk, norsk, svensk og finsk. Vores priser er enkle, gennemskuelige og udregnes ud fra antal ord i kildeteksten.

Vi opdeler tekstens kvalitet, efter vi har gennemset den, da vi er nødt til at vurdere, om der er tale om grov eller almindelig korrekturlæsning.

Kontakt os nu på [email protected] eller ring til os på +45 2227 7016.

upload
Upload dine dokumenter
credit-card
Betal med kort eller mobilepay
text
Vi oversætter dine tekster
truck
Dine tekster sendes retur på mail

Vi taler mange sprog

Diction er med et stort team af specialiserede oversættere den foretrukne samarbejdspartner for adskillige skandinaviske og internationale virksomheder. Vi oversætter primært tekster til og fra alle europæiske sprog og specialiserer os i de skandinaviske sprog.

Dit professionelle oversættelsesbureau

Læs mere om os
Oversættelsesbureauet Diction er din sproglige samarbejdspartner, uanset om du skal have lavet oversættelse, korrekturlæsning, tekstforfatning eller tolkning. Vores oversættelsesbureau har hovedkontor i København, Danmark. Fra vores kontor har vi siden 2010 hjulpet vores kunder med oversættelse i hele Nordeuropa. Vi har særligt specialiseret os i at lave oversættelser til og fra de skandinaviske sprog, hvilket gør, at du trygt kan overlade dine oversættelser til os og forvente at få korrekte og sprogligt flydende oversættelser retur. For at du kan være sikker på at få oversættelse af højeste kvalitet, har vi samlet de dygtigste oversættere i branchen hos os. Vi benytter os udelukkende af professionelle modersmålsoversættere med en kandidatgrad bag sig. Diction leverer professionelle sprogløsninger til både privat og erhverv, og vi ser frem til også at hjælpe dig.

Har du behov for en styleguide?

En styleguide sikrer, at specifikke ønsker til oversættelser imødekommes, samt at dine oversættelser bliver ensartede og strømlinede, hvis du køber flere oversættelser hos os.

Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 22 27 70 16
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200081926
dankort visa mastercard mobilepay