Diction
Ring på +45 2227 7016
Åben til kl. 17.00

Vi oversætter dine tekster til arabisk.
Hurtigt og effektivt til Danmarks bedste priser

Har du behov for hjælp til at oversætte din tekst til eller fra arabisk? Vi hjælper dig med en professionel oversættelse.

Diction er et professionelt oversættelsesbureau, der laver oversættelse til og fra arabisk for både privat kunder og erhvervskunder. Udover at tilbyde oversættelse til og fra arabisk tilbyder vi også at korrekturlæse på arabisk. Oversættelse til og fra arabisk er ofte en dyr affære, hvilket vi synes er unødvendigt. Derfor har vi fokuseret på at minimere omkostningerne og kan med stolthed tilbyde Danmarks bedste priser på oversættelse.

Oversættelse til og fra arabisk

Vi tilbyder at hjælpe med oversættelse af arabiske tekster til dansk. Udover dette får du kontakt til en projektleder, som vil være din direkte kontaktperson under hele forløbet. Vi har erfaringer med oversættelser af tekster fra alle typer brancher, så vi er sikre på, at vi også kan hjælpe dig.

Forløb
Upload dine dokumenter
Betal med kort eller mobilepay
Vi oversætter dine tekster
Dine tekster sendes retur på mail

Arabiske modersmålsoversættere

Alle vores oversættere, der oversætter til arabisk, har arabisk som modersmål, og hvis der er tale om oversættelse fra arabisk til andre sprog, har oversætteren det pågældende sprog som modersmål. Ved kun at have arabiske modersmålsoversættere sikrer vi, at oversættelserne bliver så flydende som muligt og indeholder den korrekte terminologi. Udover at have arabisk som modersmål har vores oversættere alle en akademisk uddannelse bag sig. Hvis teksten for eksempel indeholder medicinsk sprog, kan oversætteren have en medicinsk baggrund, og hvis tekstens sprog har en mere teknisk karakter, har oversætteren muligvis en uddannelse inden for byggeri. Med andre ord sørger vi for, at netop din tekst bliver oversat af en specialist.

Korrekturlæsning af arabiske tekster

Har du brug for at få korrekturlæst din arabiske tekst for at være sikker på, at indholdet er helt skarpt, eller grammatikken er i orden? Hvis det er tilfældet, kan vi hjælpe dig med at få korrekturlæst din tekst. Når vi korrekturlæser arabiske tekster, retter vi teksten igennem for alle typer fejl, der måtte være, og i nogle tilfælde omformulerer vi også teksten, således at budskabet bliver mere klart. Rettelserne bliver lavet i to forskellige dokumenter, typisk i Word. Du modtager korrekturlæsningen i to udgaver; et dokument, hvor rettelserne er markeret med rødt, så du nemt kan se, hvad der er blevet ændret; og et dokument, hvor din tekst er klar til at blive taget i brug. Du kan altid få et uforpligtigende tilbud på din tekst ved blot at fremsende den til os.

Hasteoversættelse? Vi tilbyder ekspreslevering

Ofte sker det, at vores kunder har brug for en oversættelse eller korrekturlæsning inden for et par dage eller senere samme dag. I sådan nogle tilfælde tilbyder vi at oversætte med ekspreslevering, hvilket betyder, at vi straks går i gang med at oversætte din tekst for at kunne sende den retur hurtigst muligt. Diction er kendt som en af de mest fleksible oversættelsesbureauer på markedet, så tøv ikke med at anmode om at få lavet en oversættelse med kort deadline. 

Beregn din pris

ord
ord til  
(minimumpris: 490 kr.)
Få et uforpligtende tilbud

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankortvisamastercardmobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Det siger vores kunder

Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S

Kinesisk oversættelse hjalp til salget af gigantisk ravsamling

I august 2020 stod det danske auktionshus Lauritz.com overfor en omfattende opgave. Lauritz.com, Nordeuropas største online-auktionshus, var blevet ansvarlig for at varetage salget af de mere end 288.000 objekter fra konkursboet House Of Amber, som blandt andet inkluderede verdens næststørste ravklump på 47,5 kilo. Læs her, hvordan at vi hos Diction hjalp Lauritz med at løse denne opgave.

Læs hele casen
4,7
Trustpilot
bedømmelser
5,0
Google
anmeldelser
5,0
Facebook
bedømmelser
Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 2227 7016
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200064202
dankortvisamastercardmobilepay