Vi oversætter dine tekster til portugisisk.
Hurtigt og effektivt til Danmarks bedste priser

Vi ligger nr. 1 på trustpilot
Vi har 9,6/10 i score baseret på mere end 120 tilbagemeldinger fra kunder.

Få en professionel portugisisk oversættelse til markedets bedste pris

Diction er et professionelt oversættelsesbureau, der tilbyder professionel oversættelse til og fra portugisisk samt grundig korrekturlæsning. Vi er en kvalitetsbevidst virksomhed, der vægter kundens ønsker og behov meget højt, og derfor har vi altid mulighed for at levere hurtigt og stadig til markedets bedste priser.

Portugisisk oversættelse

Portugisisk er et sprog, der hovedsageligt bliver talt i Portugal, Brasilien og enkelte lande i Afrika, hvilket svarer til cirka 178 millioner mennesker. Med andre ord er det altså et sprog, der bliver talt over næsten hele verden, og et sprog, man ofte støder på i hverdagen på den ene eller anden måde. Vores portugisiske sprogeksperter er i stand til at oversætte til og fra portugisisk samt udføre korrekturlæsning. Alle vores oversættelser bliver desuden set grundigt igennem af en professionel korrekturlæser, før du får dem retur. Vi stræber efter altid at være markedets bedste til at arbejde med det portugisiske sprog, og står du og mangler en professionel samarbejdspartner, er det bare med at kontakte os.

Forløb

Upload dine dokumenter
Betal med kort eller mobilepay
Vi oversætter dine tekster
Dine tekster sendes retur på mail

Modersmålsoversættere sikrer kvalitetsoversættelser

Udførlighed og perfektionisme er to nøgleord for Diction, når vi taler om vores ydelser. Derfor ansætter vi kun modersmålsoversættere til at gøre arbejdet. Det betyder i denne sammenhæng, at de, der får lov til at oversætte portugisisk, skal være født og opvokset i et portugisisktalende land. Derudover kræver vi også, at vedkommende har gennemført en længere videregående uddannelse, samt at de har en masse oversættelseserfaring med i bagagen.

Portugisisk korrekturlæsning

Vores kunder står ofte og har brug for at få korrekturlæst deres tekster, så derfor tilbyder vi også professionel korrekturlæsning. Der sørges for, at sproget i teksterne finpudses, så det altid ser professionelt ud, og desuden sikrer det, at modtageren altid forstår budskabet. Det kan nemlig være afgørende i mange forskellige situationer. Der bliver blandt andet kigget på sætningskonstruktionerne, grammatikken, tegnsætningen og retstavning.

Hurtig levering af dine portugisiske tekster

Ofte hænder det, at vores kunder har brug for en oversættelse eller korrekturlæsning inden for et par dage, og der ved de på forhånd, efter et længere samarbejde med os, at vi kan levere hurtigt uden nogen som helst former for forhindringer. Den høje sproglige standard bliver stadigt vedligeholdt, og det medfører, at vores kunder altid er glade og tilfredse.

Portugisisk i Portugal og Brasilien

Hos Diction følger vi naturligvis verdensøkonomiens udvikling, hvilket hurtigt fører os til det portugisiske sprog. Portugisisk bliver talt i Portugal og i Brasilien. Brasilien er netop blandt de nye BRIK-lande, hvor vi allerede nu kan se, at økonomien vokser. Portugisisk dækker et befolkningsmæssigt stort antal indbyggere og med en lang række markeder, der bliver åbnet op i fremtiden, tror vi på, at portugisisk kan blive et yderst vigtigt sprog. Overvejer du derfor at være med på bølgen af nye virksomheder, som blomstrer op i Brasilien, kan du med fordel tage imod vores hjælp. Med et professionelt oversættelsesbureau, som har modersmålsoversættere til rådighed, er du stærkt rustet til at træde ind på nye markeder.

Beregn din pris

ord

ord til 1,29 kr. 0,00 kr.

(minimumpris: 490 kr.)
Få et uforpligtende tilbud

Danmarks bedste priser

Vi oversætter fra 1,29 kr. pr. ord og korrekturlæser fra 0,24 kr. pr. ord.

Høj kvalitet

Vi benytter os udelukkende af erfarne modersmålsoversættere, så du er garanteret en kvalitetsoversættelse.

Hurtig levering

Vi kan afhængigt af tekstmængden have oversættelsen klar samme dag.

Vores kunder:

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi er det eneste oversættelsesbureau i Skandinavien, der tilbyder online betaling til private kunder.

“Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive. ”
Christian Birksø
Owner
eAnatomi.dk
“Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig. ”
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer
ABEO A/S

Læs flere anmeldelser på Trustpilot

Vi taler mange sprog

Diction er med et stort team af specialiserede oversættere den foretrukne samarbejdspartner for adskillige skandinaviske og internationale virksomheder. Vi oversætter primært tekster til og fra alle europæiske sprog og specialiserer os i de skandinaviske sprog.

Dit professionelle oversættelsesbureau

Oversættelsesbureauet Diction er din sproglige samarbejdspartner, uanset om du skal have lavet oversættelse, korrekturlæsning, tekstforfatning eller tolkning. Vores oversættelsesbureau har hovedkontor i København, Danmark. Fra vores kontor har vi siden 2010 hjulpet vores kunder med oversættelse i hele Nordeuropa. Vi har særligt specialiseret os i at lave oversættelser til og fra de skandinaviske sprog, hvilket gør, at du trygt kan overlade dine oversættelser til os og forvente at få korrekte og sprogligt flydende oversættelser retur. For at du kan være sikker på at få oversættelse af højeste kvalitet, har vi samlet de dygtigste oversættere i branchen hos os. Vi benytter os udelukkende af modersmålsoversættere, og alle tekster bliver kvalitetssikret ved bl.a. korrekturlæsninger, som bliver foretaget af en anden person end oversætteren selv. Diction leverer professionelle sprogløsninger til både privat og erhverv, og vi ser frem til også at hjælpe dig.