Diction
Ring på +45 2227 7016
Åben til kl. 17.00

Vi oversætter dine tekster til lettisk.
Hurtigt og effektivt til Danmarks bedste priser

Bestil professionel lettisk oversættelse til den bedste kvalitet og pris

Diction sidder klar til at håndtere og løse din lettiske oversættelsesopgave på professionel vis. Som følge af det store netværk, dybdegående kendskab og tætte samarbejde med udelukkende dygtige og erfarne lettiske modersmåloversættere, har Diction ekspertisen og erfaringen til at kunne levere højeste kvalitet, hurtig levering og til markedets klart bedste priser.

Oversættelse af lettiske tekster

Oversættelse af lettiske tekster er noget, vi er gode til, fordi vi er meget opmærksomme på at anvende de bedst egnede lettiske oversættere indenfor flere fagområder. Uanset om det så er juridiske, samfundsmæssige eller tekniske fagområder/tekster, du ønsker oversat, vil den kompetente og erfarne oversætter sørge for, at den lettiske modtager forstår dit budskab korrekt. Vi står inde for, at du modtager en professionel oversættelse i højeste kvalitet.

Vi har sørget for at have flere oversættere inden for dette sprogfelt i vores database, så vi altid kan tilbyde vores kunder en løsning, der lige nøjagtigt matcher og opfylder deres behov og krav. Der findes med andre ord ikke en lettisk oversættelse, vi ikke kan håndtere.

Forløb
Upload dine dokumenter
Betal med kort eller mobilepay
Vi oversætter dine tekster
Dine tekster sendes retur på mail

Modersmålsoversættere sikrer høj oversættelseskvalitet

Diction har en vigtig og fastlagt målsætning om altid at levere den højeste oversættelseskvalitet, og derfor er det kun dygtige og professionelle modersmålsoversættere, der kan blive optaget i Dictions database. Kundens tilbagemelding og vores evaluering af kundens tilfredshed er også vigtig for vores målsætning om at kunne levere den højeste kvalitet.

Hurtig levering på din lettiske oversættelse 

Diction har altid mulighed for hurtig og rettidig levering af oversættelser og korrekturopgaver, fordi vi altid har flere ledige oversættere til at tage imod en oversættelsesopgave. Hvis du eller din virksomhed har behov for at få oversat flere tekster over en længere periode, så vil Diction hensigtsmæssigt og for at sikre kontinuiteten tilknytte samme udvalgte oversætter til oversættelsesopgaverne. Det gør også, at Diction kan levere din oversættelsesopgave hurtigt og rettidigt.

Oversættelser til og fra lettisk

Det baltiske sprog lettisk hører ligesom dansk til den indoeuropæiske sprogfamilie. Letland er fuldgyldigt medlem EU og har en voksende middelklasse og erhvervssektor. Stadig flere lettiske og danske virksomheder samarbejder om erhvervsmæssige foretagender, specielt indenfor produktionssektoren.

Beregn din pris

ord
ord til  
(minimumpris: 490 kr.)
Få et uforpligtende tilbud

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankortvisamastercardmobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Det siger vores kunder

Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S

Kinesisk oversættelse hjalp til salget af gigantisk ravsamling

I august 2020 stod det danske auktionshus Lauritz.com overfor en omfattende opgave. Lauritz.com, Nordeuropas største online-auktionshus, var blevet ansvarlig for at varetage salget af de mere end 288.000 objekter fra konkursboet House Of Amber, som blandt andet inkluderede verdens næststørste ravklump på 47,5 kilo. Læs her, hvordan at vi hos Diction hjalp Lauritz med at løse denne opgave.

Læs hele casen
4,7
Trustpilot
bedømmelser
5,0
Google
anmeldelser
5,0
Facebook
bedømmelser
Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 2227 7016
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200064202
dankortvisamastercardmobilepay