Vi oversætter dine tekster til italiensk.
Hurtigt og effektivt til Danmarks bedste priser

Vi ligger nr. 1 på trustpilot
Vi har 9,6/10 i score baseret på mere end 120 tilbagemeldinger fra kunder.

Få en professionel italiensk oversættelse til markedets bedste pris

Diction tilbyder italiensk oversættelse og korrekturlæsning til landets absolut bedste priser. Udover at tilbyde kvalitetsoversættelser og kvalitetskorrekturlæsninger på mange forskellige sprog, modtager vi gerne tekster, der skal leveres hurtigt, og vi garanterer selvfølgelig at levere før den aftalte deadline. Desuden behandler vi alle tekster med stor fortrolighed.

Italiensk oversættelse

Fordi vi har et bredt udvalg af dygtige italienske oversættere, oversætter vi både til og fra italiensk inden for mange sprog. Vi anbefaler, at man altid får oversat de nødvendige tekster af et professionelt oversættelsesbureau, så det udstråler professionalisme, og der udvises respekt for sproget. Ligegyldigt hvilken italiensk dialekt din tekst har, kan vi stille en egnet oversætter til rådighed.

Forløb

Upload dine dokumenter
Betal med kort eller mobilepay
Vi oversætter dine tekster
Dine tekster sendes retur på mail

Modersmålsoversættere sikrer kvalitetsoversættelser

Hos Diction er vi kvalitetsbevidste. Det betyder med andre ord, at alle vores medarbejdere kun oversætter til deres modersmål. Vores italienske oversættere har også en længere videregående uddannelse bag sig, samtidig med at de har en masse erfaring med oversættelse. For at undgå småfejl, tastefejl og lignende sender vi altid den færdige oversættelse videre til en anden kollega, som også har en italiensk baggrund, der korrekturlæser teksten. Det gør vi for at sikre os kvalitetsoversættelser. Vi sørger også altid for at stille samme italienske oversættere til rådighed til de samme kunder for at undgå konsekvensfejl.

Italiensk korrekturlæsning

Diction tilbyder også professionel korrekturlæsning på italiensk, uden at originaltekstens mening ændrer sig. Vores medarbejdere retter teksterne til, så de bliver sprogligt korrekte, og vi modtager gerne særlige ønsker til tekstens slutprodukt. Korrekturlæsningen indebærer, at én af vores professionelle oversættere kigger grundigt på grammatikken, retstavning, sætningskonstruktionerne og tegnsætningen. Det giver teksten et professionelt udtryk, som kan være særligt vigtigt, når det omhandler karriere. Normalt benytter vi os af ”Registrér ændringer/Track changes”-funktionen i Microsoft Word, så man kan se hver enkelt rettelse i dokumentet, men vi arbejder også med PDF-filer og andre formater, der passer til vores kunders behov.

Hurtig levering af dine italienske tekster

Vi er stolte over at kunne tilbyde hurtig levering på alle slags opgaver. Det eneste, du skal gøre, er at kontakte os på nedenstående oplysninger, og vi vil give dig et hurtigt og uforpligtende tilbud, uanset sværhedsgrad og størrelse.

Det italienske marked

En stor del af den italienske befolkning både taler og forstår det engelske sprog. Dog er Italien et land med mere end 60 millioner indbyggere, og deres kultur gør, at langt de fleste italienere foretrækker at bruge deres eget sprog. Uanset om du har tænkt dig at beskæftige dig med bilbranchen, turistbranchen eller nogle af de andre muligheder Italien giver dig, så kommer du uden tvivl længst med korrekte italienske tekster. Vi tilbyder både oversættelse og korrekturlæsning af italienske tekster.

Beregn din pris

ord

ord til 1,29 kr. 0,00 kr.

(minimumpris: 490 kr.)
Få et uforpligtende tilbud

Danmarks bedste priser

Vi oversætter fra 1,29 kr. pr. ord og korrekturlæser fra 0,24 kr. pr. ord.

Høj kvalitet

Vi benytter os udelukkende af erfarne modersmålsoversættere, så du er garanteret en kvalitetsoversættelse.

Hurtig levering

Vi kan afhængigt af tekstmængden have oversættelsen klar samme dag.

Vores kunder:

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi er det eneste oversættelsesbureau i Skandinavien, der tilbyder online betaling til private kunder.

“Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig. ”
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer
ABEO A/S
“Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive. ”
Christian Birksø
Owner
eAnatomi.dk

Læs flere anmeldelser på Trustpilot

Vi taler mange sprog

Diction er med et stort team af specialiserede oversættere den foretrukne samarbejdspartner for adskillige skandinaviske og internationale virksomheder. Vi oversætter primært tekster til og fra alle europæiske sprog og specialiserer os i de skandinaviske sprog.

Dit professionelle oversættelsesbureau

Oversættelsesbureauet Diction er din sproglige samarbejdspartner, uanset om du skal have lavet oversættelse, korrekturlæsning, tekstforfatning eller tolkning. Vores oversættelsesbureau har hovedkontor i København, Danmark. Fra vores kontor har vi siden 2010 hjulpet vores kunder med oversættelse i hele Nordeuropa. Vi har særligt specialiseret os i at lave oversættelser til og fra de skandinaviske sprog, hvilket gør, at du trygt kan overlade dine oversættelser til os og forvente at få korrekte og sprogligt flydende oversættelser retur. For at du kan være sikker på at få oversættelse af højeste kvalitet, har vi samlet de dygtigste oversættere i branchen hos os. Vi benytter os udelukkende af modersmålsoversættere, og alle tekster bliver kvalitetssikret ved bl.a. korrekturlæsninger, som bliver foretaget af en anden person end oversætteren selv. Diction leverer professionelle sprogløsninger til både privat og erhverv, og vi ser frem til også at hjælpe dig.