Diction
Ring på +45 2227 7016
Åben til kl. 17.00

Vi oversætter dine tekster til lettisk.
Hurtigt og effektivt til Danmarks bedste priser

Bestil professionel lettisk oversættelse til den bedste kvalitet og pris

Diction sidder klar til at håndtere og løse din lettiske oversættelsesopgave på professionel vis. Som følge af det store netværk, dybdegående kendskab og tætte samarbejde med udelukkende dygtige og erfarne lettiske modersmåloversættere, har Diction ekspertisen og erfaringen til at kunne levere højeste kvalitet, hurtig levering og til markedets klart bedste priser.

Oversættelse af lettiske tekster

Oversættelse af lettiske tekster er noget, vi er gode til, fordi vi er meget opmærksomme på at anvende de bedst egnede lettiske oversættere indenfor flere fagområder. Uanset om det så er juridiske, samfundsmæssige eller tekniske fagområder/tekster, du ønsker oversat, vil den kompetente og erfarne oversætter sørge for, at den lettiske modtager forstår dit budskab korrekt. Vi står inde for, at du modtager en professionel oversættelse i højeste kvalitet.

Vi har sørget for at have flere oversættere inden for dette sprogfelt i vores database, så vi altid kan tilbyde vores kunder en løsning, der lige nøjagtigt matcher og opfylder deres behov og krav. Der findes med andre ord ikke en lettisk oversættelse, vi ikke kan håndtere.

Forløb
Upload dine dokumenter
Betal med kort eller mobilepay
Vi oversætter dine tekster
Dine tekster sendes retur på mail

Modersmålsoversættere og korrekturlæsning sikrer høj oversættelseskvalitet

Diction har en vigtig og fastlagt målsætning om altid at levere den højeste oversættelseskvalitet, og derfor er det kun dygtige og professionelle modersmålsoversættere, der kan blive optaget i Dictions database. Kundens tilbagemelding og vores evaluering af kundens tilfredshed er også vigtig for vores målsætning om at kunne levere den højeste kvalitet.

Når oversættelsen er lavet, sendes teksten videre til en modersmålsoversætter med samme uddannelsesmæssige og faglige kompetencer samt kvalifikationer, som foretager en grundig korrekturlæsning af teksten. Korrekturlæsningen eliminerer først og fremmest småfejl såsom taste- og formateringsfejl, inkonsekvent terminologi, manglende tal og tegn, gentagne ord, for mange eller for få indsatte mellemrum, forkert formatering og kodning (tags) m.m. Derudover indeholder den også en sprogrevision, der garanterer, at oversættelsen er idiomatisk korrekt og dermed ikke lyder oversat, at oversættelsen er en tro gengivelse af kildeteksten, og at oversættelsens formål er blevet opnået på en hensigtsmæssig måde.

Du kan altid kontakte Diction, hvis du ønsker én eller flere rettelser uddybet. Skulle der være øvrige krav til korrekturlæsningen, kan det tilføjes i en kommentar via e-mail eller via formularen her på siden.

Hurtig levering på din lettiske oversættelse 

Diction har altid mulighed for hurtig og rettidig levering af oversættelser og korrekturopgaver, fordi vi altid har flere ledige oversættere til at tage imod en oversættelsesopgave. Hvis du eller din virksomhed har behov for at få oversat flere tekster over en længere periode, så vil Diction hensigtsmæssigt og for at sikre kontinuiteten tilknytte samme udvalgte oversætter til oversættelsesopgaverne. Det gør også, at Diction kan levere din oversættelsesopgave hurtigt og rettidigt.

Oversættelser til og fra lettisk

Det baltiske sprog lettisk hører ligesom dansk til den indoeuropæiske sprogfamilie. Letland er fuldgyldigt medlem EU og har en voksende middelklasse og erhvervssektor. Stadig flere lettiske og danske virksomheder samarbejder om erhvervsmæssige foretagender, specielt indenfor produktionssektoren.

Beregn din pris

ord
ord til  
(minimumpris: 490 kr.)
Få et uforpligtende tilbud

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankortvisamastercardmobilepay
Få et uforpligtende tilbud

De bedste i branchen

"Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig. "
Alexander Wulff
Christian Birksø
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer, ABEO A/S
Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 2227 7016
CVR: 35636455
dankortvisamastercardmobilepay