Få en professionel juridisk oversættelse af din tekst. Vi er specialister i juridisk oversættelse og arbejder for både private, offentlige myndigheder og virksomheder.

Vi ligger nr. 1 på trustpilot
Vi har 9,6/10 i score baseret på mere end 120 tilbagemeldinger fra kunder.

Juridiske oversættelser

Hos Diction har vi specialiseret os i at udføre juridiske oversættelser for både privatpersoner og erhvervskunder.

Hvad er juridisk oversættelse?

Juridisk oversættelse dækker oversættelse af en bred vifte af tekster, såsom kontrakter, vilkår og betingelser, testamenter, lovtekster og mange andre. Fælles for disse teksttyper er den juridiske begrebsverden og sprogpraksis, der kræver utvetydighed og præcision – og vigtigheden af dette bliver kun større, når man arbejder med juridiske tekster på tværs af sprog.

Forløb

Upload dine dokumenter
Betal med kort eller mobilepay
Vi oversætter dine tekster
Dine tekster sendes retur på mail

Juridisk oversættelse hos Diction

Oversættelse af juridiske tekster kræver en oversætter med ekspertise i jura. Juridiske systemer varierer fra land til land, og det er derfor vigtigt, at den færdige oversættelse henviser til de korrekte love og bestemmelser. Oversætteren skal have kendskab til meningen bag de juridiske formuleringer, så man altid får den eksakte mening med kildeteksten udtrykt præcist i målteksten. Det er vigtigt, at oversætteren er bekendt med juridisk sprog og terminologi på målsproget, så den færdige oversættelse fremstår som troværdig på det pågældende sprog.

Kvalitetstjek

Oversættelsen vil også altid blive korrekturlæst af en anden oversætter med samme ekspertise, så vi kan garantere en juridisk oversættelse af høj kvalitet. Hos Diction behandler vi desuden altid alle tekster strengt fortroligt, og du kan derfor trygt sende din juridiske tekst til os og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os

Kontakt os på vores formular gennem denne hjemmeside, eller skriv til os på [email protected], for at modtage et uforpligtende tilbud på en oversættelse af din juridiske tekst.

Beregn din pris

ord

ord til 1,29 kr. 0,00 kr.

(minimumpris: 490 kr.)
Få et uforpligtende tilbud

Danmarks bedste priser

Vi oversætter fra 1,29 kr. pr. ord og korrekturlæser fra 0,24 kr. pr. ord.

Høj kvalitet

Vi benytter os udelukkende af erfarne modersmålsoversættere, så du er garanteret en kvalitetsoversættelse.

Hurtig levering

Vi kan afhængigt af tekstmængden have oversættelsen klar samme dag.

Vores kunder:

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi er det eneste oversættelsesbureau i Skandinavien, der tilbyder online betaling til private kunder.

“Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig. ”
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer
ABEO A/S
“Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive. ”
Christian Birksø
Owner
eAnatomi.dk

Læs flere anmeldelser på Trustpilot

Vi taler mange sprog

Diction er med et stort team af specialiserede oversættere den foretrukne samarbejdspartner for adskillige skandinaviske og internationale virksomheder. Vi oversætter primært tekster til og fra alle europæiske sprog og specialiserer os i de skandinaviske sprog.

Dit professionelle oversættelsesbureau

Oversættelsesbureauet Diction er din sproglige samarbejdspartner, uanset om du skal have lavet oversættelse, korrekturlæsning, tekstforfatning eller tolkning. Vores oversættelsesbureau har hovedkontor i København, Danmark. Fra vores kontor har vi siden 2010 hjulpet vores kunder med oversættelse i hele Nordeuropa. Vi har særligt specialiseret os i at lave oversættelser til og fra de skandinaviske sprog, hvilket gør, at du trygt kan overlade dine oversættelser til os og forvente at få korrekte og sprogligt flydende oversættelser retur. For at du kan være sikker på at få oversættelse af højeste kvalitet, har vi samlet de dygtigste oversættere i branchen hos os. Vi benytter os udelukkende af modersmålsoversættere, og alle tekster bliver kvalitetssikret ved bl.a. korrekturlæsninger, som bliver foretaget af en anden person end oversætteren selv. Diction leverer professionelle sprogløsninger til både privat og erhverv, og vi ser frem til også at hjælpe dig.