Diction
Ring på +45 22 27 70 16
Telfontid kl. 09-16

Diction er et professionelt tolke- og oversættelsesbureau, som tilbyder tolkning til både erhvervskunder, offentlige myndigheder og til private.

Tolkning

Kvalitet – vi stiller modersmålstolke til rådighed

Afhængigt af dit behov kan vi både hjælpe med at levere tolke, som kan udføre simultantolkning, konsekutiv tolkning eller hvisketolkning. Alle tolkeopgaver udføres af modersmålstolke eller tolke, som har en længere videregående uddannelse bag sig. 50 forskellige sprog – ekspertise i næsten alle forskellige brancher.

Vi hjælper med alle typer af tolkningsopgaver ved fysisk fremmøde netop der, hvor du har behov for det. Vi har tolke med erfaringer fra næsten alle brancher; Et eksempel, vi arbejder meget med, er retstolkning. Vores retstolke er specialister, der arbejder sammen med advokater og andre funktionærer i forbindelse med retssager, ved domsforhandlinger, vidneforklaringer, retsmøder, mægling, voldgiftssager, klientmøder m.m.

Punktlighed – tolkning til tiden

Hos Diction er vi klar over vigtigheden af at komme til tiden, og derfor sørger vi altid for, at vores tolke møder op på det aftalte tidspunkt. Et eksempel på, at tiden kan være vigtig, er til møder som eksempelvis konferencer. Alle vores tolke har erfaring med brug af tolkebokse og andre forskellige former for tolkning ved hjælp af elektronisk udstyr, der forenkler processen og forbedrer oplevelsen for alle de involverede.

Statsautoriserede tolke

Diction stiller altid statsautoriserede tolke til rådighed, som kan bruges i forbindelse til at tolke i retten, på politistationer og hos de administrative myndigheder (f.eks. i forbindelse med toldinspektioner). Det er vigtigt, at du forhører dig hos den pågældende institution, om du har behov for en tolk med en specifik specialisering.

Kontakt os

Skriv til os nu på [email protected] eller ring til os på + 45 2227 7016 for at modtage et uforpligtende tilbud på en tolk eller hvis du har brug for mere information omkring proceduren ved tolkning.

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankort visa mastercard mobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Det siger vores kunder

Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S
Vi har valgt at anvende Diction som vores oversættelsesbureau, da vi er meget tilfredse med serviceniveauet, oversættelserne er af høj kvalitet og levering sker altid til tiden.
Mette Lindberg
Mette Lindberg
In-cosmetics ApS

Kinesisk oversættelse hjalp til salget af gigantisk ravsamling

I august 2020 stod det danske auktionshus Lauritz.com overfor en omfattende opgave. Lauritz.com, Nordeuropas største online-auktionshus, var blevet ansvarlig for at varetage salget af de mere end 288.000 objekter fra konkursboet House Of Amber, som blandt andet inkluderede verdens næststørste ravklump på 47,5 kilo. Læs her, hvordan at vi hos Diction hjalp Lauritz med at løse denne opgave.

Læs hele casen

Diction inside

En podcastserie om oversættelse og sprog. Via interviews gives indblik i og fra en virksomhed og branche i stor udvikling.

Seneste podcast episode

“I denne episode vil vært Jens Preisler i samtale med oversætter og translatør Francois Kofoed få en oversætters perspektiv på oversættelsesbranchen i dag, en branche der har gennemgået en rivende udvikling de seneste år. ”

5,0
Google
anmeldelser
5,0
Facebook
bedømmelser
Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 22 27 70 16
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200081926
dankort visa mastercard mobilepay