Diction
Ring på +45 2227 7016
Åben til kl. 17.00

Vi oversætter dine tekster til spansk. Hurtigt og effektivt til Danmarks bedste priser

Få en professionel spansk oversættelse til markedets bedste pris

Diction tilbyder alle former for spansk oversættelse og korrekturlæsning til dig som privatperson eller din virksomhed. Ikke nok med, at vi har eksperter inden for spansk oversættelse. Vi har også lige så kvalificerede folk til at korrekturlæse alle former for spanske tekster. Derudover sætter vi stort fokus på at have konkurrencedygtige priser, og det er derfor, at vi også kan garantere dig, at vi altid har de absolutte bedste priser på markedet.

Spansk oversættelse

Vi har altid mulighed for at hjælpe vores kunder med at oversætte tekster til og fra det spanske sprog. Omkring 360 millioner mennesker jorden rundt har spansk som modersmål, og derfor har vi sikret os, at vi altid har en oversætter klar til at oversætte dine tekster. Spansk kan være et svært sprog at lære, fordi enkelte bogstaver kan ændre ordets betydning, bl.a. når man bøjer ordene. Derfor er det vigtigt, når man skal kommunikere på spansk, at hvert enkelt bogstav er korrekt. Der er ingen former for oversættelse på spansk, vi ikke kan klare, så send dine tekster til os, og få et uforpligtende tilbud.

Forløb
upload
Upload dine dokumenter
credit-card
Betal med kort eller mobilepay
text
Vi oversætter dine tekster
truck
Dine tekster sendes retur på mail

Modersmålsoversættere sikrer kvalitetsoversættelser

Vi nægter at gå på kompromis med prisen, så derfor benytter vi os altid af modersmålsoversættere. Det betyder med andre ord, at du altid får en oversætter, der er født og opvokset i Spanien, til at oversætte dine tekster. Vi stiller også høje krav til, hvilke uddannelser vores oversættere har bag sig. Derfor har alle oversættere gennemført en længere videregående uddannelse. Vi vil altid kunne stille samme oversætter til rådighed, hvis du eller din virksomhed har behov for at få oversat nogle spanske tekster over en længere periode, således at sproget forbliver det samme hele vejen igennem.

Spansk korrekturlæsning

Diction tilbyder grundig korrekturlæsning af dine spanske tekster. Det eneste, du skal gøre, hvis du har behov for spansk korrekturlæsning, er at sende os teksten på formularen her på siden, og så vil vi sende dig et uforpligtende tilbud kort tid efter. En korrekturlæsning betyder her hos os, at vi kigger grundigt på den spanske retstavning, grammatik, tegnsætning og sætningskonstruktion. Du er også velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har nogle særlige krav.

Hurtig levering på dine spanske tekster

Vi vil altid stræbe efter at være din faste og solide samarbejdspartner, når det kommer til oversættelser eller korrekturlæsninger, der haster. Samtidig sørger vi altid for at levere en service uden fejl, og som lever 100 % op til dine forventninger. Vi lægger mange kræfter i at være tilgængelige for dig under hele processen, og vi afleverer naturligvis altid teksterne tilbage til dig, før den aftalte afleveringsfrist udløber. Som resultat af at have mange dygtige og fleksible folk hos os, vil vi altid kunne klare lige netop den problemstilling, du har til os.

Det spanske sprog 

Omkring 360 millioner mennesker verden rundt taler spansk, og derfor har vi altid en oversætter parat til at oversætte dine spanske tekster. Spansk er ofte et svært sprog at lære, fordi de enkelte bogstaver kan ændre ordets betydning, bl.a. når man bøjer ordene i ental/flertal og hankøn/hunkøn. Derfor er det enormt vigtigt, når man skal kommunikere på spansk, at hvert enkelt bogstav er sat korrekt. Det kommer især afsenderen til gode i jobsituationer, akademiske sammenhænge og generelt i situationer, hvor afsenderens budskab skal skinne igennem på en professionel måde.

Beregn din pris

ord
ord til  
(minimumpris: 490 kr.)

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankortvisamastercardmobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Det siger vores kunder

Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S

Mød teamet

Martin Boberg
Martin Boberg
Chief Executive Officer
Cristina Heiberg
Cristina Heiberg
Project Coordinator - Danmark
Aske Hansen
Aske Hansen
Full Stack Developer - Danmark
Claus Boberg
Claus Boberg
Chief Financial Officer
Julie Munkø
Julie Munkø
Vendor Manager
Miriam Madsen Krane
Miriam Madsen Krane
Project Manager - Norge

Kinesisk oversættelse hjalp til salget af gigantisk ravsamling

I august 2020 stod det danske auktionshus Lauritz.com overfor en omfattende opgave. Lauritz.com, Nordeuropas største online-auktionshus, var blevet ansvarlig for at varetage salget af de mere end 288.000 objekter fra konkursboet House Of Amber, som blandt andet inkluderede verdens næststørste ravklump på 47,5 kilo. Læs her, hvordan at vi hos Diction hjalp Lauritz med at løse denne opgave.

Læs hele casen
4,7
Trustpilot
bedømmelser
5,0
Google
anmeldelser
5,0
Facebook
bedømmelser
Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 2227 7016
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200064202
dankortvisamastercardmobilepay