Vi oversætter dine tekster til svensk.
Hurtigt og effektivt til Danmarks bedste priser

Vi ligger nr. 1 på trustpilot
Vi har 9,6/10 i score baseret på mere end 120 tilbagemeldinger fra kunder.

Få en professionel svensk oversættelse til markedets bedste pris

Svensk oversættelse

Vi har altid en eller flere medarbejdere klar til at oversætte dine svenske tekster. Svensk er unikt på grund af prosodien, hvilket betyder, at dialekten kan være meget varierende i de mange regioner i Sverige. Derfor har vi sørget for at have et bredt udvalg af svenske oversættere, som både kan oversætte til og fra rigssvensk og andre former for dialekter. Vi kan med andre ord hjælpe til med alle former for svensk oversættelse.

Modersmålsoversættere sikrer kvalitetsoversættelser

Hos Diction sørger vi for at have oversættere, der både er fagligt dygtige, og som brænder for deres job. Alle vores oversættere, der oversætter svensk, har ligeledes svensk som deres modersmål. Desuden har de gennemgået en længere videregående uddannelse, og de har masser af erfaring med oversættelse. Når den svenske oversættelse er færdig, går teksten igennem en korrekturlæsning, som bliver udført af en kollega, der har samme kompetencer. Således undgår vi småfejl, slåfejl, fejlfortolkninger og lignende. Diction stiller altid samme oversættere til rådighed, hvis kunden vil have en række tekster oversat gennem en længere periode, således at der kommer til at være sammenhæng i sprogbruget.

Forløb

Upload dine dokumenter
Betal med kort eller mobilepay
Vi oversætter dine tekster
Dine tekster sendes retur på mail

Svensk korrekturlæsning

Har du en tekst på svensk, der har brug for at blive korrekturlæst, så har vi altid en medarbejder klar. Teksten bliver korrekturlæst grundigt, og der bliver rettet for alle slags fejl. Det inkluderer svensk retstavning, grammatik, tegnsætning og sætningskonstruktioner. Du skal bare sende din svenske tekst til os via formularen her på siden eller til vores e-mailadresse, og så sender vi dig et uforpligtende tilbud. Grundet vores brede medarbejderstab kan vi imødekomme alle dine krav, uanset hvordan de lyder.

Hurtig levering på dine svenske tekster

Vi har altid et godt forhold til alle vores kunder. Dette skyldes, at vi altid tilbyder hurtig levering af vores oversættelser. Det er altid let at komme i kontakt med os, og derfor sidder vores øvrige medarbejdere altid klar ved telefonen eller computeren for at besvare dine spørgsmål. Vi kan desuden altid garantere, at alle oversættelser og korrekturlæsninger bliver afleveret til tiden. Vi er blandt markedets mest fleksible oversættelsesbureauer, så skriv til os, ligegyldigt hvilke sproglige udfordringer dine svenske tekster har, og så finder vi frem til en løsning.

Det svenske marked 

Sverige har en af de afgørende roller inden for erhvervslivet i Skandinavien. Derfor er det svenske sprog på mange punkter højst væsentligt i flere handelssammenhænge. Selvom svensk har mange af de samme nuancer og sproglige ligheder som andre skandinaviske sprog, er det vigtigt, at man adskiller sprogene fra hinanden. Derfor kan det være helt afgørende, at man får en præcis oversættelse, da man som bekendt i Skandinavien går meget op i punktlighed og præcision. Vi har erfaring med at oversætte inden for flere forskellige brancher, og derfor kan du trygt overlade din svenske oversættelse til os.

Vi tilbyder både oversættelse og korrekturlæsning af svenske tekster. Se prisen og yderligere information om korrekturlæsning i den øverste menu.

Beregn din pris

ord

ord til 1,29 kr. 0,00 kr.

(minimumpris: 490 kr.)
Få et uforpligtende tilbud

Danmarks bedste priser

Vi oversætter fra 1,29 kr. pr. ord og korrekturlæser fra 0,24 kr. pr. ord.

Høj kvalitet

Vi benytter os udelukkende af erfarne modersmålsoversættere, så du er garanteret en kvalitetsoversættelse.

Hurtig levering

Vi kan afhængigt af tekstmængden have oversættelsen klar samme dag.

Vores kunder:

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi er det eneste oversættelsesbureau i Skandinavien, der tilbyder online betaling til private kunder.

“Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig. ”
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer
ABEO A/S
“Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive. ”
Christian Birksø
Owner
eAnatomi.dk

Læs flere anmeldelser på Trustpilot

Vi taler mange sprog

Diction er med et stort team af specialiserede oversættere den foretrukne samarbejdspartner for adskillige skandinaviske og internationale virksomheder. Vi oversætter primært tekster til og fra alle europæiske sprog og specialiserer os i de skandinaviske sprog.

Dit professionelle oversættelsesbureau

Oversættelsesbureauet Diction er din sproglige samarbejdspartner, uanset om du skal have lavet oversættelse, korrekturlæsning, tekstforfatning eller tolkning. Vores oversættelsesbureau har hovedkontor i København, Danmark. Fra vores kontor har vi siden 2010 hjulpet vores kunder med oversættelse i hele Nordeuropa. Vi har særligt specialiseret os i at lave oversættelser til og fra de skandinaviske sprog, hvilket gør, at du trygt kan overlade dine oversættelser til os og forvente at få korrekte og sprogligt flydende oversættelser retur. For at du kan være sikker på at få oversættelse af højeste kvalitet, har vi samlet de dygtigste oversættere i branchen hos os. Vi benytter os udelukkende af modersmålsoversættere, og alle tekster bliver kvalitetssikret ved bl.a. korrekturlæsninger, som bliver foretaget af en anden person end oversætteren selv. Diction leverer professionelle sprogløsninger til både privat og erhverv, og vi ser frem til også at hjælpe dig.