Diction
Ring på +45 2227 7016
Åben til kl. 17.00

Vi oversætter dine tekster til norsk. Hurtigt og effektivt til Danmarks bedste priser

Få en professionel norsk oversættelse til markedets bedste pris

Vi har dygtige og erfarne norske modersmålsoversættere, der hele tiden står klar til at oversætte og korrekturlæse dine norske tekster, både for dig og din virksomhed. Samtidig har vi meget fokus på at kunne levere hurtigt, fejlfrit og til markedets absolut bedste priser.

Norsk oversættelse

Norsk oversættelse er én af vores spidskompetencer, fordi det kræver, at vi kan oversætte til begge de skriftsprog, som de har i Norge, nemlig bokmål og nynorsk. Vi har sørget for at have flere oversættere, der er specialiseret i ét af de to skriftsprog, så vi altid kan tilbyde vores kunder en løsning, der er skræddersyet til lige nøjagtigt deres behov. Der findes med andre ord ikke en eneste norsk oversættelse, vi ikke kan hjælpe med.

Forløb
upload
Upload dine dokumenter
credit-card
Betal med kort eller mobilepay
text
Vi oversætter dine tekster
truck
Dine tekster sendes retur på mail

Modersmålsoversættere sikrer kvalitetsoversættelser

Som tidligere beskrevet er det kun dygtige og professionelle modersmålsoversættere, der får mulighed for at oversætte hos Diction. Alle og enhver kan i realiteten kalde sig for oversætter, og derfor kigger vi nøje på alle vores ansattes kvalifikationer, før de bliver tilknyttet. Udover at have norsk som modersmål, skal de også have gennemført en længere videregående uddannelse, og de skal selvfølgelig også have en masse erfaring inden for oversættelsesfaget. Diction har altid mulighed for at tilknytte samme oversætter til alle dine oversættelser, hvis du eller din virksomhed har behov for at få oversat flere tekster over en længere periode.

Norsk korrekturlæsning

Alle vores oversættere er også dygtige korrekturlæsere. Det er ét af kravene for overhovedet at være en professionel oversætter. De læser gerne dine norske tekster igennem for alle slags fejl. De kigger på retstavning, grammatik, tegnsætning og sætningskonstruktioner. Vi benytter os altid af ”Registrér ændringer/Track changes”-funktionen i Microsoft Word, så du får mulighed for at gennemgå alle ændringer og tage stilling til, om hver enkelt rettelse skal accepteres eller afvises. Vi står naturligvis altid til rådighed, hvis du ønsker én eller flere rettelser uddybet. Skulle der være nogle øvrige krav til korrekturlæsningen, tilføjer du det bare i en kommentar via e-mail eller via formularen her på siden.

Hurtig levering af dine norske tekster

Én af Dictions absolut stærkeste sider er, at vi altid har mulighed for hurtig levering af oversættelser og korrekturlæsninger som resultat af, at vi altid har flere oversættere ledige til at tage imod en opgave. Vi modtager i øvrigt gerne specielle henvendelser.

Det norske marked

Umiddelbart kan det norske sprog på mange punkter ligne eksempelvis det danske sprog. Hvis man vælger at bruge en dansk tekst i Norge, vil der uden tvivl være flere forstyrrende sætninger og ord, som vil sløre tekstens budskab. Uanset hvilken erhvervssektor man henvender sig til, lige fra landbrug, fiskeri og skibsfart til energisektoren, vil en professionel oversættelse kunne være udslagsgivende for, hvorvidt nordmændene forstår dit budskab korrekt. Her kan Diction hjælpe jer med at sikre kvaliteten og give råd og vejledning om, hvordan vi bedst ændrer jeres tekst.

Beregn din pris

ord
ord til  
(minimumpris: 490 kr.)

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankortvisamastercardmobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Det siger vores kunder

Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S

Mød teamet

Miriam Madsen Krane
Miriam Madsen Krane
Project Manager - Norge
Jessika Rasmussen
Jessika Rasmussen
Project Manager - Danmark
Filip Nagel Fryland Lauritsen
Filip Nagel Fryland Lauritsen
Project Coordinator - Danmark
Sebastian Hansen
Sebastian Hansen
Project Manager - Sverige
Julie Munkø
Julie Munkø
Vendor Manager
Rebecka Axelsson
Rebecka Axelsson
Project Coordinator & Account Assistant - Sverige

Kinesisk oversættelse hjalp til salget af gigantisk ravsamling

I august 2020 stod det danske auktionshus Lauritz.com overfor en omfattende opgave. Lauritz.com, Nordeuropas største online-auktionshus, var blevet ansvarlig for at varetage salget af de mere end 288.000 objekter fra konkursboet House Of Amber, som blandt andet inkluderede verdens næststørste ravklump på 47,5 kilo. Læs her, hvordan at vi hos Diction hjalp Lauritz med at løse denne opgave.

Læs hele casen
4,7
Trustpilot
bedømmelser
5,0
Google
anmeldelser
5,0
Facebook
bedømmelser
Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 2227 7016
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200064202
dankortvisamastercardmobilepay