Diction
Ring på +45 22 27 70 16
Åben til kl. 22.00

Andre sprog

Andre sprog

Søger du hjælp til oversættelse af et usædvanligt sprog? Så er Diction din helt rette sprogpartner. Vi har et internationalt netværk af specialister og sprogeksperter, derfor kan vi hjælpe dig med de fleste sprogkombinationer. Derudover har vi eksperter inden for en bred vifte af brancher og oversætter gerne tekster inden for dit fagområde. 

 

Når det handler om professionel oversættelse, er Diction det sikre valg, vi kan oversætte til langt de fleste sprog i verden! Vi er passioneret omkring sprog, og derfor har vi kun ganske få begrænsninger på vores ekspertområde. Vi oversætter til stort set alle verdens sprog, derfor dækker vi også langt flere, end der står beskrevet på vores hjemmeside.

 

Vi er stolte af at kunne tilbyde over 400 sprogkombinationer inden for mange forskellige fagområder. Vi kan oversætte alt lige fra tigrinya til hviderussisk, og det er takket være vores enestående netværk af oversættere, der arbejder for os over hele verden.

 

Vi har dog en kernekompetence, og det er de nordeuropæiske og skandinaviske sprog. Herunder norsk, dansk, svensk og finsk, men også islandsk og færøsk. De tre sidstnævnte sprog tales af over 20% af den skandinaviske befolkning, og derfor udgør de en vigtig del af vores projektopgaver. Foruden de nævnte skandinaviske sprog, så er engelsk ligeledes en vigtig del af vores kernekompetence.

 

Den asiatiske sproggruppe er ligeledes stærkt repræsenteret i vores netværk, hvor mandarin tales af flere end 1,2 milliarder mennesker og hindi af 400 millioner mennesker. Der er altså mange dygtige modersmålsoversættere i verden, og flere af de bedste i branchen arbejder for os.

Ligesom med de asiatiske sprog, findes der mange afrikanske sproggrupper, hvoraf de største kan nævnes afroasiatisk, nilosaharisk eller niger-kongo. Selv til de sprog har vi mange dygtige modersmålsoversættere.

 

Vil du gerne vide, om vi kan oversætte til dit ønskede sprog? Så er du velkommen til at kontakte os, så iværksætter vi straks vores store sprognetværk og finder den rette oversætter, der står klar til at oversætte din tekst. I Diction udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud og vejleder dig om den generelle procedure, når man oversætter til et fremmedsprog. 

Vi taler mange sprog

Diction er med et stort team af specialiserede oversættere den foretrukne samarbejdspartner for adskillige skandinaviske og internationale virksomheder. Vi oversætter primært tekster til og fra alle europæiske sprog og specialiserer os i de skandinaviske sprog.

Dit professionelle oversættelsesbureau

Læs mere om os
Oversættelsesbureauet Diction er din sproglige samarbejdspartner, uanset om du skal have lavet oversættelse, korrekturlæsning, tekstforfatning eller tolkning. Vores oversættelsesbureau har hovedkontor i København, Danmark. Fra vores kontor har vi siden 2010 hjulpet vores kunder med oversættelse i hele Nordeuropa. Vi har særligt specialiseret os i at lave oversættelser til og fra de skandinaviske sprog, hvilket gør, at du trygt kan overlade dine oversættelser til os og forvente at få korrekte og sprogligt flydende oversættelser retur. For at du kan være sikker på at få oversættelse af højeste kvalitet, har vi samlet de dygtigste oversættere i branchen hos os. Vi benytter os udelukkende af professionelle modersmålsoversættere med en kandidatgrad bag sig. Diction leverer professionelle sprogløsninger til både privat og erhverv, og vi ser frem til også at hjælpe dig.
Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 22 27 70 16
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200081926
dankort visa mastercard mobilepay