Diction
Ring på +45 2227 7016
Åben til kl. 17.00

Vi oversætter dine tekster til litauisk. Hurtigt og effektivt til Danmarks bedste priser

Bestil professionel litauisk oversættelse til den bedste pris på markedet

Vi har kompetente og erfarne litauiske modersmålsoversættere, der konstant står klar til oversættelse og korrekturlæsning af dine litauiske tekster, både for private og erhvervskunder. Derudover har vi stor fokus på at kunne levere hurtigt, i høj kvalitet og til markedets bedste priser.

Oversættelse af litauiske tekster 

Oversættelse af litauiske tekster er én af vores spidskompetencer, idet vi har stor fokus på at arbejde med litauiske oversættere, som har specialiseret inden for hvert deres felt. Det gør vi for at kunne opfylde dine krav til oversættelse og dermed få leveret en oversættelse i højeste kvalitet.

Vi har sørget for at have flere oversættere i vores database, så vi altid kan tilbyde vores kunder en løsning, der er skræddersyet til lige nøjagtigt deres behov. Der findes med andre ord ikke en litauisk oversættelse, vi ikke kan håndtere.

Forløb
upload
Upload dine dokumenter
credit-card
Betal med kort eller mobilepay
text
Vi oversætter dine tekster
truck
Dine tekster sendes retur på mail

Modersmålsoversættere sikrer høj oversættelseskvalitet

Som tidligere beskrevet er det kun dygtige og professionelle modersmålsoversættere, der får mulighed for at oversætte for Diction. Alle og enhver kan i realiteten kalde sig for oversætter, og derfor kigger vi nøje på alle vores ansattes kvalifikationer, før de bliver tilknyttet. Diction har altid mulighed for at tilknytte samme oversætter til alle dine oversættelser, hvis du eller din virksomhed har behov for at få oversat flere tekster over en længere periode.

Det vil klart være hensigtsmæssigt og sikre kontinuiteten i de leverede sprogydelser, at en konkret bestilling af en oversættelse bliver udført af én og samme oversætter, og som udgangspunkt vil Diction få den samme udvalgte oversætter til at udføre oversættelse indenfor det enkelte fagområde for at sikre konsekvens inden for terminologi og stil i forbindelse med igangværende eller tidligere gennemførte oversættelser.

Korrekturlæsning af litauiske tekster 

Vi læser også korrektur på litauiske tekster. Alle vores oversættere er også dygtige korrekturlæsere. De læser gerne dine litauiske tekster igennem for alle slags fejl. De kigger på manglende oversættelser, stave-, grammatik- og tegnsætningsfejl, inkonsekvent terminologi, manglende tal og tegn, gentagne ord, for mange eller for få indsatte mellemrum, forkert formatering og kodning (tags) m.m. Vi benytter os altid af ”Registrér ændringer/Track changes”-funktionen i Microsoft Word, så du får mulighed for at gennemgå alle ændringer og tage stilling til, om hver enkelt rettelse skal accepteres eller afvises. Vi står naturligvis altid til rådighed, hvis du ønsker én eller flere rettelser uddybet. Skulle der være nogle øvrige krav til korrekturlæsningen, tilføjer du det bare i en kommentar via e-mail eller via formularen her på siden.

Hurtig levering af litauiske oversættelser

Én af Dictions absolut største styrker er, at vi altid har mulighed for hurtig levering af oversættelser og korrekturopgaver, fordi vi altid har flere ledige oversættere til at tage imod en opgave. Vi modtager i øvrigt gerne specielle henvendelser.

Oversættelser til og fra litauisk 

Det baltiske sprog litauisk hører som dansk til den indoeuropæiske sprogfamilie. Litauen er fuldgyldigt medlem af EU og har en voksende middelklasse og erhvervssektor. Uanset hvilket fagområde, lige fra juridiske, samfundsmæssige samt tekniske tekster, du ønsker oversat, vil en professionel oversættelse kunne være udslagsgivende for, hvorvidt den litauiske modtager forstår dit budskab korrekt. Her kan Diction hjælpe dig med at sikre kvaliteten og give råd og vejledning om, hvordan vi bedst ændrer din tekst.

Beregn din pris

ord
ord til  
(minimumpris: 490 kr.)

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankortvisamastercardmobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Det siger vores kunder

Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S

Mød teamet

Jens Preisler
Jens Preisler
E-mail Marketing Manager - Danmark
Cristina Heiberg
Cristina Heiberg
Project Coordinator - Danmark
Maja Wistrand
Maja Wistrand
Project Coordinator - Sverige
Jessika Rasmussen
Jessika Rasmussen
Project Manager - Danmark
Martin Boberg
Martin Boberg
Chief Executive Officer
Aske Hansen
Aske Hansen
Full Stack Developer - Danmark

Kinesisk oversættelse hjalp til salget af gigantisk ravsamling

I august 2020 stod det danske auktionshus Lauritz.com overfor en omfattende opgave. Lauritz.com, Nordeuropas største online-auktionshus, var blevet ansvarlig for at varetage salget af de mere end 288.000 objekter fra konkursboet House Of Amber, som blandt andet inkluderede verdens næststørste ravklump på 47,5 kilo. Læs her, hvordan at vi hos Diction hjalp Lauritz med at løse denne opgave.

Læs hele casen
4,7
Trustpilot
bedømmelser
5,0
Google
anmeldelser
5,0
Facebook
bedømmelser
Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 2227 7016
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200064202
dankortvisamastercardmobilepay