Vi oversætter dine tekster til japansk.
Hurtigt og effektivt til Danmarks bedste priser

Vi ligger nr. 1 på trustpilot
Vi har 9,6/10 i score baseret på mere end 120 tilbagemeldinger fra kunder.

Levering af PROFESSIONEL Japansk OVERSÆTTELSE

Diction tilbyder professionel oversættelse og korrekturlæsning af dine japanske tekster varetaget af kompetente og erfarne modersmålsoversættere med henblik på at kunne levere en hurtig oversættelse i høj kvalitet til markedets bedste priser.

Japansk oversættelse

Hvis du har behov for oversættelser til og fra japansk inden for flere fagområder, herunder det juridiske, samfundsmæssige samt tekniske fagområde, så er Diction den rette til at hjælpe dig.   

Diction har stort fokus på at anvende de bedst egnede oversættere indenfor dit specifikke fagområde, så vi omhyggeligt får opfyldt dine forventninger til en korrekt oversættelse.

Vi har adskillige oversættere i vores database og netværk, hvilket sikrer, at du altid får en løsning, som er tilpasset og skræddersyet til dine ønsker og behov. Vi kan derfor trygt garantere, at vi har ekspertisen til at håndtere og levere alle typer af japanske oversættelser.

Forløb

Upload dine dokumenter
Betal med kort eller mobilepay
Vi oversætter dine tekster
Dine tekster sendes retur på mail

MODERSMÅLSOVERSÆTTERE SIKRER høj oversættelseskvalitet

Hos Diction har det selvfølgelig højeste prioritet  at udvælge og anvende relevante oversættere med de fornødne kompetencer, erfaringer samt uddannelse ved løsning af jeres oversættelses- og korrekturopgaver.

Som nævnt tidligere anvender Diction kun erfarne modersmålsoversættere. Alle og enhver kan benytte betegnelsen og titlen oversætter, idet den ikke længere er beskyttet. I den henseende kigger vi nøje og med kritiske øjne på kvalifikationer og kompetencer, før den enkelte oversætter bliver udvalgt og optaget hos Diction.

Den færdigoversatte tekst videresendes til en anden oversætter med tilsvarende uddannelses- og kompetenceniveau med henblik på en grundig korrekturlæsning af teksten.

Hvis du eller din virksomhed har behov for at få oversat flere tekster over en længere periode, vil Diction sikre kontinuiteten ved altid at anvende den samme oversætter indenfor det enkelte fagområde grundet sammenlignelighed med igangværende eller tidligere gennemførte oversættelsesopgaver.

Japansk KORREKTURLÆSNING af tekster

Vores professionelle korrekturlæsere læser dine japanske tekster grundigt igennem for alle former for fejl. Det kan være manglende oversættelser, stave-, grammatik- og tegnsætningsfejl, inkonsekvent terminologi, manglende tal og tegn, gentagne ord, for mange eller for få indsatte mellemrum, forkert formatering og kodning (tags) m.m.

Skulle der mod forventning være nogle øvrige krav til korrekturlæsningen, tilføjer du det blot i en kommentar via e-mail eller via formularen her på siden.

Hvis du ønsker én eller flere rettelser uddybet, så er Diction altid fleksibel og til din rådighed.

rettidig og HURTIG LEVERING AF DINE japansk TEKSTER

En af Dictions spidskompetencer er, at vi rettidigt og hurtigt kan levere dine oversættelses- og korrekturlæsningsopgaver, da vi har et tæt samarbejde med oversætterne samt, flere ledige oversættere til at tage imod en opgave. Vi kan derfor tilbyde en høj grad af skalerbarhed i forhold til hasteoversættelser og volumen.

OVERSÆTTELSER TIL OG FRA JAPANSK

 Japan er økonomisk og teknologisk set et af de førende lande i verden. Japan er et lukrativt marked for flere danske virksomheder indenfor blandt andet velfærdsteknologi, da andelen af ældre stiger meget i Japan.

Vi har løst adskillige japanske oversættelsesopgaver, hvorfor vi har det fornødne kendskab, erfaring og de fornødne kompetencer.

Til løsning af denne særligt krævende opgave uanset fagområde, lige fra juridiske, samfundsmæssige samt tekniske tekster, du ønsker oversat, har Diction det rigtige team og den nødvendige ekspertise til at opnå det bedst mulige samarbejde og løsning af dine oversættelsesopgaver.

 

Beregn din pris

ord

ord til 1,39 kr. 0,00 kr.

(minimumpris: 490 kr.)
Få et uforpligtende tilbud

Danmarks bedste priser

Vi oversætter fra 1,39 kr. pr. ord og korrekturlæser fra 0,30 kr. pr. ord.

Høj kvalitet

Vi benytter os udelukkende af erfarne modersmålsoversættere, så du er garanteret en kvalitetsoversættelse.

Hurtig levering

Vi kan afhængigt af tekstmængden have oversættelsen klar samme dag.

Vores kunder:

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi er det eneste oversættelsesbureau i Skandinavien, der tilbyder online betaling til private kunder.

“Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig. ”
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer
ABEO A/S
“Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive. ”
Christian Birksø
Owner
eAnatomi.dk

Læs flere anmeldelser på Trustpilot

Vi taler mange sprog

Diction er med et stort team af specialiserede oversættere den foretrukne samarbejdspartner for adskillige skandinaviske og internationale virksomheder. Vi oversætter primært tekster til og fra alle europæiske sprog og specialiserer os i de skandinaviske sprog.

Dit professionelle oversættelsesbureau

Oversættelsesbureauet Diction er din sproglige samarbejdspartner, uanset om du skal have lavet oversættelse, korrekturlæsning, tekstforfatning eller tolkning. Vores oversættelsesbureau har hovedkontor i København, Danmark. Fra vores kontor har vi siden 2010 hjulpet vores kunder med oversættelse i hele Nordeuropa. Vi har særligt specialiseret os i at lave oversættelser til og fra de skandinaviske sprog, hvilket gør, at du trygt kan overlade dine oversættelser til os og forvente at få korrekte og sprogligt flydende oversættelser retur. For at du kan være sikker på at få oversættelse af højeste kvalitet, har vi samlet de dygtigste oversættere i branchen hos os. Vi benytter os udelukkende af modersmålsoversættere, og alle tekster bliver kvalitetssikret ved bl.a. korrekturlæsninger, som bliver foretaget af en anden person end oversætteren selv. Diction leverer professionelle sprogløsninger til både privat og erhverv, og vi ser frem til også at hjælpe dig.