Vi oversætter dine tekster til spansk.
Hurtigt og effektivt til Danmarks bedste priser

Vi ligger nr. 1 på trustpilot
Vi har 9,6/10 i score baseret på mere end 120 tilbagemeldinger fra kunder.

Få en professionel spansk oversættelse til markedets bedste pris

Diction tilbyder alle former for spansk oversættelse og korrekturlæsning til dig som privatperson eller din virksomhed. Ikke nok med, at vi har eksperter inden for spansk oversættelse. Vi har også lige så kvalificerede folk til at korrekturlæse alle former for spanske tekster. Derudover sætter vi stort fokus på at have konkurrencedygtige priser, og det er derfor, at vi også kan garantere dig, at vi altid har de absolutte bedste priser på markedet.

Spansk oversættelse

Vi har altid mulighed for at hjælpe vores kunder med at oversætte tekster til og fra det spanske sprog. Omkring 360 millioner mennesker jorden rundt har spansk som modersmål, og derfor har vi sikret os, at vi altid har en oversætter klar til at oversætte dine tekster. Spansk kan være et svært sprog at lære, fordi enkelte bogstaver kan ændre ordets betydning, bl.a. når man bøjer ordene. Derfor er det vigtigt, når man skal kommunikere på spansk, at hvert enkelt bogstav er korrekt. Der er ingen former for oversættelse på spansk, vi ikke kan klare, så send dine tekster til os, og få et uforpligtende tilbud.

Forløb

Upload dine dokumenter
Betal med kort eller mobilepay
Vi oversætter dine tekster
Dine tekster sendes retur på mail

Modersmålsoversættere sikrer kvalitetsoversættelser

Vi nægter at gå på kompromis med prisen, så derfor benytter vi os altid af modersmålsoversættere. Det betyder med andre ord, at du altid får en oversætter, der er født og opvokset i Spanien, til at oversætte dine tekster. Vi stiller også høje krav til, hvilke uddannelser vores oversættere har bag sig. Derfor har alle oversættere gennemført en længere videregående uddannelse. Til sidst sørger vi altid for, at teksterne, der bliver oversat, også bliver korrekturlæst af en kollega med samme kvalifikationer. Vi vil altid kunne stille samme oversætter til rådighed, hvis du eller din virksomhed har behov for at få oversat nogle spanske tekster over en længere periode, således at sproget forbliver det samme hele vejen igennem.

Spansk korrekturlæsning

Diction tilbyder grundig korrekturlæsning af dine spanske tekster. Det eneste, du skal gøre, hvis du har behov for spansk korrekturlæsning, er at sende os teksten på formularen her på siden, og så vil vi sende dig et uforpligtende tilbud kort tid efter. En korrekturlæsning betyder her hos os, at vi kigger grundigt på den spanske retstavning, grammatik, tegnsætning og sætningskonstruktion. Du er også velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har nogle særlige krav.

Hurtig levering på dine spanske tekster

Vi vil altid stræbe efter at være din faste og solide samarbejdspartner, når det kommer til oversættelser eller korrekturlæsninger, der haster. Samtidig sørger vi altid for at levere en service uden fejl, og som lever 100 % op til dine forventninger. Vi lægger mange kræfter i at være tilgængelige for dig under hele processen, og vi afleverer naturligvis altid teksterne tilbage til dig, før den aftalte afleveringsfrist udløber. Som resultat af at have mange dygtige og fleksible folk hos os, vil vi altid kunne klare lige netop den problemstilling, du har til os.

Det spanske sprog 

Omkring 360 millioner mennesker verden rundt taler spansk, og derfor har vi altid en oversætter parat til at oversætte dine spanske tekster. Spansk er ofte et svært sprog at lære, fordi de enkelte bogstaver kan ændre ordets betydning, bl.a. når man bøjer ordene i ental/flertal og hankøn/hunkøn. Derfor er det enormt vigtigt, når man skal kommunikere på spansk, at hvert enkelt bogstav er sat korrekt. Det kommer især afsenderen til gode i jobsituationer, akademiske sammenhænge og generelt i situationer, hvor afsenderens budskab skal skinne igennem på en professionel måde.

Beregn din pris

ord

ord til 1,29 kr. 0,00 kr.

(minimumpris: 490 kr.)
Få et uforpligtende tilbud

Danmarks bedste priser

Vi oversætter fra 1,29 kr. pr. ord og korrekturlæser fra 0,24 kr. pr. ord.

Høj kvalitet

Vi benytter os udelukkende af erfarne modersmålsoversættere, så du er garanteret en kvalitetsoversættelse.

Hurtig levering

Vi kan afhængigt af tekstmængden have oversættelsen klar samme dag.

Vores kunder:

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi er det eneste oversættelsesbureau i Skandinavien, der tilbyder online betaling til private kunder.

“Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive. ”
Christian Birksø
Owner
eAnatomi.dk
“Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig. ”
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer
ABEO A/S

Læs flere anmeldelser på Trustpilot

Vi taler mange sprog

Diction er med et stort team af specialiserede oversættere den foretrukne samarbejdspartner for adskillige skandinaviske og internationale virksomheder. Vi oversætter primært tekster til og fra alle europæiske sprog og specialiserer os i de skandinaviske sprog.

Dit professionelle oversættelsesbureau

Oversættelsesbureauet Diction er din sproglige samarbejdspartner, uanset om du skal have lavet oversættelse, korrekturlæsning, tekstforfatning eller tolkning. Vores oversættelsesbureau har hovedkontor i København, Danmark. Fra vores kontor har vi siden 2010 hjulpet vores kunder med oversættelse i hele Nordeuropa. Vi har særligt specialiseret os i at lave oversættelser til og fra de skandinaviske sprog, hvilket gør, at du trygt kan overlade dine oversættelser til os og forvente at få korrekte og sprogligt flydende oversættelser retur. For at du kan være sikker på at få oversættelse af højeste kvalitet, har vi samlet de dygtigste oversættere i branchen hos os. Vi benytter os udelukkende af modersmålsoversættere, og alle tekster bliver kvalitetssikret ved bl.a. korrekturlæsninger, som bliver foretaget af en anden person end oversætteren selv. Diction leverer professionelle sprogløsninger til både privat og erhverv, og vi ser frem til også at hjælpe dig.