Vi oversætter dine tekster til lettisk.
Hurtigt og effektivt til Danmarks bedste priser

Vi ligger nr. 1 på trustpilot
Vi har 9,6/10 i score baseret på mere end 120 tilbagemeldinger fra kunder.

Bestil PROFESSIONEL lettisk OVERSÆTTELSE TIL den bedste kvalitet og pris

Diction sidder klar til at håndtere og løse din lettiske oversættelsesopgave på professionel vis.

Som følge af det store netværk, dybdegående kendskab og tætte samarbejde med udelukkende dygtige og erfarne lettiske modersmåloversættere, har Diction ekspertisen og erfaringen til at kunne levere højeste kvalitet, hurtig levering og til markedets klart bedste priser.

OVERSÆTTELSE af lettiskE tekstER

Oversættelse af lettiske tekster er noget, vi er gode til, fordi vi er meget opmærksomme på at anvende de bedst egnede lettiske oversættere indenfor flere fagområder. Uanset om det så er juridiske, samfundsmæssige eller tekniske fagområder/tekster, du ønsker oversat, vil den kompetente og erfarne oversætter sørge for, at den lettiske modtager forstår dit budskab korrekt. Vi står inde for, at du modtager en professionel oversættelse i højeste kvalitet.

Vi har sørget for at have flere oversættere inden for dette sprogfelt i vores database, så vi altid kan tilbyde vores kunder en løsning, der lige nøjagtigt matcher og opfylder deres behov og krav. Der findes med andre ord ikke en lettisk oversættelse, vi ikke kan håndtere.

Forløb

Upload dine dokumenter
Betal med kort eller mobilepay
Vi oversætter dine tekster
Dine tekster sendes retur på mail

MODERSMÅLSOVERSÆTTERE og korrekturlæsning SIKRER høj oversættelseskvalitet

Diction har en vigtig og fastlagt målsætning om altid at levere den højeste oversættelseskvalitet, og derfor er det kun dygtige og professionelle modersmålsoversættere, der kan blive optaget i Dictions database. Kundens tilbagemelding og vores evaluering af kundens tilfredshed er også vigtig for vores målsætning om at kunne levere den højeste kvalitet.

Når oversættelsen er lavet, sendes teksten videre til en modersmålsoversætter med samme uddannelsesmæssige og faglige kompetencer samt kvalifikationer, som foretager en grundig korrekturlæsning af teksten.

Korrekturlæsningen eliminerer først og fremmest småfejl såsom taste- og formateringsfejl, inkonsekvent terminologi, manglende tal og tegn, gentagne ord, for mange eller for få indsatte mellemrum, forkert formatering og kodning (tags) m.m. Derudover indeholder den også en sprogrevision, der garanterer, at oversættelsen er idiomatisk korrekt og dermed ikke lyder oversat, at oversættelsen er en tro gengivelse af kildeteksten, og at oversættelsens formål er blevet opnået på en hensigtsmæssig måde.

Du kan altid kontakte Diction, hvis du ønsker én eller flere rettelser uddybet. Skulle der være øvrige krav til korrekturlæsningen, kan det tilføjes i en kommentar via e-mail eller via formularen her på siden.

rettidig og HURTIG LEVERING AF DINE lettiske TEKSTER

Diction har altid mulighed for hurtig og rettidig levering af oversættelser og korrekturopgaver, fordi vi altid har flere ledige oversættere til at tage imod en oversættelsesopgave.

Hvis du eller din virksomhed har behov for at få oversat flere tekster over en længere periode, så vil Diction hensigtsmæssigt og for at sikre kontinuiteten tilknytte samme udvalgte oversætter til oversættelsesopgaverne. Det gør også, at Diction kan levere din oversættelsesopgave hurtigt og rettidigt.

OVERSÆTTELSER TIL OG FRA LETTISK

Det baltiske sprog lettisk hører ligesom dansk til den indoeuropæiske sprogfamilie.

Letland er fuldgyldigt medlem EU og har en voksende middelklasse og erhvervssektor. Stadig flere lettiske og danske virksomheder samarbejder om erhvervsmæssige foretagender, specielt indenfor produktionssektoren.

Beregn din pris

ord

ord til 1,39 kr. 0,00 kr.

(minimumpris: 490 kr.)
Få et uforpligtende tilbud

Danmarks bedste priser

Vi oversætter fra 1,39 kr. pr. ord og korrekturlæser fra 0,30 kr. pr. ord.

Høj kvalitet

Vi benytter os udelukkende af erfarne modersmålsoversættere, så du er garanteret en kvalitetsoversættelse.

Hurtig levering

Vi kan afhængigt af tekstmængden have oversættelsen klar samme dag.

Vores kunder:

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi er det eneste oversættelsesbureau i Skandinavien, der tilbyder online betaling til private kunder.

“Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive. ”
Christian Birksø
Owner
eAnatomi.dk
“Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig. ”
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer
ABEO A/S

Læs flere anmeldelser på Trustpilot

Vi taler mange sprog

Diction er med et stort team af specialiserede oversættere den foretrukne samarbejdspartner for adskillige skandinaviske og internationale virksomheder. Vi oversætter primært tekster til og fra alle europæiske sprog og specialiserer os i de skandinaviske sprog.

Dit professionelle oversættelsesbureau

Oversættelsesbureauet Diction er din sproglige samarbejdspartner, uanset om du skal have lavet oversættelse, korrekturlæsning, tekstforfatning eller tolkning. Vores oversættelsesbureau har hovedkontor i København, Danmark. Fra vores kontor har vi siden 2010 hjulpet vores kunder med oversættelse i hele Nordeuropa. Vi har særligt specialiseret os i at lave oversættelser til og fra de skandinaviske sprog, hvilket gør, at du trygt kan overlade dine oversættelser til os og forvente at få korrekte og sprogligt flydende oversættelser retur. For at du kan være sikker på at få oversættelse af højeste kvalitet, har vi samlet de dygtigste oversættere i branchen hos os. Vi benytter os udelukkende af modersmålsoversættere, og alle tekster bliver kvalitetssikret ved bl.a. korrekturlæsninger, som bliver foretaget af en anden person end oversætteren selv. Diction leverer professionelle sprogløsninger til både privat og erhverv, og vi ser frem til også at hjælpe dig.