Diction
Ring på +45 2227 7016
Åben til kl. 17.00

Få en professionel juridisk oversættelse af din tekst. Vi er specialister i juridisk oversættelse og arbejder for både private, offentlige myndigheder og virksomheder.

Juridiske oversættelser

Hos Diction har vi specialiseret os i at udføre juridiske oversættelser for både privat- og erhvervskunder.

Hvad er juridisk oversættelse?

Juridisk oversættelse dækker oversættelse af en bred vifte af tekster såsom kontrakter, vilkår og betingelser, testamenter, lovtekster og mange andre. Fælles for disse teksttyper er den juridiske begrebsverden og sprogpraksis, der kræver utvetydighed og præcision – og vigtigheden af dette bliver kun større, når man arbejder med juridiske tekster på tværs af sprog.

Forløb
Upload dine dokumenter
Betal med kort eller mobilepay
Vi oversætter dine tekster
Dine tekster sendes retur på mail

Juridisk oversættelse hos Diction

Oversættelse af juridiske tekster kræver en oversætter med ekspertise i jura. Juridiske systemer varierer fra land til land, og det er derfor vigtigt, at den færdige oversættelse henviser til de korrekte love og bestemmelser. Oversætteren skal have kendskab til meningen bag de juridiske formuleringer, så man altid får den samme præcise mening fra kildeteksten udtrykt i målteksten. Det er vigtigt, at oversætteren er bekendt med juridisk sprog og terminologi på målsproget, så den færdige oversættelse fremstår som troværdig. Hos Diction behandler vi desuden altid alle tekster strengt fortroligt, og du kan derfor trygt sende din juridiske tekst til os og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os

Kontakt os på vores formular gennem denne hjemmeside, eller skriv til os på [email protected], for at modtage et uforpligtende tilbud på en oversættelse af din juridiske tekst.

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankortvisamastercardmobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Dit professionelle oversættelsesbureau

Oversættelsesbureauet Diction er din sproglige samarbejdspartner, uanset om du skal have lavet oversættelse, korrekturlæsning, tekstforfatning eller tolkning. Vores oversættelsesbureau har hovedkontor i København, Danmark. Fra vores kontor har vi siden 2010 hjulpet vores kunder med oversættelse i hele Nordeuropa. Vi har særligt specialiseret os i at lave oversættelser til og fra de skandinaviske sprog, hvilket gør, at du trygt kan overlade dine oversættelser til os og forvente at få korrekte og sprogligt flydende oversættelser retur. For at du kan være sikker på at få oversættelse af højeste kvalitet, har vi samlet de dygtigste oversættere i branchen hos os. Vi benytter os udelukkende af professionelle modersmålsoversættere med en kandidatgrad bag sig. Diction leverer professionelle sprogløsninger til både privat og erhverv, og vi ser frem til også at hjælpe dig.
4,7
Trustpilot
bedømmelser
5,0
Google
anmeldelser
5,0
Facebook
bedømmelser
Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 2227 7016
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200064202
dankortvisamastercardmobilepay