Diction
Ring på +45 2227 7016
Åben til kl. 17.00

Vi oversætter dine tekster til svensk.
Hurtigt og effektivt til Danmarks bedste priser

Få en professionel svensk oversættelse til markedets bedste pris

Svensk oversættelse

Vi har altid en eller flere medarbejdere klar til at oversætte dine svenske tekster. Svensk er unikt på grund af prosodien, hvilket betyder, at dialekten kan være meget varierende i de mange regioner i Sverige. Derfor har vi sørget for at have et bredt udvalg af svenske oversættere, som både kan oversætte til og fra rigssvensk og andre former for dialekter. Vi kan med andre ord hjælpe til med alle former for svensk oversættelse.

Modersmålsoversættere sikrer kvalitetsoversættelser

Hos Diction sørger vi for at have oversættere, der både er fagligt dygtige, og som brænder for deres job. Alle vores oversættere, der oversætter svensk, har ligeledes svensk som deres modersmål. Desuden har de gennemgået en længere videregående uddannelse, og de har masser af erfaring med oversættelse. Når den svenske oversættelse er færdig, går teksten igennem en korrekturlæsning, som bliver udført af en kollega, der har samme kompetencer. Således undgår vi småfejl, slåfejl, fejlfortolkninger og lignende. Diction stiller altid samme oversættere til rådighed, hvis kunden vil have en række tekster oversat gennem en længere periode, således at der kommer til at være sammenhæng i sprogbruget.

Svensk korrekturlæsning

Har du en tekst på svensk, der har brug for at blive korrekturlæst, så har vi altid en medarbejder klar. Teksten bliver korrekturlæst grundigt, og der bliver rettet for alle slags fejl. Det inkluderer svensk retstavning, grammatik, tegnsætning og sætningskonstruktioner. Du skal bare sende din svenske tekst til os via formularen her på siden eller til vores e-mailadresse, og så sender vi dig et uforpligtende tilbud. Grundet vores brede medarbejderstab kan vi imødekomme alle dine krav, uanset hvordan de lyder.

Hurtig levering på dine svenske tekster

Vi har altid et godt forhold til alle vores kunder. Dette skyldes, at vi altid tilbyder hurtig levering af vores oversættelser. Det er altid let at komme i kontakt med os, og derfor sidder vores øvrige medarbejdere altid klar ved telefonen eller computeren for at besvare dine spørgsmål. Vi kan desuden altid garantere, at alle oversættelser og korrekturlæsninger bliver afleveret til tiden. Vi er blandt markedets mest fleksible oversættelsesbureauer, så skriv til os, ligegyldigt hvilke sproglige udfordringer dine svenske tekster har, og så finder vi frem til en løsning.

Det svenske marked 

Sverige har en af de afgørende roller inden for erhvervslivet i Skandinavien. Derfor er det svenske sprog på mange punkter højst væsentligt i flere handelssammenhænge. Selvom svensk har mange af de samme nuancer og sproglige ligheder som andre skandinaviske sprog, er det vigtigt, at man adskiller sprogene fra hinanden. Derfor kan det være helt afgørende, at man får en præcis oversættelse, da man som bekendt i Skandinavien går meget op i punktlighed og præcision. Vi har erfaring med at oversætte inden for flere forskellige brancher, og derfor kan du trygt overlade din svenske oversættelse til os.

Vi tilbyder både oversættelse og korrekturlæsning af svenske tekster. Se prisen og yderligere information om korrekturlæsning i den øverste menu.

Beregn din pris

ord
ord til  
(minimumpris: 490 kr.)
Få et uforpligtende tilbud

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankortvisamastercardmobilepay
Få et uforpligtende tilbud

De bedste i branchen

"Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig. "
Alexander Wulff
Christian Birksø
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer, ABEO A/S

Strømlinede oversættelser til grøn dansk virksomhed

Den danske virksomhed Clever går forrest i den grønne omstilling med innovative løsninger inden for opladning til elbiler. Hos Diction har vi løbende hjulpet Clever med oversættelse af materiale i deres mission om lettilgængelig grøn energi og etablering af 10.000 nye ladepunkter ved udgangen af 2025

Læs hele casen
4,5
Trustpilot
bedømmelser
5,0
Google
anmeldelser
5,0
Facebook
bedømmelser
Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 2227 7016
CVR: 35636455
dankortvisamastercardmobilepay