Diction
Ring på +45 2227 7016
Åben til kl. 17.00

Vi oversætter dine tekster til kroatisk.
Hurtigt og effektivt til Danmarks bedste priser

Bestil professionel kroatisk oversættelse til den bedste pris på markedet

Uanset om du skal have oversat et teknisk dokument, en personlig korrespondance eller en salgsbrochure, så er du sikret professionel oversættelse og korrekturlæsning af din kroatiske tekst hos Diction. På grund af vores tætte samarbejde med udelukkende kompetente og erfarne kroatiske modersmålsoversættere, er vi i stand til at levere højeste kvalitet og sikre hurtig levering til markedets klart bedste priser.

Diction sætter en ære i, at din oversættelse bliver lavet på professionel vis, fordi vi ved, at det er afgørende for dig eller din virksomheds image.

Modersmålsoversættere sikrer en høj kvalitet på din kroatiske oversættelse

Som tidligere omtalt er det kun dygtige og professionelle modersmålsoversættere, der får mulighed for at oversætte for Diction. Alle og enhver kan i realiteten kalde sig for oversætter, og derfor kigger vi nøje på alle vores oversætteres kompetencer, inden de bliver optaget i vores database. Oversættelse af kroatiske tekster er derfor noget, vi er rigtig gode til, fordi vi sørger for at udvælge og matche den bedst egnede modersmålsoversætter inden for det specifikke fagområde/tekstkategori med lige netop dit oversættelsesprojekt med henblik på at opfylde dine krav og behov på bedst mulig vis samt levere den højeste kvalitet. Vi kan derfor trygt garantere, at vi har ekspertisen til at håndtere og levere alle  typer af kroatiske oversættelser. Vi modtager i øvrigt gerne specielle henvendelser.

Det vil klart være hensigtsmæssigt og sikre den højeste kvalitet i leverede og færdiggjorte opgaver at tilknytte samme oversætter til alle dine oversættelsesprojekter, hvis du eller din virksomhed har behov for at få oversat flere tekster over en længere periode.

Forløb
Upload dine dokumenter
Betal med kort eller mobilepay
Vi oversætter dine tekster
Dine tekster sendes retur på mail

Hurtig levering 

Én af Dictions ypperste kompetencer er, at vi altid har adskillige dygtige oversættere i vores database og netværk, hvilket sikrer at du dels altid får en løsning, som er tilpasset og skræddersyet til dine ønsker og behov, men også at vi altid har mulighed for hurtig og rettidig levering af din kroatiske oversættelse, fordi vi altid har flere ledige oversættere på standby.

Oversættelse til og fra kroatisk 

Det sydslaviske sprog kroatisk er nært beslægtet med serbisk og bosnisk, dog med blandt andet fonetiske/udtalemæssige forskelle mellem disse sprog. Balkanlandet Kroatien var tidligere en del af Jugoslavien og har nu en voksende middelklasse og erhvervssektor. Det kroatiske sprog tales af ca. 5,5 millioner mennesker.

En professionel leveret oversættelse er afgørende for, hvorvidt den kroatiske modtager forstår dit budskab korrekt, uanset hvilket fagområde du ønsker oversat, lige fra juridiske, samfundsmæssige, marketing, IT, samt tekniske tekster. Derfor hjælper Diction dig gerne med råd og vejledning om, hvordan vi får optimeret din tekst, så den rammer den rette stil og tone.

 

Beregn din pris

ord
ord til  
(minimumpris: 490 kr.)
Få et uforpligtende tilbud

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankortvisamastercardmobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Det siger vores kunder

Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S

Kinesisk oversættelse hjalp til salget af gigantisk ravsamling

I august 2020 stod det danske auktionshus Lauritz.com overfor en omfattende opgave. Lauritz.com, Nordeuropas største online-auktionshus, var blevet ansvarlig for at varetage salget af de mere end 288.000 objekter fra konkursboet House Of Amber, som blandt andet inkluderede verdens næststørste ravklump på 47,5 kilo. Læs her, hvordan at vi hos Diction hjalp Lauritz med at løse denne opgave.

Læs hele casen
4,7
Trustpilot
bedømmelser
5,0
Google
anmeldelser
5,0
Facebook
bedømmelser
Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 2227 7016
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200064202
dankortvisamastercardmobilepay