Diction
Ring på +45 2227 7016
Åben til kl. 17.00

Vi oversætter dine tekster til kinesisk.
Hurtigt og effektivt til Danmarks bedste priser

Få en professionel kinesisk oversættelse til markedets bedste pris

Vi tilbyder professionel oversættelse og korrekturlæsning af alle former for tekster. Diction har kontor på Strøget, og herfra sidder vi altid klar til at betjene vores kunder. Vi har oversættere tilknyttet, der er født og opvokset i Kina, og som kan oversætte til og fra kinesisk inden for mange forskellige sprog.

Kinesisk oversættelse

Hvis du har et stykke tekst, der skal oversættes til eller fra kinesisk, er vi dit oversættelsesbureau. Vi har prioriteret at have kinesisk som ét af vores specialiserede sprog, da det teknisk set er det mest talte sprog i verden grundet det høje befolkningstal i Kina. Standardsproget i Kina hedder mandarin, og det bliver talt af cirka 850 millioner mennesker verden rundt. Handlen i Kina er enorm, og selvom det primært er med USA og Australien, er der også meget handel med Europa. Derfor har Diction valgt at tilknytte dygtige kinesiske oversættere, der taler flydende mandarin, men som også kan oversætte til og fra de andre dialekter. Det udmunder i en ægte kvalitetsoversættelse, som vi her på Diction sætter en ære i at kunne levere gang på gang.

Forløb
Upload dine dokumenter
Betal med kort eller mobilepay
Vi oversætter dine tekster
Dine tekster sendes retur på mail

Modersmålsoversættere sikrer kvalitetsoversættelser

Mandarin er muligvis et af de sværeste sprog i verden at lære og for at sikre, at vi altid leverer kinesiske kvalitetsoversættelser, benytter vi os udelukkende af modersmålsoversættere fra Kina. Det betyder, at alle vores oversættelser til og fra kinesisk bliver lavet af dygtige folk, hvis baggrund er fra Kina. Vi kræver desuden, at de alle sammen kan dokumentere, at de har erfaring med oversættelse og har gennemført en længere videregående uddannelse. Derfor har vi en fast stab af dygtige oversættere, som vi ved er dygtige og pålidelige.

Kinesisk korrekturlæsning

Da vi gerne vil være dit foretrukne oversættelsesbureau, tilbyder vi også altid korrekturlæsning på dine kinesiske tekster. Mandarin er ikke et let sprog, uanset hvilket niveau du er på, og hvis du har en tekst, der har brug for korrekturlæsning, har vi altid mulighed for at læse den igennem for fejl og mangler. Vi kan både tilbyde dig at få tilsendt den endelige version eller en version, hvor rettelserne er markeret, så du selv kan tage stilling til hver enkelt rettelse. Vi garanterer, at korrekturlæsningen sikrer, at din tekst kommer til at se mere professionel ud, da der bliver kigget grundigt på grammatikken, sætningskonstruktionerne, tegnsætningen og retstavning. Vi er stolte over altid at være fleksible med hensyn til vores kunders ønsker, så hvis du har et særligt behov, er du altid velkommen til at skrive det til os.

Hurtig levering af dine kinesiske tekster

Mange af vores kunder kræver, at vi kan levere hurtigt og fejlfrit. Derfor har vi sørget for, at vi altid har mulighed for at levere hurtigt, hvis nu du har en stram afleveringsfrist, der skal overholdes. Send os din kinesiske tekst via vores formular her på siden eller via e-mail, og vi kommer med et bud på pris og afleveringsfrist.

De kinesiske markeder

Vi har valgt at have kinesisk som et af vores sprog, vi kan oversætte til og fra, fordi det er det mest talte sprog i verden grundet det høje befolkningstal i Kina. Standardsproget i Kina er mandarin, og det bliver talt af omkring 850 millioner mennesker i hele verden. Handlen i Kina er meget omfangsrig, og selvom det hovedsageligt er med USA og Australien, er der også meget handel mellem Europa og Kina. Af lige præcis den årsag har Diction valgt at tilknytte dygtige, professionelle kinesiske oversættere, der taler flydende mandarin, men som også kan oversætte til og fra andre kinesiske dialekter.

Beregn din pris

ord
ord til  
(minimumpris: 490 kr.)
Få et uforpligtende tilbud

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankortvisamastercardmobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Det siger vores kunder

Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S

Kinesisk oversættelse hjalp til salget af gigantisk ravsamling

I august 2020 stod det danske auktionshus Lauritz.com overfor en omfattende opgave. Lauritz.com, Nordeuropas største online-auktionshus, var blevet ansvarlig for at varetage salget af de mere end 288.000 objekter fra konkursboet House Of Amber, som blandt andet inkluderede verdens næststørste ravklump på 47,5 kilo. Læs her, hvordan at vi hos Diction hjalp Lauritz med at løse denne opgave.

Læs hele casen
4,7
Trustpilot
bedømmelser
5,0
Google
anmeldelser
5,0
Facebook
bedømmelser
Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 2227 7016
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200064202
dankortvisamastercardmobilepay