Vi oversætter dine tekster hurtigt og effektivt til Danmarks bedste priser

Vi ligger nr. 1 på trustpilot
Vi har 9,6/10 i score baseret på mere end 120 tilbagemeldinger fra kunder.

Få oversættelse til Danmarks bedste priser

Som regel er det en dyr affære at benytte sig af et oversættelsesbureau. Men hos Diction bryder vi normerne i oversættelsesbranchen med vores lavprisoversættelse. Vores lave priser har kunnet lade sig gøre, da vi har holdt vores udgifter nede og samlet en række af de dygtigste oversættere, som står klar til at hjælpe jer. 

Alle vores oversættere er modersmålsoversættere og oversætter til deres modersmål, hvorefter en korrekturlæser tilretter din tekst og gør din oversættelse så præcis som mulig. Således kan du være sikker på, at din oversættelse bliver lagt i trygge hænder hver eneste gang. Kvaliteten af vores tekster er alfa og omega. Derfor er det afgørende, at man har en kyndig korrekturlæser til at tjekke teksten en ekstra gang. Vi sender ikke teksten retur, før vi er helt sikre på, at den er i orden. 

Forløb

Upload dine dokumenter
Betal med kort eller mobilepay
Vi oversætter dine tekster
Dine tekster sendes retur på mail

LEVERINGSTID

Vi er et oversættelsesbureau, som er utroligt fleksible over for leveringstider, uanset om man skulle have en stor eller lille tekst. Leveringstiden afhænger klart af tekstens størrelse, men generelt er det optimale fem hverdage til at arbejde med teksten. Dog er vi ofte færdige med teksten før dette. Ved større opgaver (over 50 sider) kan det kræve længere tid at arbejde med teksten. Når det er sagt, tilbyder vi også at lave hasteopgaver, hvor vi smider alt, hvad vi har i hænderne og sætter din opgave i gang med det samme. Læs mere under fanen ”Hasteopgaver”.

MINDSTEPRIS

Ingen opgaver er for små til os. Ved alle opgaver har vi en mindstepris på 490 kr. Hvis du har meget lidt tekst, kan du med fordel samle dine opgaver på én gang. Vi ønsker at kunne sætte os så godt ind i en tekst som muligt, før den bliver korrekturlæst, og derfor afsætter vi en vis mængde tid, selvom opgaven ikke er særlig stor.

Fortrolighed

Mange af de tekster, vi arbejder med, er tekster, som endnu ikke er blevet offentliggjort eller taget i brug. Derfor er det af stor betydning for flere af vores kunder, at teksterne forbliver holdt fortroligt. Derfor har vi taget alle de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger for at kunne opnå komplet fortrolighed af dine tekster, uanset om du skal have foretaget oversættelse eller korrekturlæsning.

Kort sagt holder vi os, hos Diction.dk oversættelsesbureau, strengt til de etiske regler for vores branche. Alle vores oversættere er bundet af en fortroligheds- og hemmeligholdelsesaftale. På den måde håndterer vi altid dine oversættelser fortroligt, og du kan derfor trygt overlade din oversættelse til os.

Kvalitetstjek

Vi mener, det er absolut afgørende, at teksten bliver gennemgået og identificeret for fejl, mangler og sproglige problemer, så den bliver helt perfekt. Efter at oversættelsen er blevet nærlæst, og vi har sikret os, at den bedst mulige løsning er opnået, returnerer vi teksten, så den er klar til at blive taget i brug.

For at sikre kvaliteten af oversættelsen er vores sparringstjek. Hos Diction arbejder vi ud fra den regel, at alle vores oversættelser bliver tjekket efter og redigeret af en sparringspartner. Vi mener, at vi opnår den mest korrekte og præcise oversættelse ved at lade to oversættere arbejde sammen om oversættelsen. Den tilknyttede sparringspartner er altid en erfaren oversætter, som har gennemført en længere videregående uddannelse. 

OVERSÆTTELSE

Diction tilbyder professionel oversættelse mellem en række sprog og inden for et bredt spektrum af felter. Hver eneste opgave, vi udfører, består af mere end en konkret ord-for-ord oversættelse. Vi tager udgangspunkt i den baggrund, der ligger til grund for opgaven. Her tager vi højde for det overordnede indholdsmæssige budskab og omformulerer det ud fra den ønskede målgruppe.

En af de afgørende faktorer for en god oversættelse er målgruppens kulturelle og sproglige kendetegn. For at kunne skræddersy din tekst bedst muligt efter din målgruppe, er det afgørende, at vi har oversættere med erfaring inden for netop din branche. Derfor har Diction med fordel et bredt netværk af oversættere, så vi kan give dig den mest præcise oversættelse hver eneste gang.

Saml dine oversættelser ét sted

En anden fordel ved at overlade din oversættelse til et oversættelsesbureau er, at du kan samle alle dine opgaver ét sted. For os er det afgørende, at vi kan levere vores oversættelse med kort varsel uden at gå på kompromis med kvaliteten. Ved at lade os udføre din oversættelse, er du altid garanteret en hurtig levering inden for en lang række sprog. Ud over det skal man ikke glemme den efterfølgende support i form af råd og forklaringer, som man får af vores oversættere.

KONTAKT OS

Kontakt os på tlf. (+45) 2227 7016 eller på mail [email protected] for at modtage et uforpligtende tilbud på oversættelse eller korrekturlæsning. 

Beregn din pris

ord

ord til 1,29 kr. 0,00 kr.

(minimumpris: 490 kr.)
Få et uforpligtende tilbud

Vi sidder klar til at hjælpe dig nu

Ring til os på +45 2227 7016

Telefonen er åben til kl. 17.00

Danmarks bedste priser

Vi oversætter fra 1,29 kr. pr. ord og korrekturlæser fra 0,24 kr. pr. ord.

Høj kvalitet

Vi benytter os udelukkende af erfarne modersmålsoversættere, så du er garanteret en kvalitetsoversættelse.

Hurtig levering

Vi kan afhængigt af tekstmængden have oversættelsen klar samme dag.

Vores kunder:

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi er det eneste oversættelsesbureau i Skandinavien, der tilbyder online betaling til private kunder.

“Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig. ”
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer
ABEO A/S
“Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive. ”
Christian Birksø
Owner
eAnatomi.dk

Læs flere anmeldelser på Trustpilot

Vi taler mange sprog

Diction er med et stort team af specialiserede oversættere den foretrukne samarbejdspartner for adskillige skandinaviske og internationale virksomheder. Vi oversætter primært tekster til og fra alle europæiske sprog og specialiserer os i de skandinaviske sprog.

Dit professionelle oversættelsesbureau

Oversættelsesbureauet Diction er din sproglige samarbejdspartner, uanset om du skal have lavet oversættelse, korrekturlæsning, tekstforfatning eller tolkning. Vores oversættelsesbureau har hovedkontor i København, Danmark. Fra vores kontor har vi siden 2010 hjulpet vores kunder med oversættelse i hele Nordeuropa. Vi har særligt specialiseret os i at lave oversættelser til og fra de skandinaviske sprog, hvilket gør, at du trygt kan overlade dine oversættelser til os og forvente at få korrekte og sprogligt flydende oversættelser retur. For at du kan være sikker på at få oversættelse af højeste kvalitet, har vi samlet de dygtigste oversættere i branchen hos os. Vi benytter os udelukkende af modersmålsoversættere, og alle tekster bliver kvalitetssikret ved bl.a. korrekturlæsninger, som bliver foretaget af en anden person end oversætteren selv. Diction leverer professionelle sprogløsninger til både privat og erhverv, og vi ser frem til også at hjælpe dig.