Diction
Ring på +45 22 27 70 16
Telfontid kl. 09-16

Sprogservice – oversættelse og korrekturlæsning

Hos Diction ApS har vi specialiseret os i at lave oversættelser og korrekturlæsninger af tekster. Med et stort team af specialiserede oversættere med forskellige sprogkombinationer er Diction den foretrukne samarbejdspartner for adskillige danske og internationale virksomheder. Vi oversætter primært tekster fra alle nordeuropæiske sprog og har særligt mange kunder med oversættelse til de skandinaviske sprog.

upload
Upload dine dokumenter
credit-card
Betal med kort eller mobilepay
text
Vi oversætter dine tekster
truck
Dine tekster sendes retur på mail

Hjemmesider, salgstekster, manualer & bøger

Hos Diction kan vi blandt andet hjælpe dig med at få oversat dine hjemmesider, salgstekster, manualer eller bøger. Kvaliteten er naturligvis det, vi vægter højest, således at budskabet og essensen ikke går tabt på grund af misforståelser eller stavefejl. Ved at bruge vores service sikrer du, at dine tekster bliver oversat fuldstændigt korrekt til alle de sprog, du ønsker.

Tekniske oversættelser

Vi kan også hjælpe til med juridiske, medicinske eller andre faglige tekster, som skal oversættes. Når vi oversætter tekniske tekster, lægger vi stor vægt på, at de rigtige fagtermer bliver brugt. Derfor vil det altid være modersmålsoversættere med arbejdserfaring inden for det givne felt, der kommer til at oversætte teksten. På den måde bliver kvaliteten og et korrekt sprog anvendt, uanset om det er juridiske, tekniske eller medicinske tekster, der skal oversættes.

Vi taler mange sprog

Diction er med et stort team af specialiserede oversættere den foretrukne samarbejdspartner for adskillige skandinaviske og internationale virksomheder. Vi oversætter primært tekster til og fra alle europæiske sprog og specialiserer os i de skandinaviske sprog.

Dit professionelle oversættelsesbureau

Læs mere om os
Oversættelsesbureauet Diction er din sproglige samarbejdspartner, uanset om du skal have lavet oversættelse, korrekturlæsning, tekstforfatning eller tolkning. Vores oversættelsesbureau har hovedkontor i København, Danmark. Fra vores kontor har vi siden 2010 hjulpet vores kunder med oversættelse i hele Nordeuropa. Vi har særligt specialiseret os i at lave oversættelser til og fra de skandinaviske sprog, hvilket gør, at du trygt kan overlade dine oversættelser til os og forvente at få korrekte og sprogligt flydende oversættelser retur. For at du kan være sikker på at få oversættelse af højeste kvalitet, har vi samlet de dygtigste oversættere i branchen hos os. Vi benytter os udelukkende af professionelle modersmålsoversættere med en kandidatgrad bag sig. Diction leverer professionelle sprogløsninger til både privat og erhverv, og vi ser frem til også at hjælpe dig.
Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 22 27 70 16
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200081926
dankort visa mastercard mobilepay