Diction
Ring på +45 2227 7016
Åben til kl. 17.00

Vi oversætter dine tekster til svensk. Hurtigt og effektivt til Danmarks bedste priser

Få en professionel svensk oversættelse til markedets bedste pris

Svensk oversættelse

Vi har altid en eller flere medarbejdere klar til at oversætte dine svenske tekster. Svensk er unikt på grund af prosodien, hvilket betyder, at dialekten kan være meget varierende i de mange regioner i Sverige. Derfor har vi sørget for at have et bredt udvalg af svenske oversættere, som både kan oversætte til og fra rigssvensk og andre former for dialekter. Vi kan med andre ord hjælpe til med alle former for svensk oversættelse.

Modersmålsoversættere sikrer kvalitetsoversættelser

Hos Diction sørger vi for at have oversættere, der både er fagligt dygtige, og som brænder for deres job. Alle vores oversættere, der oversætter svensk, har ligeledes svensk som deres modersmål. Desuden har de gennemgået en længere videregående uddannelse, og de har masser af erfaring med oversættelse. Diction stiller altid samme oversættere til rådighed, hvis kunden vil have en række tekster oversat gennem en længere periode, således at der kommer til at være sammenhæng i sprogbruget.

Svensk korrekturlæsning

Har du en tekst på svensk, der har brug for at blive korrekturlæst, så har vi altid en medarbejder klar. Teksten bliver korrekturlæst grundigt, og der bliver rettet for alle slags fejl. Det inkluderer svensk retstavning, grammatik, tegnsætning og sætningskonstruktioner. Du skal bare sende din svenske tekst til os via formularen her på siden eller til vores e-mailadresse, og så sender vi dig et uforpligtende tilbud. Grundet vores brede medarbejderstab kan vi imødekomme alle dine krav, uanset hvordan de lyder.

Hurtig levering på dine svenske tekster

Vi har altid et godt forhold til alle vores kunder. Dette skyldes, at vi altid tilbyder hurtig levering af vores oversættelser. Det er altid let at komme i kontakt med os, og derfor sidder vores øvrige medarbejdere altid klar ved telefonen eller computeren for at besvare dine spørgsmål. Vi kan desuden altid garantere, at alle oversættelser og korrekturlæsninger bliver afleveret til tiden. Vi er blandt markedets mest fleksible oversættelsesbureauer, så skriv til os, ligegyldigt hvilke sproglige udfordringer dine svenske tekster har, og så finder vi frem til en løsning.

Det svenske marked 

Sverige har en af de afgørende roller inden for erhvervslivet i Skandinavien. Derfor er det svenske sprog på mange punkter højst væsentligt i flere handelssammenhænge. Selvom svensk har mange af de samme nuancer og sproglige ligheder som andre skandinaviske sprog, er det vigtigt, at man adskiller sprogene fra hinanden. Derfor kan det være helt afgørende, at man får en præcis oversættelse, da man som bekendt i Skandinavien går meget op i punktlighed og præcision. Vi har erfaring med at oversætte inden for flere forskellige brancher, og derfor kan du trygt overlade din svenske oversættelse til os.

Vi tilbyder både oversættelse og korrekturlæsning af svenske tekster. Se prisen og yderligere information om korrekturlæsning i den øverste menu.

Beregn din pris

ord
ord til  
(minimumpris: 490 kr.)

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankortvisamastercardmobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Det siger vores kunder

Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S

Mød teamet

Maja Wistrand
Maja Wistrand
Project Coordinator - Sverige
Sebastian Hansen
Sebastian Hansen
Project Manager - Sverige
Cristina Heiberg
Cristina Heiberg
Project Coordinator - Danmark
Martin Boberg
Martin Boberg
Chief Executive Officer
Claus Boberg
Claus Boberg
Chief Financial Officer
Miriam Madsen Krane
Miriam Madsen Krane
Project Manager - Norge

Kinesisk oversættelse hjalp til salget af gigantisk ravsamling

I august 2020 stod det danske auktionshus Lauritz.com overfor en omfattende opgave. Lauritz.com, Nordeuropas største online-auktionshus, var blevet ansvarlig for at varetage salget af de mere end 288.000 objekter fra konkursboet House Of Amber, som blandt andet inkluderede verdens næststørste ravklump på 47,5 kilo. Læs her, hvordan at vi hos Diction hjalp Lauritz med at løse denne opgave.

Læs hele casen
4,7
Trustpilot
bedømmelser
5,0
Google
anmeldelser
5,0
Facebook
bedømmelser
Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 2227 7016
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200064202
dankortvisamastercardmobilepay