Diction
Ring på +45 2227 7016
Åben til kl. 17.00

Vi oversætter dine tekster til japansk. Hurtigt og effektivt til Danmarks bedste priser

Levering af professionel japansk oversættelse

Diction tilbyder professionel oversættelse og korrekturlæsning af dine japanske tekster varetaget af kompetente og erfarne modersmålsoversættere med henblik på at kunne levere en hurtig oversættelse i høj kvalitet til markedets bedste priser.

Japansk oversættelse

Hvis du har behov for oversættelser til og fra japansk inden for flere fagområder, herunder det juridiske, samfundsmæssige samt tekniske fagområde, så er Diction den rette til at hjælpe dig. Diction har stort fokus på at anvende de bedst egnede oversættere indenfor dit specifikke fagområde, så vi omhyggeligt får opfyldt dine forventninger til en korrekt oversættelse. Vi har adskillige oversættere i vores database og netværk, hvilket sikrer, at du altid får en løsning, som er tilpasset og skræddersyet til dine ønsker og behov. Vi kan derfor trygt garantere, at vi har ekspertisen til at håndtere og levere alle typer af japanske oversættelser.

Forløb
upload
Upload dine dokumenter
credit-card
Betal med kort eller mobilepay
text
Vi oversætter dine tekster
truck
Dine tekster sendes retur på mail

Modersmålsoversættere sikrer høj oversættelseskvalitet

Hos Diction har det selvfølgelig højeste prioritet  at udvælge og anvende relevante oversættere med de fornødne kompetencer, erfaringer samt uddannelse ved løsning af jeres oversættelses- og korrekturopgaver. Som nævnt tidligere anvender Diction kun erfarne modersmålsoversættere. Alle og enhver kan benytte betegnelsen og titlen oversætter, idet den ikke længere er beskyttet. I den henseende kigger vi nøje og med kritiske øjne på kvalifikationer og kompetencer, før den enkelte oversætter bliver udvalgt og optaget hos Diction.

Hvis du eller din virksomhed har behov for at få oversat flere tekster over en længere periode, vil Diction sikre kontinuiteten ved altid at anvende den samme oversætter indenfor det enkelte fagområde grundet sammenlignelighed med igangværende eller tidligere gennemførte oversættelsesopgaver.

Japansk korrekturlæsning af tekster

Vores professionelle korrekturlæsere læser dine japanske tekster grundigt igennem for alle former for fejl. Det kan være manglende oversættelser, stave-, grammatik- og tegnsætningsfejl, inkonsekvent terminologi, manglende tal og tegn, gentagne ord, for mange eller for få indsatte mellemrum, forkert formatering og kodning (tags) m.m. Skulle der mod forventning være nogle øvrige krav til korrekturlæsningen, tilføjer du det blot i en kommentar via e-mail eller via formularen her på siden. Hvis du ønsker én eller flere rettelser uddybet, så er Diction altid fleksibel og til din rådighed.

Leveringstid på din japanske oversættelse

En af Dictions spidskompetencer er, at vi rettidigt og hurtigt kan levere dine oversættelses- og korrekturlæsningsopgaver, da vi har et tæt samarbejde med oversætterne samt, flere ledige oversættere til at tage imod en opgave. Vi kan derfor tilbyde en høj grad af skalerbarhed i forhold til hasteoversættelser og volumen.

Oversættelser til og fra japansk 

 Japan er økonomisk og teknologisk set et af de førende lande i verden. Japan er et lukrativt marked for flere danske virksomheder indenfor blandt andet velfærdsteknologi, da andelen af ældre stiger meget i Japan. Vi har løst adskillige japanske oversættelsesopgaver, hvorfor vi har det fornødne kendskab, erfaring og de fornødne kompetencer. Til løsning af denne særligt krævende opgave uanset fagområde, lige fra juridiske, samfundsmæssige samt tekniske tekster, du ønsker oversat, har Diction det rigtige team og den nødvendige ekspertise til at opnå det bedst mulige samarbejde og løsning af dine oversættelsesopgaver.

 

Beregn din pris

ord
ord til  
(minimumpris: 490 kr.)

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankortvisamastercardmobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Det siger vores kunder

Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S

Mød teamet

Miriam Madsen Krane
Miriam Madsen Krane
Project Manager - Norge
Sebastian Hansen
Sebastian Hansen
Project Manager - Sverige
Filip Nagel Fryland Lauritsen
Filip Nagel Fryland Lauritsen
Project Coordinator - Danmark
Cristina Heiberg
Cristina Heiberg
Project Coordinator - Danmark
Jessika Rasmussen
Jessika Rasmussen
Project Manager - Danmark
Jens Preisler
Jens Preisler
E-mail Marketing Manager - Danmark

Kinesisk oversættelse hjalp til salget af gigantisk ravsamling

I august 2020 stod det danske auktionshus Lauritz.com overfor en omfattende opgave. Lauritz.com, Nordeuropas største online-auktionshus, var blevet ansvarlig for at varetage salget af de mere end 288.000 objekter fra konkursboet House Of Amber, som blandt andet inkluderede verdens næststørste ravklump på 47,5 kilo. Læs her, hvordan at vi hos Diction hjalp Lauritz med at løse denne opgave.

Læs hele casen
4,7
Trustpilot
bedømmelser
5,0
Google
anmeldelser
5,0
Facebook
bedømmelser
Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 2227 7016
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200064202
dankortvisamastercardmobilepay