Vi oversætter dine tekster til arabisk.
Hurtigt og effektivt til Danmarks bedste priser

Vi ligger nr. 1 på trustpilot
Vi har 9,6/10 i score baseret på mere end 120 tilbagemeldinger fra kunder.

HAR DU BEHOV FOR HJÆLP TIL AT OVERSÆTTE DIN TEKST TIL ELLER FRA ARABISK? VI HJÆLPER DIG MED EN PROFESSIONEL OVERSÆTTELSE AF DIN TEKST.

Diction er et professionelt oversættelsesbureau, der laver oversættelse til og fra arabisk for både privat kunder og erhvervskunder. Udover at tilbyde oversættelse til og fra arabisk tilbyder vi også at korrekturlæse på arabisk. Oversættelse til og fra arabisk er ofte en dyr affære, hvilket vi synes er unødvendigt. Derfor har vi fokuseret på at minimere omkostningerne og kan med stolthed tilbyde Danmarks bedste priser på oversættelse.

OVERSÆTTELSE TIL OG FRA ARABISK

Vi tilbyder at hjælpe med oversættelse af arabiske tekster til dansk. Når du bestiller en oversættelsesservice hos os, bliver oversættelsen først udført af oversætteren, hvorefter teksten bliver korrekturlæst af en korrekturlæser. Udover dette får du kontakt til en projektleder, som vil være din direkte kontaktperson under hele forløbet. Vi har erfaringer med oversættelser af tekster fra alle typer brancher, så vi er sikre på, at vi også kan hjælpe dig.

Forløb

Upload dine dokumenter
Betal med kort eller mobilepay
Vi oversætter dine tekster
Dine tekster sendes retur på mail

ARABISKE MODERSMÅLSOVERSÆTTERE

Alle vores oversættere, der oversætter til arabisk, har arabisk som modersmål, og hvis der er tale om oversættelse fra arabisk til andre sprog, har oversætteren det pågældende sprog som modersmål. Ved kun at have arabiske modersmålsoversættere sikrer vi, at oversættelserne bliver så flydende som muligt og indeholder den korrekte terminologi. Udover at have arabisk som modersmål har vores oversættere alle en akademisk uddannelse bag sig. Hvis teksten for eksempel indeholder medicinsk sprog, kan oversætteren have en medicinsk baggrund, og hvis tekstens sprog har en mere teknisk karakter, har oversætteren muligvis en uddannelse inden for byggeri. Med andre ord sørger vi for, at netop din tekst bliver oversat af en specialist.

KORREKTURLÆSNING AF ARABISKE TEKSTER

Har du brug for at få korrekturlæst din arabiske tekst for at være sikker på, at indholdet er helt skarpt, eller grammatikken er i orden? Hvis det er tilfældet, kan vi hjælpe dig med at få korrekturlæst din tekst. Når vi korrekturlæser arabiske tekster, retter vi teksten igennem for alle typer fejl, der måtte være, og i nogle tilfælde omformulerer vi også teksten, således at budskabet bliver mere klart. Rettelserne bliver lavet i to forskellige dokumenter, typisk i Word. Du modtager korrekturlæsningen i to udgaver; et dokument, hvor rettelserne er markeret med rødt, så du nemt kan se, hvad der er blevet ændret; og et dokument, hvor din tekst er klar til at blive taget i brug. Du kan altid få et uforpligtigende tilbud på din tekst ved blot at fremsende den til os.

HASTEOVERSÆTTELSE?
VI TILBYDER EKSPRESLEVERING

Ofte sker det, at vores kunder har brug for en oversættelse eller korrekturlæsning inden for et par dage eller senere samme dag. I sådan nogle tilfælde tilbyder vi at oversætte med ekspreslevering, hvilket betyder, at vi straks går i gang med at oversætte din tekst for at kunne sende den retur hurtigst muligt. Diction er kendt som en af de mest fleksible oversættelsesbureauer på markedet, så tøv ikke med at anmode om at få lavet en oversættelse med kort deadline. 

Beregn din pris

ord

ord til 1,39 kr. 0,00 kr.

(minimumpris: 490 kr.)
Få et uforpligtende tilbud

Danmarks bedste priser

Vi oversætter fra 1,39 kr. pr. ord og korrekturlæser fra 0,30 kr. pr. ord.

Høj kvalitet

Vi benytter os udelukkende af erfarne modersmålsoversættere, så du er garanteret en kvalitetsoversættelse.

Hurtig levering

Vi kan afhængigt af tekstmængden have oversættelsen klar samme dag.

Vores kunder:

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi er det eneste oversættelsesbureau i Skandinavien, der tilbyder online betaling til private kunder.

“Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive. ”
Christian Birksø
Owner
eAnatomi.dk
“Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig. ”
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer
ABEO A/S

Læs flere anmeldelser på Trustpilot

Vi taler mange sprog

Diction er med et stort team af specialiserede oversættere den foretrukne samarbejdspartner for adskillige skandinaviske og internationale virksomheder. Vi oversætter primært tekster til og fra alle europæiske sprog og specialiserer os i de skandinaviske sprog.

Dit professionelle oversættelsesbureau

Oversættelsesbureauet Diction er din sproglige samarbejdspartner, uanset om du skal have lavet oversættelse, korrekturlæsning, tekstforfatning eller tolkning. Vores oversættelsesbureau har hovedkontor i København, Danmark. Fra vores kontor har vi siden 2010 hjulpet vores kunder med oversættelse i hele Nordeuropa. Vi har særligt specialiseret os i at lave oversættelser til og fra de skandinaviske sprog, hvilket gør, at du trygt kan overlade dine oversættelser til os og forvente at få korrekte og sprogligt flydende oversættelser retur. For at du kan være sikker på at få oversættelse af højeste kvalitet, har vi samlet de dygtigste oversættere i branchen hos os. Vi benytter os udelukkende af modersmålsoversættere, og alle tekster bliver kvalitetssikret ved bl.a. korrekturlæsninger, som bliver foretaget af en anden person end oversætteren selv. Diction leverer professionelle sprogløsninger til både privat og erhverv, og vi ser frem til også at hjælpe dig.