Vi oversætter dine tekster til norsk.
Hurtigt og effektivt til Danmarks bedste priser

Vi ligger nr. 1 på trustpilot
Vi har 9,6/10 i score baseret på mere end 120 tilbagemeldinger fra kunder.

Få en professionel norsk oversættelse til markedets bedste pris

Vi har dygtige og erfarne norske modersmålsoversættere, der hele tiden står klar til at oversætte og korrekturlæse dine norske tekster, både for dig og din virksomhed. Samtidig har vi meget fokus på at kunne levere hurtigt, fejlfrit og til markedets absolut bedste priser.

Norsk oversættelse

Norsk oversættelse er én af vores spidskompetencer, fordi det kræver, at vi kan oversætte til begge de skriftsprog, som de har i Norge, nemlig bokmål og nynorsk. Vi har sørget for at have flere oversættere, der er specialiseret i ét af de to skriftsprog, så vi altid kan tilbyde vores kunder en løsning, der er skræddersyet til lige nøjagtigt deres behov. Der findes med andre ord ikke en eneste norsk oversættelse, vi ikke kan hjælpe med.

Forløb

Upload dine dokumenter
Betal med kort eller mobilepay
Vi oversætter dine tekster
Dine tekster sendes retur på mail

Modersmålsoversættere sikrer kvalitetsoversættelser

Som tidligere beskrevet er det kun dygtige og professionelle modersmålsoversættere, der får mulighed for at oversætte hos Diction. Alle og enhver kan i realiteten kalde sig for oversætter, og derfor kigger vi nøje på alle vores ansattes kvalifikationer, før de bliver tilknyttet. Udover at have norsk som modersmål, skal de også have gennemført en længere videregående uddannelse, og de skal selvfølgelig også have en masse erfaring inden for oversættelsesfaget. Når oversættelsen er lavet, sendes teksten videre til en kollega med samme kvalifikationer, der læser grundigt korrektur på teksten. Diction har altid mulighed for at tilknytte samme oversætter til alle dine oversættelser, hvis du eller din virksomhed har behov for at få oversat flere tekster over en længere periode.

Norsk korrekturlæsning

Alle vores oversættere er også dygtige korrekturlæsere. Det er ét af kravene for overhovedet at være en professionel oversætter. De læser gerne dine norske tekster igennem for alle slags fejl. De kigger på retstavning, grammatik, tegnsætning og sætningskonstruktioner. Vi benytter os altid af ”Registrér ændringer/Track changes”-funktionen i Microsoft Word, så du får mulighed for at gennemgå alle ændringer og tage stilling til, om hver enkelt rettelse skal accepteres eller afvises. Vi står naturligvis altid til rådighed, hvis du ønsker én eller flere rettelser uddybet. Skulle der være nogle øvrige krav til korrekturlæsningen, tilføjer du det bare i en kommentar via e-mail eller via formularen her på siden.

Hurtig levering af dine norske tekster

Én af Dictions absolut stærkeste sider er, at vi altid har mulighed for hurtig levering af oversættelser og korrekturlæsninger som resultat af, at vi altid har flere oversættere ledige til at tage imod en opgave. Vi modtager i øvrigt gerne specielle henvendelser.

Det norske marked

Umiddelbart kan det norske sprog på mange punkter ligne eksempelvis det danske sprog. Hvis man vælger at bruge en dansk tekst i Norge, vil der uden tvivl være flere forstyrrende sætninger og ord, som vil sløre tekstens budskab. Uanset hvilken erhvervssektor man henvender sig til, lige fra landbrug, fiskeri og skibsfart til energisektoren, vil en professionel oversættelse kunne være udslagsgivende for, hvorvidt nordmændene forstår dit budskab korrekt. Her kan Diction hjælpe jer med at sikre kvaliteten og give råd og vejledning om, hvordan vi bedst ændrer jeres tekst.

Beregn din pris

ord

ord til 1,29 kr. 0,00 kr.

(minimumpris: 490 kr.)
Få et uforpligtende tilbud

Danmarks bedste priser

Vi oversætter fra 1,29 kr. pr. ord og korrekturlæser fra 0,24 kr. pr. ord.

Høj kvalitet

Vi benytter os udelukkende af erfarne modersmålsoversættere, så du er garanteret en kvalitetsoversættelse.

Hurtig levering

Vi kan afhængigt af tekstmængden have oversættelsen klar samme dag.

Vores kunder:

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi er det eneste oversættelsesbureau i Skandinavien, der tilbyder online betaling til private kunder.

“Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig. ”
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer
ABEO A/S
“Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive. ”
Christian Birksø
Owner
eAnatomi.dk

Læs flere anmeldelser på Trustpilot

Vi taler mange sprog

Diction er med et stort team af specialiserede oversættere den foretrukne samarbejdspartner for adskillige skandinaviske og internationale virksomheder. Vi oversætter primært tekster til og fra alle europæiske sprog og specialiserer os i de skandinaviske sprog.

Dit professionelle oversættelsesbureau

Oversættelsesbureauet Diction er din sproglige samarbejdspartner, uanset om du skal have lavet oversættelse, korrekturlæsning, tekstforfatning eller tolkning. Vores oversættelsesbureau har hovedkontor i København, Danmark. Fra vores kontor har vi siden 2010 hjulpet vores kunder med oversættelse i hele Nordeuropa. Vi har særligt specialiseret os i at lave oversættelser til og fra de skandinaviske sprog, hvilket gør, at du trygt kan overlade dine oversættelser til os og forvente at få korrekte og sprogligt flydende oversættelser retur. For at du kan være sikker på at få oversættelse af højeste kvalitet, har vi samlet de dygtigste oversættere i branchen hos os. Vi benytter os udelukkende af modersmålsoversættere, og alle tekster bliver kvalitetssikret ved bl.a. korrekturlæsninger, som bliver foretaget af en anden person end oversætteren selv. Diction leverer professionelle sprogløsninger til både privat og erhverv, og vi ser frem til også at hjælpe dig.