Vores kunder

Hos Diction har vi erfaring med oversættelse af tekster for både erhvervslivet, det offentlige og for privatpersoner. Vi har oversættere inden for hver deres felt. Flere af vores oversættere har specialiseret sig inden for et særligt felt, og netop dette har betydning for at din tekst bliver så flydende som mulig, og dermed bringer budskabet så klart som muligt.

HER ET UDVALG AF HVILKE TYPER TEKSTER VI HAR BESKÆFTIGET OS MED

Salgsbreve, nyhedsbreve, salgsaftaler, feriebolig- og sommerhustekster, hjemmesidetekster, web-annoncering, marketingtekster, turisme, annoncer, kundeblade, personalebøger, reklamer, reklametekster, interne- og eksterne brochurer, foldere, filmmanuskripter, pressemeddelelser, generel PR, internettekster, SEO orienteret tekst, artikler, vejledninger, økonomiske analyser, personaleanalyser, undervisningsmateriale, industri, tekniske manualer, brugervejledninger, instruktionsmanualer, Finansrelaterede tekster, tekster fra pension, tekster fra forsikring, årsrapporter mm.

REFERENCER

Siden vi kom til i 2010 har vi samlet os en portefølje af små, mellemstore og store virksomheder, hvor det har været en stor ære at hjælpe med oversættelse og korrekturlæsning. Herunder kan du se et bredt udsnit af vores kunder, som alle kommer fra hver deres branche.

Ud over det kan du også se et par cases under fanen ”Om Diction”, hvor du kan læse små succeshistorier om vores projekter.

Her er et udvalg af de brancher og felter vi bl.a. har beskæftiget os med:

Forsikring, Pension, IT, Personlig pleje/Healthcare, Turisme- og rejsebranchen, Design- og møbelbranchen, Indretning, Forsknings- og universitetsinstitutioner, Reklame- og marketingbranchen, Medie/film/TV-branchen, Journalistik.

Vores kunder: