Diction
Ring på +45 22 27 70 16
Telfontid kl. 09-16

Få en professionel juridisk oversættelse af din tekst. Vi er specialister i juridisk oversættelse og arbejder for både private, offentlige myndigheder og virksomheder.

Juridiske oversættelser

Hos Diction har vi specialiseret os i at udføre juridiske oversættelser for både privat- og erhvervskunder.

Hvad er juridisk oversættelse?

Juridisk oversættelse dækker oversættelse af en bred vifte af tekster såsom kontrakter, vilkår og betingelser, testamenter, lovtekster og mange andre. Fælles for disse teksttyper er den juridiske begrebsverden og sprogpraksis, der kræver utvetydighed og præcision – og vigtigheden af dette bliver kun større, når man arbejder med juridiske tekster på tværs af sprog.

upload
Upload dine dokumenter
credit-card
Betal med kort eller mobilepay
text
Vi oversætter dine tekster
truck
Dine tekster sendes retur på mail

Juridisk oversættelse hos Diction

Oversættelse af juridiske tekster kræver en oversætter med ekspertise i jura. Juridiske systemer varierer fra land til land, og det er derfor vigtigt, at den færdige oversættelse henviser til de korrekte love og bestemmelser. Oversætteren skal have kendskab til meningen bag de juridiske formuleringer, så man altid får den samme præcise mening fra kildeteksten udtrykt i målteksten. Det er vigtigt, at oversætteren er bekendt med juridisk sprog og terminologi på målsproget, så den færdige oversættelse fremstår som troværdig. Hos Diction behandler vi desuden altid alle tekster strengt fortroligt, og du kan derfor trygt sende din juridiske tekst til os og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os

Kontakt os på vores formular gennem denne hjemmeside, eller skriv til os på [email protected], for at modtage et uforpligtende tilbud på en oversættelse af din juridiske tekst.

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankort visa mastercard mobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Det siger vores kunder

Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S
Vi har valgt at anvende Diction som vores oversættelsesbureau, da vi er meget tilfredse med serviceniveauet, oversættelserne er af høj kvalitet og levering sker altid til tiden.
Mette Lindberg
Mette Lindberg
In-cosmetics ApS

Kinesisk oversættelse hjalp til salget af gigantisk ravsamling

I august 2020 stod det danske auktionshus Lauritz.com overfor en omfattende opgave. Lauritz.com, Nordeuropas største online-auktionshus, var blevet ansvarlig for at varetage salget af de mere end 288.000 objekter fra konkursboet House Of Amber, som blandt andet inkluderede verdens næststørste ravklump på 47,5 kilo. Læs her, hvordan at vi hos Diction hjalp Lauritz med at løse denne opgave.

Læs hele casen

Diction inside

En podcastserie om oversættelse og sprog. Via interviews gives indblik i og fra en virksomhed og branche i stor udvikling.

Seneste podcast episode

“I denne episode vil vært Jens Preisler i samtale med oversætter og translatør Francois Kofoed få en oversætters perspektiv på oversættelsesbranchen i dag, en branche der har gennemgået en rivende udvikling de seneste år. ”

5,0
Google
anmeldelser
5,0
Facebook
bedømmelser
Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 22 27 70 16
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200081926
dankort visa mastercard mobilepay