Vi tilbyder professionel korrekturlæsning til både private, offentlige myndigheder og virksomheder.

Vi ligger nr. 1 på trustpilot
Vi har 9,6/10 i score baseret på mere end 120 tilbagemeldinger fra kunder.

Korrekturlæsning

Diction tilbyder korrekturlæsning af dine tekster, så de bliver helt fejlfrie. Hvis du har en tekst, der trænger til et friskt syn fra en korrekturlæser, står vi til rådighed inden for ovenstående sprog. Vores oversætter, som ser din tekst igennem, har som modersmål det sprog, der bliver korrekturlæst på. En fejlfri tekst sender altid det bedste budskab. Derfor er det altid en god idé at dobbelttjekke din tekst, uanset hvem modtageren er.

VORES PRISER FOR KORREKTURLÆSNING

Hos Diction har vi en fast pris for korrekturlæsning af tekster, uanset om det er en artikel eller en særlig fagteknisk tekst, der er tale om. Modsat mange andre bureauer går Diction imod normerne ved som udgangspunkt at holde prisen simpel og gennemskuelig. Vi ønsker at give den bedste service til alle vores kunder, uanset om der er tale om studerende eller en større koncern. Fælles for alle vores korrekturlæsninger er, at vi altid retter stavefejl, slåfejl, ukorrekt tegnsætning, grammatiske fejl, manglende eller dobbelte mellemrum og lignende. 

Typer af korrekturlæsning

Hos Diction tilbyder vi forskellige typer af korrekturlæsning. Først og fremmest er der den grundlæggende korrekturlæsning, hvor der er fokus på rettelse af grammatiske fejl, forkert kommatering eller stavefejl. Ud over det tilbyder vi også omskrivning, hvor vi går ind og ændrer sproget og sætningsstrukturen, og der bliver taget særligt hensyn til tekstens modtager. Det er som udgangspunkt tekster af mindre god kvalitet, som har brug for en omskrivning for at gøre teksten så hensigtsmæssig som muligt.

Vores rettelser

Når vi modtager jeres tekster og korrekturlæser dem, får I teksten retur i to udgaver. En udgave, hvor der er kommentarer, og en endelig rettet tekst, som er klar til at blive taget i brug med det samme. Så hvis du vil undgå tekster med enten sproglige eller grammatiske fejl, anbefaler vi, at du får lavet en korrekturlæsning af din tekst.

Hvilke tekster kan vi læse korrekturlæsning på?

Hos Diction har vi erfaring med korrekturlæsning af tekster som: Salgstekster, brochuretekster, manuskripter, annoncer, pressemeddelelser, korrespondance, nyhedsbreve, kontrakter, nyhedsartikler, akademiske tekster mm. Uanset hvilken tekst du har, finder vi altid den oversætter, som har mest erfaring inden for netop dit felt. På den måde sikrer vi den bedste sammenhæng i din tekst.

Hvad vi retter ved en korrekturlæsning

Ved en korrekturlæsning af en tekst, er det ikke kun traditionelle fejl som eksempelvis slåfejl, stavefejl og grammatiske fejl, vi retter. Hvis vi finder det mest hensigtsmæssigt at ændre sætningskonstruktionen, så gør vi det. Ofte kan overflødige sætninger, eller omvendt for mange sætninger, skjule det oprindelige budskab. Derfor bruger vi hellere lidt ekstra tid på at stramme teksten op for at gøre budskabet så overbevisende som muligt. Som udgangspunkt læser vi korrektur på alle tekster. Skulle teksten være inden for et felt, vi ikke har beskæftiget os med, giver vi naturligvis besked på forhånd.

MINDSTE PRIS

Ingen opgaver er for små til os. Ved alle opgaver har vi en mindstepris på 490,00 kr. Hvis du har meget lidt tekst, kan du med fordel samle dine opgaver på én gang. Vi ønsker at kunne sætte os så godt ind i en tekst som muligt, før den bliver korrekturlæst. Derfor afsætter vi en vis mængde tid, selvom opgaven ikke er særlig stor.

LEVERINGSTID

Vi er utrolig fleksible omkring leveringstider, uanset om man skulle have en stor eller lille tekst. Leveringstiden afhænger klart af tekstens størrelse, men generelt er det optimale fem hverdage til at arbejde med teksten. Dog er vi ofte færdige med teksten før dette. Ved større opgaver (over 50 sider) kan det kræve længere tid at arbejde med teksten. Når det er sagt, tilbyder vi også at lave hasteopgaver, hvor vi smider alt, hvad vi har i hænderne og sætter din opgave i gang med det samme. Læs mere under fanen ”Hasteopgaver”.

KVALITET

Et afgørende punkt for at sikre kvaliteten af din tekst er at lade os korrekturlæse dine tekster. Kvaliteten af vores tekster er alfa og omega. Derfor sender vi ikke teksten retur, før vi er helt sikre på, at den er i orden.

Hos os mener vi, at du som kunde har krav på det absolut bedste, og derfor er det afgørende, at teksten bliver gennemgået og identificeret for fejl, mangler og sproglige problemer, så den bliver helt perfekt inden brug. Efter at teksten er blevet nærlæst, og vi har sikret os den bedst mulige løsning, returnerer vi teksten, så den er klar til at blive taget i brug.

FORTROLIGHED

Mange af de tekster, vi arbejder med, er tekster, som endnu ikke er blevet offentliggjort eller taget i brug. Derfor er det af stor betydning for flere af vores kunder, at teksterne forbliver holdt fortrolige. Derfor har vi taget alle de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger for at kunne opnå komplet fortrolighed af dine dokumenter.

Hos Diction holder vi os derfor strengt til de etiske regler for vores branche. Alle vores oversættere er bundet af en fortroligheds- og hemmeligholdelsesaftale. På den måde håndterer vi altid dine oversættelser fortroligt, og du kan derfor trygt overlade din oversættelse til os.

Tilpasning af teksten

Vi ser også på, hvem modtageren af budskabet er, og holder øje med unødvendige gentagelser, som kan være forstyrrende for modtageren. På den måde kan du sikre dig, at du får en bedre variation i din tekst, og at den bliver mere spændende at læse. Såfremt teksten er af meget dårlig kvalitet, kan vi hæve prisen for korrekturlæsning, men som udgangspunkt er vores priser ens for alle. Det vigtigste for os er, at teksten fremstår så indbydende og overbevisende som muligt.

KONTAKT OS

Kontakt os på tlf. +45 2227 7016 eller på mail [email protected] for at modtage et uforpligtende tilbud på en oversættelse eller korrekturlæsning. 

Beregn din pris

ord

ord til 0,24 kr. 0,00 kr.

(minimumpris: 490 kr.)
Få et uforpligtende tilbud

Danmarks bedste priser

Vi oversætter fra 0,24 kr. pr. ord og korrekturlæser fra 0,24 kr. pr. ord.

Høj kvalitet

Vi benytter os udelukkende af erfarne modersmålsoversættere, så du er garanteret en kvalitetsoversættelse.

Hurtig levering

Vi kan afhængigt af tekstmængden have oversættelsen klar samme dag.

Vores kunder:

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi er det eneste oversættelsesbureau i Skandinavien, der tilbyder online betaling til private kunder.

“Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig. ”
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer
ABEO A/S
“Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive. ”
Christian Birksø
Owner
eAnatomi.dk

Læs flere anmeldelser på Trustpilot

Vi taler mange sprog

Diction er med et stort team af specialiserede oversættere den foretrukne samarbejdspartner for adskillige skandinaviske og internationale virksomheder. Vi oversætter primært tekster til og fra alle europæiske sprog og specialiserer os i de skandinaviske sprog.

Dit professionelle oversættelsesbureau

Oversættelsesbureauet Diction er din sproglige samarbejdspartner, uanset om du skal have lavet oversættelse, korrekturlæsning, tekstforfatning eller tolkning. Vores oversættelsesbureau har hovedkontor i København, Danmark. Fra vores kontor har vi siden 2010 hjulpet vores kunder med oversættelse i hele Nordeuropa. Vi har særligt specialiseret os i at lave oversættelser til og fra de skandinaviske sprog, hvilket gør, at du trygt kan overlade dine oversættelser til os og forvente at få korrekte og sprogligt flydende oversættelser retur. For at du kan være sikker på at få oversættelse af højeste kvalitet, har vi samlet de dygtigste oversættere i branchen hos os. Vi benytter os udelukkende af modersmålsoversættere, og alle tekster bliver kvalitetssikret ved bl.a. korrekturlæsninger, som bliver foretaget af en anden person end oversætteren selv. Diction leverer professionelle sprogløsninger til både privat og erhverv, og vi ser frem til også at hjælpe dig.