Vi oversætter dine tekster til kinesisk.
Hurtigt og effektivt til Danmarks bedste priser

Vi ligger nr. 1 på trustpilot
Vi har 9,6/10 i score baseret på mere end 120 tilbagemeldinger fra kunder.

Få en professionel kinesisk oversættelse til markedets bedste pris

Vi tilbyder professionel oversættelse og korrekturlæsning af alle former for tekster. Diction har kontor på Strøget, og herfra sidder vi altid klar til at betjene vores kunder. Vi har oversættere tilknyttet, der er født og opvokset i Kina, og som kan oversætte til og fra kinesisk inden for mange forskellige sprog.

Kinesisk oversættelse

Hvis du har et stykke tekst, der skal oversættes til eller fra kinesisk, er vi dit oversættelsesbureau. Vi har prioriteret at have kinesisk som ét af vores specialiserede sprog, da det teknisk set er det mest talte sprog i verden grundet det høje befolkningstal i Kina. Standardsproget i Kina hedder mandarin, og det bliver talt af cirka 850 millioner mennesker verden rundt. Handlen i Kina er enorm, og selvom det primært er med USA og Australien, er der også meget handel med Europa. Derfor har Diction valgt at tilknytte dygtige kinesiske oversættere, der taler flydende mandarin, men som også kan oversætte til og fra de andre dialekter. Selvom vores oversættere er dygtige og meget professionelle, sender vi alligevel den færdigoversatte tekst gennem en anden oversætter, der har samme kvalifikationer, for korrekturlæsning af teksten. Det udmunder i en ægte kvalitetsoversættelse, som vi her på Diction sætter en ære i at kunne levere gang på gang.

Forløb

Upload dine dokumenter
Betal med kort eller mobilepay
Vi oversætter dine tekster
Dine tekster sendes retur på mail

Modersmålsoversættere sikrer kvalitetsoversættelser

Mandarin er muligvis et af de sværeste sprog i verden at lære og for at sikre, at vi altid leverer kinesiske kvalitetsoversættelser, benytter vi os udelukkende af modersmålsoversættere fra Kina. Det betyder, at alle vores oversættelser til og fra kinesisk bliver lavet af dygtige folk, hvis baggrund er fra Kina. Vi kræver desuden, at de alle sammen kan dokumentere, at de har erfaring med oversættelse og har gennemført en længere videregående uddannelse. Derfor har vi en fast stab af dygtige oversættere, som vi ved er dygtige og pålidelige.

Kinesisk korrekturlæsning

Da vi gerne vil være dit foretrukne oversættelsesbureau, tilbyder vi også altid korrekturlæsning på dine kinesiske tekster. Mandarin er ikke et let sprog, uanset hvilket niveau du er på, og hvis du har en tekst, der har brug for korrekturlæsning, har vi altid mulighed for at læse den igennem for fejl og mangler. Vi kan både tilbyde dig at få tilsendt den endelige version eller en version, hvor rettelserne er markeret, så du selv kan tage stilling til hver enkelt rettelse. Vi garanterer, at korrekturlæsningen sikrer, at din tekst kommer til at se mere professionel ud, da der bliver kigget grundigt på grammatikken, sætningskonstruktionerne, tegnsætningen og retstavning. Vi er stolte over altid at være fleksible med hensyn til vores kunders ønsker, så hvis du har et særligt behov, er du altid velkommen til at skrive det til os.

Hurtig levering af dine kinesiske tekster

Mange af vores kunder kræver, at vi kan levere hurtigt og fejlfrit. Derfor har vi sørget for, at vi altid har mulighed for at levere hurtigt, hvis nu du har en stram afleveringsfrist, der skal overholdes. Send os din kinesiske tekst via vores formular her på siden eller via e-mail, og vi kommer med et bud på pris og afleveringsfrist.

De kinesiske markeder

Vi har valgt at have kinesisk som et af vores sprog, vi kan oversætte til og fra, fordi det er det mest talte sprog i verden grundet det høje befolkningstal i Kina. Standardsproget i Kina er mandarin, og det bliver talt af omkring 850 millioner mennesker i hele verden. Handlen i Kina er meget omfangsrig, og selvom det hovedsageligt er med USA og Australien, er der også meget handel mellem Europa og Kina. Af lige præcis den årsag har Diction valgt at tilknytte dygtige, professionelle kinesiske oversættere, der taler flydende mandarin, men som også kan oversætte til og fra andre kinesiske dialekter.

Beregn din pris

ord

ord til 1,39 kr. 0,00 kr.

(minimumpris: 490 kr.)
Få et uforpligtende tilbud

Danmarks bedste priser

Vi oversætter fra 1,39 kr. pr. ord og korrekturlæser fra 0,24 kr. pr. ord.

Høj kvalitet

Vi benytter os udelukkende af erfarne modersmålsoversættere, så du er garanteret en kvalitetsoversættelse.

Hurtig levering

Vi kan afhængigt af tekstmængden have oversættelsen klar samme dag.

Vores kunder:

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi er det eneste oversættelsesbureau i Skandinavien, der tilbyder online betaling til private kunder.

“Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive. ”
Christian Birksø
Owner
eAnatomi.dk
“Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig. ”
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer
ABEO A/S

Læs flere anmeldelser på Trustpilot

Vi taler mange sprog

Diction er med et stort team af specialiserede oversættere den foretrukne samarbejdspartner for adskillige skandinaviske og internationale virksomheder. Vi oversætter primært tekster til og fra alle europæiske sprog og specialiserer os i de skandinaviske sprog.

Dit professionelle oversættelsesbureau

Oversættelsesbureauet Diction er din sproglige samarbejdspartner, uanset om du skal have lavet oversættelse, korrekturlæsning, tekstforfatning eller tolkning. Vores oversættelsesbureau har hovedkontor i København, Danmark. Fra vores kontor har vi siden 2010 hjulpet vores kunder med oversættelse i hele Nordeuropa. Vi har særligt specialiseret os i at lave oversættelser til og fra de skandinaviske sprog, hvilket gør, at du trygt kan overlade dine oversættelser til os og forvente at få korrekte og sprogligt flydende oversættelser retur. For at du kan være sikker på at få oversættelse af højeste kvalitet, har vi samlet de dygtigste oversættere i branchen hos os. Vi benytter os udelukkende af modersmålsoversættere, og alle tekster bliver kvalitetssikret ved bl.a. korrekturlæsninger, som bliver foretaget af en anden person end oversætteren selv. Diction leverer professionelle sprogløsninger til både privat og erhverv, og vi ser frem til også at hjælpe dig.