Diction
Ring på +45 2227 7016
Åben til kl. 22.00
martinboberg.PNG
dictionjulefrokost.PNG
3C8AD57E-D0D6-4C5F-94DA-5E02EB421DD6.jpeg
85133555_2708823776060317_1124004013788889088_n (1).jpg
71214449_955120531488780_3907112658041569280_n.jpg
5.jpg

Vil du sætte dit præg på Diction?
Er du nysgerrig, initiativrig og ambitiøs?
Ønsker du at kombinere teori med praksis? 
Så er et praktikforløb hos Diction måske det rette for dig!

Som praktikant hos Diction vil du blive en del af vores internationale team i hjertet af København. Nedenfor er det kort opsummeret, hvad du får ud af et praktikforløb hos Diction:

 • Et ungt arbejdsmiljø i en virksomhed i vækst
 • Et indblik i dagligdagen i en international startup
 • Et praktikforløb med masser af ansvar og mulighed for selvstændigt arbejde
 • En månedlig erkendtlighed på 3.000 kr.
 • Et skræddersyet praktikforløb af 4-6 måneders varighed
 • Gratis frokost, slik, frugt og andre lækkerier
 • Mulighed for ansættelse efter endt praktikforløb
 • Skriftlig anbefaling ved afslutning af praktikforløbet

Diction tager praktikanter til foråret og efteråret

Vi har to hold praktikanter om året. Holdet består typisk af 2 til 3 praktikanter. Det første hold af praktikanter er om foråret (start i februar), og det andet hold af praktikanter er om efteråret (start i august). Vores praktikaftaler løber typisk 4 måneder og maksimum 6 måneder. Alle praktikforløb skal indgå som en del af et studie, hvor praktikanten får godkendt forløbet som en del af studiet og modtager ECTS-point. Udover faglig udvikling så giver vi også en månedlig erkendtlighed på 3.000 kr.

Ledige praktikstillinger

Hvis du ønsker at høre nærmere om praktikforløbet eller søge uopfordret, er du mere end velkommen til at kontakte os. Send i givet fald dit CV, ansøgning og karakterudskrift til [email protected]. Husk at angive i emnefeltet hvilket, praktikforløb du søger.

Hvorfra har vi tidligere fået praktikanter

Vi gør en dyd af at lave en grundig oplæring af alle praktikanter. Med tiden er vores praktikforløb blevet et intensivt 1-uges kursus, hvor vi klæder praktikanten stærkt nok på til også at kunne fortsætte hos Diction efterfølgende, hvis både timing, talent og matchet er der. Fra 2016 til 2023 har vi i alt haft 32 praktikanter, hvoraf vi efterfølgende har tilbudt ansættelse til 11 af praktikanterne (34 %). Den efterfølgende ansættelse har været i form af en stilling som studentermedhjælper eller en fuldtidsstilling. Vores praktikanter kommer fra mange forskellige uddannelser, nedenfor kan du få et overblik over nogle af de uddannelser vi har haft praktikanter fra:

 • Kandidat Språkvetarprogrammet – Uppsala Universitet
 • Kandidat i kommunikation & psykologi – Roskilde Universitetscenter
 • MA - International Business Communication – Copenhagen Business School
 • Kandidat i international erhvervskommunikation med fransk – Copenhagen Business School
 • Bachelor i international virksomhedskommunikation med spansk – Copenhagen Business School
 • Bachelor i almen erhvervsøkonomi - Aalborg Universitet
 • Professionsbachelor i international handel og markedsføring - Erhvervsakademi Sjælland
 • Kandidat i supply chain management, Copenhagen Business School
 • Professionsbachelor i international salg og marketing – Copenhagen Business Academy
 • Kandidat i engelsk – oversættelse & kommunikation – Københavns Universitet
 • Bachelor i fransk – Uppsala Universitet
 • Bachelor i Business Administration and Sociology – Copenhagen Business School
 • MA – Business Administration and Leadership – Roskilde Universitet
 • Bachelor Språkvetarprogrammet – Uppsala Universitet

 

Tidligere praktikanter

Udtalelse af Emilie Berglund, HR praktikant i foråret 2020

“Mit praktikophold hos Diction kan jeg se tilbage på som et særdeles givende forløb både personligt og fagligt, hvor jeg har afprøvet mine akademiske kompetencer i praksis. Praktikopgaverne var centraliseret omkring mit ansvar for rekruttering af Dictions oversættere, som har givet mig kompetencer inden for screening af jobansøgere. 

Helt konkret var jeg med til at afvikle i alt 24 praktik- og jobsamtaler til ansættelser internt på Dictions kontor. Her fik jeg afprøvet mine interviewfærdigheder, og så afholdt jeg også 4 praktiksamtaler helt alene. Herudover fik jeg ansvar for eksponering af vores praktikopslag til efteråret 2020 med udarbejdelse af praktikopslag på Dictions LinkedIn, hjemmeside, sociale medier og andre jobplatforme. Vi afprøvede en ny strategi i vores søgen efter praktikanter, hvor Diction deltog på karrieredage ude på danske og svenske universiteter, hvilket var en stor succes.”

Emilie læser erhvervsøkonomi, HA, Bachelor på Aalborg Universitet. 

Udtalelse af Mie Kähler, HR-praktikant i efteråret 2020

"Jeg har gennem mit praktikforløb udviklet mig fagligt og endte efterfølgende med at få tilbudt en stilling som studentermedhjælper. I løbet af min tid hos Diction fik jeg opbygget nye venskaber. Diction afholder mange hyggelige og festlige arrangementer. 

De sociale arrangementer har bestået af alt lige fra bowling, fredagsbar, julefrokost til Hawaii-temafest. Det er herigennem, at jeg har opbygget venskaber med mine kollegaer – som er vigtigt, for at min hverdag fungerer godt. Diction er uden tvivl et sted, hvor du får styrket dine sociale og faglige kompetencer."

Mie blev kandidat i kommunikation & psykologi (Cand.comm. i kommunikation & psykologi) i sommeren 2021.

Sådan forløber vores praktikforløb 

Under dit praktikforløb får du tilknyttet en mentor. Det er ofte din nærmeste leder, som er en projektleder eller vores direktør. Mentoren hjælper dig igennem dit praktikforløb og har som formål at udvikle dig fagligt og sikrer, at du har relevante opgaver hele vejen igennem. Praktikperioden tilpasses dit studie i tæt dialog med os, hvilket betyder, at du får fri, når du har eksamen og ved forelæsninger. Ved opstart er der et 5 dages oplæringsprogram og evalueringer efter 1 uge, 4 uger, midtvejs i praktikforløb og igen til slut.

Se billeder fra vores sociale aktiviteter

Hos Diction synes vi, det er vigtigt, at atmosfæren på kontoret er god – et sted, hvor alle trives, og hvor alle bidrager med højt humør. Desuden afholdes der sociale aktiviteter, som er en del af vores DNA. Vi har tidligere haft arrangementer med fællesspisning, vinsmagning, DHL-stafet, picnic i Kongens Have, petanque på Boulebar, brætspilsaftener og meget mere. Du kan følge med i vores sociale arrangementer og dagligdag på kontoret på vores instagram. Gå til Dictions Instagram.

Mød Diction til uddannelsesmesser 

Diction deltager hvert år på karrieredage på landets videregående uddannelser. Her taler vi med studerende og besvarer spørgsmål om både fuldtidsstillinger, studenterstillinger og praktikforløb. Diction har tidligere deltaget til messer på en række uddannelsesinstitutioner, som vi har et tæt samarbejde med. Vi kommer årligt ud til messer på nedenstående uddannelsesinstitutioner.

Århus Universitet
Syddansk Universitet
Roskilde Universitet
Copenhagen Business Academy
Lunds Universitet (Agora-dagen)
Copenhagen Business School

Hvis du ikke fanger os på dit universitet, er du også velkommen til at besøge vores kontor på Gammeltorv på Strøget i København – dog må du gerne give os et praj inden i form af en e-mail. Skriv til [email protected]

Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 2227 7016
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200081926
dankortvisamastercardmobilepay