Diction
Ring på +45 2227 7016
Åben til kl. 17.00

Vi oversætter dine tekster til italiensk. Hurtigt og effektivt til Danmarks bedste priser

Få en professionel italiensk oversættelse til markedets bedste pris

Diction tilbyder italiensk oversættelse og korrekturlæsning til landets absolut bedste priser. Udover at tilbyde kvalitetsoversættelser og kvalitetskorrekturlæsninger på mange forskellige sprog, modtager vi gerne tekster, der skal leveres hurtigt, og vi garanterer selvfølgelig at levere før den aftalte deadline. Desuden behandler vi alle tekster med stor fortrolighed.

Italiensk oversættelse

Fordi vi har et bredt udvalg af dygtige italienske oversættere, oversætter vi både til og fra italiensk inden for mange sprog. Vi anbefaler, at man altid får oversat de nødvendige tekster af et professionelt oversættelsesbureau, så det udstråler professionalisme, og der udvises respekt for sproget. Ligegyldigt hvilken italiensk dialekt din tekst har, kan vi stille en egnet oversætter til rådighed.

Forløb
upload
Upload dine dokumenter
credit-card
Betal med kort eller mobilepay
text
Vi oversætter dine tekster
truck
Dine tekster sendes retur på mail

Modersmålsoversættere sikrer kvalitetsoversættelser

Hos Diction er vi kvalitetsbevidste. Det betyder med andre ord, at alle vores medarbejdere kun oversætter til deres modersmål. Vores italienske oversættere har også en længere videregående uddannelse bag sig, samtidig med at de har en masse erfaring med oversættelse. Vi sørger også altid for at stille samme italienske oversættere til rådighed til de samme kunder for at undgå konsekvensfejl.

Italiensk korrekturlæsning

Diction tilbyder også professionel korrekturlæsning på italiensk, uden at originaltekstens mening ændrer sig. Vores medarbejdere retter teksterne til, så de bliver sprogligt korrekte, og vi modtager gerne særlige ønsker til tekstens slutprodukt. Korrekturlæsningen indebærer, at én af vores professionelle oversættere kigger grundigt på grammatikken, retstavning, sætningskonstruktionerne og tegnsætningen. Det giver teksten et professionelt udtryk, som kan være særligt vigtigt, når det omhandler karriere. Normalt benytter vi os af ”Registrér ændringer/Track changes”-funktionen i Microsoft Word, så man kan se hver enkelt rettelse i dokumentet, men vi arbejder også med PDF-filer og andre formater, der passer til vores kunders behov.

Hurtig levering af dine italienske tekster

Vi er stolte over at kunne tilbyde hurtig levering på alle slags opgaver. Det eneste, du skal gøre, er at kontakte os på nedenstående oplysninger, og vi vil give dig et hurtigt og uforpligtende tilbud, uanset sværhedsgrad og størrelse.

Det italienske marked

En stor del af den italienske befolkning både taler og forstår det engelske sprog. Dog er Italien et land med mere end 60 millioner indbyggere, og deres kultur gør, at langt de fleste italienere foretrækker at bruge deres eget sprog. Uanset om du har tænkt dig at beskæftige dig med bilbranchen, turistbranchen eller nogle af de andre muligheder Italien giver dig, så kommer du uden tvivl længst med korrekte italienske tekster. Vi tilbyder både oversættelse og korrekturlæsning af italienske tekster.

Beregn din pris

ord
ord til  
(minimumpris: 490 kr.)

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankortvisamastercardmobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Det siger vores kunder

Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S

Mød teamet

Cristina Heiberg
Cristina Heiberg
Project Coordinator - Danmark
Rebecka Axelsson
Rebecka Axelsson
Project Coordinator & Account Assistant - Sverige
Claus Boberg
Claus Boberg
Chief Financial Officer
Aske Hansen
Aske Hansen
Full Stack Developer - Danmark
Julie Munkø
Julie Munkø
Vendor Manager
Jessika Rasmussen
Jessika Rasmussen
Project Manager - Danmark

Kinesisk oversættelse hjalp til salget af gigantisk ravsamling

I august 2020 stod det danske auktionshus Lauritz.com overfor en omfattende opgave. Lauritz.com, Nordeuropas største online-auktionshus, var blevet ansvarlig for at varetage salget af de mere end 288.000 objekter fra konkursboet House Of Amber, som blandt andet inkluderede verdens næststørste ravklump på 47,5 kilo. Læs her, hvordan at vi hos Diction hjalp Lauritz med at løse denne opgave.

Læs hele casen
4,7
Trustpilot
bedømmelser
5,0
Google
anmeldelser
5,0
Facebook
bedømmelser
Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 2227 7016
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200064202
dankortvisamastercardmobilepay