Diction
Ring på +45 2227 7016
Åben til kl. 17.00

Vi oversætter dine tekster til portugisisk. Hurtigt og effektivt til Danmarks bedste priser

Få en professionel portugisisk oversættelse til markedets bedste pris

Diction er et professionelt oversættelsesbureau, der tilbyder professionel oversættelse til og fra portugisisk samt grundig korrekturlæsning. Vi er en kvalitetsbevidst virksomhed, der vægter kundens ønsker og behov meget højt, og derfor har vi altid mulighed for at levere hurtigt og stadig til markedets bedste priser.

Portugisisk oversættelse

Portugisisk er et sprog, der hovedsageligt bliver talt i Portugal, Brasilien og enkelte lande i Afrika, hvilket svarer til cirka 178 millioner mennesker. Med andre ord er det altså et sprog, der bliver talt over næsten hele verden, og et sprog, man ofte støder på i hverdagen på den ene eller anden måde. Vores portugisiske sprogeksperter er i stand til at oversætte til og fra portugisisk samt udføre korrekturlæsning. Vi stræber efter altid at være markedets bedste til at arbejde med det portugisiske sprog, og står du og mangler en professionel samarbejdspartner, er det bare med at kontakte os.

Forløb
upload
Upload dine dokumenter
credit-card
Betal med kort eller mobilepay
text
Vi oversætter dine tekster
truck
Dine tekster sendes retur på mail

Modersmålsoversættere sikrer kvalitetsoversættelser

Udførlighed og perfektionisme er to nøgleord for Diction, når vi taler om vores ydelser. Derfor ansætter vi kun modersmålsoversættere til at gøre arbejdet. Det betyder i denne sammenhæng, at de, der får lov til at oversætte portugisisk, skal være født og opvokset i et portugisisktalende land. Derudover kræver vi også, at vedkommende har gennemført en længere videregående uddannelse, samt at de har en masse oversættelseserfaring med i bagagen.

Portugisisk korrekturlæsning

Vores kunder står ofte og har brug for at få korrekturlæst deres tekster, så derfor tilbyder vi også professionel korrekturlæsning. Der sørges for, at sproget i teksterne finpudses, så det altid ser professionelt ud, og desuden sikrer det, at modtageren altid forstår budskabet. Det kan nemlig være afgørende i mange forskellige situationer. Der bliver blandt andet kigget på sætningskonstruktionerne, grammatikken, tegnsætningen og retstavning.

Hurtig levering af dine portugisiske tekster

Ofte hænder det, at vores kunder har brug for en oversættelse eller korrekturlæsning inden for et par dage, og der ved de på forhånd, efter et længere samarbejde med os, at vi kan levere hurtigt uden nogen som helst former for forhindringer. Den høje sproglige standard bliver stadigt vedligeholdt, og det medfører, at vores kunder altid er glade og tilfredse.

Portugisisk i Portugal og Brasilien

Hos Diction følger vi naturligvis verdensøkonomiens udvikling, hvilket hurtigt fører os til det portugisiske sprog. Portugisisk bliver talt i Portugal og i Brasilien. Brasilien er netop blandt de nye BRIK-lande, hvor vi allerede nu kan se, at økonomien vokser. Portugisisk dækker et befolkningsmæssigt stort antal indbyggere og med en lang række markeder, der bliver åbnet op i fremtiden, tror vi på, at portugisisk kan blive et yderst vigtigt sprog. Overvejer du derfor at være med på bølgen af nye virksomheder, som blomstrer op i Brasilien, kan du med fordel tage imod vores hjælp. Med et professionelt oversættelsesbureau, som har modersmålsoversættere til rådighed, er du stærkt rustet til at træde ind på nye markeder.

Beregn din pris

ord
ord til  
(minimumpris: 490 kr.)

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankortvisamastercardmobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Det siger vores kunder

Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S

Mød teamet

Claus Boberg
Claus Boberg
Chief Financial Officer
Jens Preisler
Jens Preisler
E-mail Marketing Manager - Danmark
Filip Nagel Fryland Lauritsen
Filip Nagel Fryland Lauritsen
Project Coordinator - Danmark
Jessika Rasmussen
Jessika Rasmussen
Project Manager - Danmark
Sebastian Hansen
Sebastian Hansen
Project Manager - Sverige
Martin Boberg
Martin Boberg
Chief Executive Officer

Kinesisk oversættelse hjalp til salget af gigantisk ravsamling

I august 2020 stod det danske auktionshus Lauritz.com overfor en omfattende opgave. Lauritz.com, Nordeuropas største online-auktionshus, var blevet ansvarlig for at varetage salget af de mere end 288.000 objekter fra konkursboet House Of Amber, som blandt andet inkluderede verdens næststørste ravklump på 47,5 kilo. Læs her, hvordan at vi hos Diction hjalp Lauritz med at løse denne opgave.

Læs hele casen
4,7
Trustpilot
bedømmelser
5,0
Google
anmeldelser
5,0
Facebook
bedømmelser
Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 2227 7016
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200064202
dankortvisamastercardmobilepay