Vi oversætter dine tekster til engelsk.
Hurtigt og effektivt til Danmarks bedste priser

Vi ligger nr. 1 på trustpilot
Vi har 9,6/10 i score baseret på mere end 120 tilbagemeldinger fra kunder.

Få en professionel engelsk oversættelse til markedets bedste pris

Hos Diction tilbyder vi oversættelser og korrekturlæsninger på engelsk til de bedste priser på det danske marked. Vi har specialiseret os i engelsk oversættelse og korrekturlæsning, og derfor har vi et hold af dygtige oversættere klar til at hjælpe dig.

Engelsk oversættelse

Vi har et fast hold af dygtige engelske oversættere tilknyttet, og det betyder, at du trygt kan overlade dine oversættelser til os. De fleste af os har et godt kendskab til det engelske sprog, fordi danskerne læser og hører engelsk på daglig basis, men det betyder ikke, at alle og enhver har samme kvalifikationer til at oversætte. Nogle vil endda argumentere for, at det bliver sværere for danskerne at oversætte fra engelsk til dansk, fordi det danske sprog bliver mere og mere påvirket af engelsk. Uanset hvad, er det vigtigt, at oversættelserne bliver udført af en professionel med en sproglig uddannelse bag sig. Vores engelske oversættere har altid en længere videregående uddannelse bag sig og har forskellige kompetencer, og derfor kan vi altid udføre alle slags oversættelser, lige meget hvilken branche du kommer fra.

Forløb

Upload dine dokumenter
Betal med kort eller mobilepay
Vi oversætter dine tekster
Dine tekster sendes retur på mail

Modersmålsoversættere sikrer kvalitetsoversættelser

Vi sætter en ære i udelukkende at benytte os af modersmålsoversættere. Med andre ord bliver alle tekster, der skal oversættes til engelsk, oversat af en medarbejder, der er født og opvokset i et engelsktalende land. Derudover har de alle sammen en længerevarende uddannelse samt oversættelseserfaring med i bagagen, hvilket altid sikrer en korrekt oversættelse af din tekst. Efter oversættelsen er blevet udført, sender vi teksten videre til en kollega, som korrekturlæser den. Det er vores erfaring, at vi på denne måde opnår det bedste resultat. Mange af vores store kunder har behov for oversættelser over et længere stykke tid, og derfor tilbyder vi at fastknytte en oversætter til deres opgaver, så sprogbruget forbliver ens hele vejen igennem.

Engelsk korrekturlæsning

Vores oversættere er selvfølgelig også i stand til at udføre en grundig korrekturlæsning på dine engelske tekster. Ligegyldigt hvilke slags tekster, vi får tilsendt, har vi en medarbejder, der kan kigge den igennem for sproglige mangler. Det inkluderer blandt andet retstavning, grammatik, tegnsætning og sætningskonstruktioner. Du har også mulighed for at vælge, om du vil have teksten på britisk eller amerikansk engelsk, så det passer til modtagerne.

Hurtig levering på dine engelske tekster

Det er vigtigt for os at kunne tilbyde hurtige leveringer, da det er det, der ofte er stor efterspørgsel efter. Derfor er vi struktureret på den måde, at vi altid har en oversætter til at gå i gang lige med det samme. Selvom vi kan levere hurtigt, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, og vi leverer altid oversættelsen før den aftalte afleveringsfrist. I åbningstiderne har vi desuden altid minimum en medarbejder på kontoret, der hjælper dig med forespørgsler og eventuelle spørgsmål, fordi vi netop har erfaret, at kommunikation er nøglen til et godt samarbejde. Vi kan klare alle former for opgaver, så send os dine engelske tekster på formularen her på siden, eller kontakt os via nedenstående oplysninger. Vi ser frem til at modtage din henvendelse.

britisk engelsk eller amerikansk engelsk? 

Hos Diction er vi naturligvis klar over, at der er stor forskel på britisk engelsk og amerikansk engelsk, og derfor skelner vi klart efter hvilken type engelsk, teksten skal oversættes til. Derfor har vi også lagt stor vægt på at have oversættere, som har enten britisk engelsk eller amerikansk engelsk som modersmål. Pga. vores geografiske placering i Danmark er vi blevet undervist i britisk engelsk, og samtidig har vi gennem medierne dagligt hørt amerikansk engelsk. Derfor er der mange, som til tider blander sprogene sammen, hvilket ikke giver et helt korrekt sprog. Ved at lade et oversættelsesbureau klare opgaven, får du altså sikret, at din tekst er helt tilpasset efter hvilken målgruppe, du ønsker at kommunikere dit budskab til. Ud over det kan vi trække på vores erfaringer inden for en lang række forskellige brancher. På den måde kan vi med fordel give din tekst til den oversætter, som lige præcis har erfaring inden for din branche.

Beregn din pris

ord

ord til 1,29 kr. 0,00 kr.

(minimumpris: 490 kr.)
Få et uforpligtende tilbud

Danmarks bedste priser

Vi oversætter fra 1,29 kr. pr. ord og korrekturlæser fra 0,24 kr. pr. ord.

Høj kvalitet

Vi benytter os udelukkende af erfarne modersmålsoversættere, så du er garanteret en kvalitetsoversættelse.

Hurtig levering

Vi kan afhængigt af tekstmængden have oversættelsen klar samme dag.

Vores kunder:

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi er det eneste oversættelsesbureau i Skandinavien, der tilbyder online betaling til private kunder.

“Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive. ”
Christian Birksø
Owner
eAnatomi.dk
“Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig. ”
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer
ABEO A/S

Læs flere anmeldelser på Trustpilot

Vi taler mange sprog

Diction er med et stort team af specialiserede oversættere den foretrukne samarbejdspartner for adskillige skandinaviske og internationale virksomheder. Vi oversætter primært tekster til og fra alle europæiske sprog og specialiserer os i de skandinaviske sprog.

Dit professionelle oversættelsesbureau

Oversættelsesbureauet Diction er din sproglige samarbejdspartner, uanset om du skal have lavet oversættelse, korrekturlæsning, tekstforfatning eller tolkning. Vores oversættelsesbureau har hovedkontor i København, Danmark. Fra vores kontor har vi siden 2010 hjulpet vores kunder med oversættelse i hele Nordeuropa. Vi har særligt specialiseret os i at lave oversættelser til og fra de skandinaviske sprog, hvilket gør, at du trygt kan overlade dine oversættelser til os og forvente at få korrekte og sprogligt flydende oversættelser retur. For at du kan være sikker på at få oversættelse af højeste kvalitet, har vi samlet de dygtigste oversættere i branchen hos os. Vi benytter os udelukkende af modersmålsoversættere, og alle tekster bliver kvalitetssikret ved bl.a. korrekturlæsninger, som bliver foretaget af en anden person end oversætteren selv. Diction leverer professionelle sprogløsninger til både privat og erhverv, og vi ser frem til også at hjælpe dig.