Diction
Ring på +45 22 27 70 16
Telfontid kl. 09-16

Studiepraktik i Diction

Søger du et skræddersyet praktikforløb som en del af din universitetsuddannelse? Oversættelsesbureauet Diction tilbyder flere praktikforløb hvert semester, hvor du og din udvikling vil være i fokus.

Bliv klogere på dine muligheder for praktik herunder:

Åbne praktikpladser

Salgs- og kommunikationspraktikant til Norge

Praktikforløb

Som praktikant hos Diction vil du blive en del af vores internationale team i hjertet af København. Nedenfor er kort opsummeret, hvad du får ud af et praktikforløb hos Diction:

 • Et indblik i dagligdagen i en international virksomhed
 • Et praktikforløb med masser af ansvar og mulighed for selvstændigt arbejde
 • Et ungt arbejdsmiljø i en virksomhed i vækst
 • En månedlig erkendtlighed på 3.000 kr.
 • Et skræddersyet praktikforløb af 3-6 måneders varighed
 • Gratis frokost, snacks og drikkevarer
 • Mulighed for ansættelse efter endt praktikforløb
 • Skriftlig anbefaling ved afslutning af praktikforløbet


Struktur for praktikforløb

Vi gør en dyd ud af at have en grundig oplæring af vores praktikanter. Praktikforløbet påbegyndes med 1-2 ugers oplæring, hvor vi klæder praktikanten på til at kunne fortsætte hos Diction efterfølgende, hvis både timing, talent og matchet er der. Vi prioriterer, at praktikanten tildeles en mentor under hele forløbet med henblik på sparring og tilrettelæggelse af arbejdsopgaver. Praktikperioden tilpasses dit studie i tæt dialog med os, hvilket betyder, at du får fri, når du har eksamen og ved forelæsninger. Alle praktikforløb vil i høj grad kunne tilpasses praktikantens ønsker, interesser og kompetencer. Vi afholder evalueringer efter 1 uge, 4 uger, midtvejs i praktikforløbet og igen til slut.


Diction tager praktikanter til foråret og efteråret

Vi har to hold praktikanter om året, som typisk består af 2 til 5 praktikanter. Det første hold af praktikanter er om foråret (start i februar), og det andet hold af praktikanter er om efteråret (start i august). Vores praktikaftaler løber typisk over en periode på 3-6 måneder. Alle praktikforløb skal indgå som en del af et studie, hvor praktikanten får godkendt forløbet som en del af studiet og modtager ECTS-point.

Lyder det som noget for dig?

Hvis du ønsker at høre nærmere om praktikforløbet eller søge uopfordret, er du mere end velkommen til at kontakte os. Send os dit CV, ansøgning og karakterudskrift til [email protected]. Husk at angive i emnefeltet, hvilket praktikforløb du søger.

Hvorfra har vi tidligere fået praktikanter

Vores praktikanter kommer fra mange forskellige uddannelser. Nedenfor kan du få et overblik over nogle af de uddannelsesinstitutioner, som vi har haft praktikanter fra:

 • Copenhagen Business School
 • Københavns Universitet
 • Cph Businesss Academy
 • Syddansk Universitet
 • Århus Universitet
 • Lunds Universitet
 • Roskilde Universitetscenter (RUC)
 • Mange flere

Sociale aktiviteter

Hos Diction mener vi, at det er vigtigt, at atmosfæren på kontoret er god – et sted, hvor alle trives, og hvor alle bidrager med højt humør. Vi prioriterer at afholde sociale aktiviteter, såsom fredagsbar, vinsmagning, DHL-stafet, brætspilsaftener, julefrokoster og meget mere.

Lær os bedre at kende

Diction deltager hvert år til karrieredage på landets videregående uddannelser. Her taler vi med studerende og besvarer spørgsmål om både fuldtidsstillinger, studenterstillinger og praktikforløb. Diction har tidligere deltaget i messer på en række uddannelsesinstitutioner, som vi har et tæt samarbejde med. Nedenstående uddannelsesinstitutioner har vi førhen deltaget hos:

Århus Universitet
Syddansk Universitet
Roskilde Universitet
Copenhagen Business Academy
Lunds Universitet (Agora-dagen)
Copenhagen Business School

Du kan lære mere om Diction og dagligdagen på kontoret på vores sociale medier:

Instagram.

LinkedIn

(Facebook)

Tidligere praktikanter

Udtalelse af Julie Munkø, HR-praktikant i foråret 2021

“Jeg startede som HR-praktikant i januar 2021, da coronapandemien fortsat var på sit højeste. I den forbindelse forløb hele mit praktikforløb online, hvilket Diction virkelig formåede at gøre til en god oplevelse. Arbejdsopgaverne var meget varierede, hvilket tiltalte mig meget. Derudover var der en enormt god balance mellem selvstændighed og team-baserede opgaver samt dertil feedback og evaluering. Praktikforløbet varede 3 måneder, hvor jeg i hele perioden var blevet tildelt meget tillid og ansvar, som jeg lærte meget af. Diction består af et ungt og harmonisk team, og atmosfæren på kontoret er megagod. Det sociale element og den flade hierarkiske kultur er uundværlig!

Efter endt praktikforløb blev jeg tilbudt en deltidsstilling som Vendor Manager, som jeg fortsatte i de resterende to år af mit studie. Efter endt studie er jeg meget begejstret for at kunne fortsætte på fuldtid hos Diction som HR Manager.”

Julie har læst en kandidat i erhvervsøkonomi og virksomhedskommunikation, Cand.merc.(kom.) på CBS.

Udtalelse af Jens Preisler, praktikant som oversætter og tekstforfatter i foråret 2021

"Mit praktikforløb hos Diction i foråret 2021 var en vigtig del af min uddannelse. Jeg nød den frihed, der er som praktikant hos Diction, her kan man virkelig få ansvar og erfaring med mange typer arbejdsopgaver, hvis man har mod på at sige ja. Jeg fik i min praktikperiode erfaring indenfor blandt andet marketing, oversættelse og tekstforfatning. Jeg fik prøvet teori fra undervisningen af i virkeligheden og afveksling fra universitetshverdagen med undervisning og eksamener – derudover blev jeg også tilbudt et studiejob, da praktikken var afsluttet. Og så foregår det hele i fede rammer i indre by med hjælpsomme og søde kollegaer."

Jens har læst en kandidat i engelsk på Københavns Universitet.


Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 22 27 70 16
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200081926
dankort visa mastercard mobilepay