Diction
Ring på +45 2227 7016
Åben til kl. 17.00

Vi oversætter dine tekster til islandsk. Hurtigt og effektivt til Danmarks bedste priser

Levering af professionel islandsk oversættelse til markedets bedste pris

Vi har flere yderst kompetente og erfarne islandske modersmålsoversættere i vores oversættelsesdatabase, der altid står klar til oversættelse og korrekturlæsning af dine islandske tekster, både for private forbrugere og erhvervslivet samt offentlige myndigheder. Herudover har vi stor fokus på at kunne levere hurtigt, i højeste kvalitet og til markedets klart bedste priser.

Islandsk oversættelse uden at gå på kompromis med kvaliteten

Oversættelse af tekster til og fra islandsk er én af vores en af vores spidskompetencer, fordi vi nøje udvælger og anvender de bedst egnede oversættere indenfor dette felt med henblik på at opfylde dine krav og behov samt levere den højeste kvalitet.

Vi har sørget for at have flere oversættere i vores database, så vi altid kan tilbyde vores kunder en løsning, der er skræddersyet til lige nøjagtigt deres behov. Der findes med andre ord ikke en islandsk oversættelse, vi ikke kan håndtere.

Forløb
upload
Upload dine dokumenter
credit-card
Betal med kort eller mobilepay
text
Vi oversætter dine tekster
truck
Dine tekster sendes retur på mail

Modersmålsoversættere sikrer en høj oversættelseskvalitet 

Som tidligere beskrevet er det kun dygtige og professionelle modersmålsoversættere, der får mulighed for at oversætte for Diction. Alle og enhver kan i realiteten kalde sig for oversætter, og derfor kigger vi grundigt på alle vores ansattes kvalifikationer, før de bliver tilknyttet.

   Diction vil hensigtsmæssigt sikre kontinuiteten i de leverede sprogydelser, ved at en konkret bestilling af en oversættelse vil blive udført af én og samme oversætter, og som udgangspunkt vil Diction få den samme udvalgte oversætter til at udføre oversættelse indenfor det enkelte fagområde for at sikre konsekvens inden for terminologi og stil i forbindelse med igangværende eller tidligere gennemførte oversættelsesopgaver.

Korrekturlæsning af islandske tekster

Alle vores oversættere er også kompetente korrekturlæsere. Det er ét af de vigtigste krav for at være professionel oversætter. De læser dine islandske tekster grundigt igennem for alle slags fejl. De kigger på manglende oversættelser, stave-, grammatik- og tegnsætningsfejl, inkonsekvent terminologi, manglende tal og tegn, gentagne ord, for mange eller for få indsatte mellemrum, forkert formatering og kodning (tags) m.m.

Hurtig og rettidig levering af dine islandske tekster

Én af Dictions absolutte styrker er, at vi altid har mulighed for hurtig levering af oversættelser og korrekturlæsninger, hvilket skyldes, at vi altid har flere ledige oversættere til at varetage opgaverne. Overholdelse af de angivne tidsfrister og levering i høj kvalitet er alfa og omega for Diction og en afgørende forudsætning for det bedste samarbejde mellem os og vores kunder.

Certificeret eller legaliseret islandsk oversættelse

Vi har flere nøje udvalgte dygtige og erfarne certificerede oversættere i vores database, hvorfor vi kan garantere, at oversættelsen af dine dokumenter, attester, m.m. leveres i en høj kvalitet og til en optimal pris.

Oversættelser fra og til islandsk

Det nordiske sprog islandsk hører som dansk til den nordiske gren i den indoeuropæiske sprogfamilie. Island er fuldgyldigt medlem EU og har en købestærk befolkning på ca. 330.000 mennesker samt en erhvervssektor med tæt tilknytning til Danmark. Uanset hvilket fagområde, lige fra juridiske, samfundsmæssige samt tekniske tekster, du ønsker oversat, vil en professionel oversættelse kunne være udslagsgivende for, hvorvidt modtageren forstår dit budskab korrekt. Alt i alt er Diction det optimale oversættelsesbureau med hensyn til løsning af dine islandske oversættelsesopgaver.

 

Beregn din pris

ord
ord til  
(minimumpris: 490 kr.)

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankortvisamastercardmobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Det siger vores kunder

Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S

Mød teamet

Filip Nagel Fryland Lauritsen
Filip Nagel Fryland Lauritsen
Project Coordinator - Danmark
Cristina Heiberg
Cristina Heiberg
Project Coordinator - Danmark
Jens Preisler
Jens Preisler
E-mail Marketing Manager - Danmark
Julie Munkø
Julie Munkø
Vendor Manager
Martin Boberg
Martin Boberg
Chief Executive Officer
Maja Wistrand
Maja Wistrand
Project Coordinator - Sverige

Kinesisk oversættelse hjalp til salget af gigantisk ravsamling

I august 2020 stod det danske auktionshus Lauritz.com overfor en omfattende opgave. Lauritz.com, Nordeuropas største online-auktionshus, var blevet ansvarlig for at varetage salget af de mere end 288.000 objekter fra konkursboet House Of Amber, som blandt andet inkluderede verdens næststørste ravklump på 47,5 kilo. Læs her, hvordan at vi hos Diction hjalp Lauritz med at løse denne opgave.

Læs hele casen
4,7
Trustpilot
bedømmelser
5,0
Google
anmeldelser
5,0
Facebook
bedømmelser
Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 2227 7016
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200064202
dankortvisamastercardmobilepay