Vi oversætter dine tekster til Kroatisk.
Hurtigt og effektivt til Danmarks bedste priser

Vi ligger nr. 1 på trustpilot
Vi har 9,6/10 i score baseret på mere end 120 tilbagemeldinger fra kunder.

Bestil PROFESSIONEL kroatisk OVERSÆTTELSE TIL den bedste pris på markedet

Uanset om du skal have oversat et teknisk dokument, en personlig korrespondance eller en salgsbrochure, så er du sikret professionel oversættelse og korrekturlæsning af din kroatiske tekst hos Diction. På grund af vores tætte samarbejde med udelukkende kompetente og erfarne kroatiske modersmålsoversættere, er vi i stand til at levere højeste kvalitet og sikre hurtig levering til markedets klart bedste priser.

Diction sætter en ære i, at din oversættelse bliver lavet på professionel vis, fordi vi ved, at det er afgørende for dig eller din virksomheds image.

MODERSMÅLSOVERSÆTTERE SIKRER en høj kroatisk OVERSÆTTELseskvalitet

Som tidligere omtalt er det kun dygtige og professionelle modersmålsoversættere, der får mulighed for at oversætte for Diction. Alle og enhver kan i realiteten kalde sig for oversætter, og derfor kigger vi nøje på alle vores oversætteres kompetencer, inden de bliver optaget i vores database. Oversættelse af kroatiske tekster er derfor noget, vi er rigtig gode til, fordi vi sørger for at udvælge og matche den bedst egnede modersmålsoversætter inden for det specifikke fagområde/tekstkategori med lige netop dit oversættelsesprojekt med henblik på at opfylde dine krav og behov på bedst mulig vis samt levere den højeste kvalitet. Vi kan derfor trygt garantere, at vi har ekspertisen til at håndtere og levere alle  typer af kroatiske oversættelser. Vi modtager i øvrigt gerne specielle henvendelser.

Det vil klart være hensigtsmæssigt og sikre den højeste kvalitet i leverede og færdiggjorte opgaver at tilknytte samme oversætter til alle dine oversættelsesprojekter, hvis du eller din virksomhed har behov for at få oversat flere tekster over en længere periode.

Forløb

Upload dine dokumenter
Betal med kort eller mobilepay
Vi oversætter dine tekster
Dine tekster sendes retur på mail

kroatisk KORREKTURLÆSNING

Når oversættelsen er færdiggjort, sendes teksten videre til en oversætter med et tilsvarende højt kompetence- og erfaringsniveau med henblik på grundig korrekturlæsning af den oversatte tekst.

Vedkommende læser grundigt dine kroatiske tekster igennem for alle slags fejl, herunder manglende oversættelser, stave-, grammatik- og tegnsætningsfejl, inkonsekvent terminologi, manglende tal og tegn, gentagne ord, for mange eller for få indsatte mellemrum, forkert formatering og kodning (tags) m.m. Korrekturlæsningen er med til at sikre den højeste kvalitet. Hvis du ønsker én eller flere rettelser uddybet, så er Diction altid fleksibel og til din rådighed.

rettidig og HURTIG LEVERING AF DINE kroatiske TEKSTER

Én af Dictions ypperste kompetencer er, at vi altid har adskillige dygtige oversættere i vores database og netværk, hvilket sikrer at du dels altid får en løsning, som er tilpasset og skræddersyet til dine ønsker og behov, men også at vi altid har mulighed for hurtig og rettidig levering af din kroatiske oversættelse, fordi vi altid har flere ledige oversættere på standby.

OVERSÆTTELSER TIL OG FRA KROATISK

Det sydslaviske sprog kroatisk er nært beslægtet med serbisk og bosnisk, dog med blandt andet fonetiske/udtalemæssige forskelle mellem disse sprog. Balkanlandet Kroatien var tidligere en del af Jugoslavien og har nu en voksende middelklasse og erhvervssektor. Det kroatiske sprog tales af ca. 5,5 millioner mennesker.

En professionel leveret oversættelse er afgørende for, hvorvidt den kroatiske modtager forstår dit budskab korrekt, uanset hvilket fagområde du ønsker oversat, lige fra juridiske, samfundsmæssige, marketing, IT, samt tekniske tekster. Derfor hjælper Diction dig gerne med råd og vejledning om, hvordan vi får optimeret din tekst, så den rammer den rette stil og tone.

 

Beregn din pris

ord

ord til 1,39 kr. 0,00 kr.

(minimumpris: 490 kr.)
Få et uforpligtende tilbud

Danmarks bedste priser

Vi oversætter fra 1,39 kr. pr. ord og korrekturlæser fra 0,30 kr. pr. ord.

Høj kvalitet

Vi benytter os udelukkende af erfarne modersmålsoversættere, så du er garanteret en kvalitetsoversættelse.

Hurtig levering

Vi kan afhængigt af tekstmængden have oversættelsen klar samme dag.

Vores kunder:

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi er det eneste oversættelsesbureau i Skandinavien, der tilbyder online betaling til private kunder.

“Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig. ”
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer
ABEO A/S
“Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive. ”
Christian Birksø
Owner
eAnatomi.dk

Læs flere anmeldelser på Trustpilot

Vi taler mange sprog

Diction er med et stort team af specialiserede oversættere den foretrukne samarbejdspartner for adskillige skandinaviske og internationale virksomheder. Vi oversætter primært tekster til og fra alle europæiske sprog og specialiserer os i de skandinaviske sprog.

Dit professionelle oversættelsesbureau

Oversættelsesbureauet Diction er din sproglige samarbejdspartner, uanset om du skal have lavet oversættelse, korrekturlæsning, tekstforfatning eller tolkning. Vores oversættelsesbureau har hovedkontor i København, Danmark. Fra vores kontor har vi siden 2010 hjulpet vores kunder med oversættelse i hele Nordeuropa. Vi har særligt specialiseret os i at lave oversættelser til og fra de skandinaviske sprog, hvilket gør, at du trygt kan overlade dine oversættelser til os og forvente at få korrekte og sprogligt flydende oversættelser retur. For at du kan være sikker på at få oversættelse af højeste kvalitet, har vi samlet de dygtigste oversættere i branchen hos os. Vi benytter os udelukkende af modersmålsoversættere, og alle tekster bliver kvalitetssikret ved bl.a. korrekturlæsninger, som bliver foretaget af en anden person end oversætteren selv. Diction leverer professionelle sprogløsninger til både privat og erhverv, og vi ser frem til også at hjælpe dig.