Vi oversætter dine tekster til thailandsk.
Hurtigt og effektivt til Danmarks bedste priser

Vi ligger nr. 1 på trustpilot
Vi har 9,6/10 i score baseret på mere end 120 tilbagemeldinger fra kunder.

Behov for PROFESSIONEL thailandsk OVERSÆTTELSE

Diction giver dig den bedste pris på markedet uden at gå på kompromis med den høje kvalitet, hvis du har behov for professionel thailandsk oversættelse.

Vi har nemlig flere kompetente og erfarne thailandske modersmålsoversættere i vores database og netværk til oversættelse og korrekturlæsning af alle typer af thailandske tekster.

Vi har løst adskillige thailandske oversættelsesopgaver, hvorfor Diction har det rigtige oversætterteam og den nødvendige ekspertise til det bedst mulige samarbejde og løsning af jeres oversættelsesopgaver.

Thailandsk OVERSÆTTELse

Oversættelse af thailandske tekster er vi rigtig gode til, fordi vi er meget omhyggelige med at finde og anvende nogle af de bedste oversættere indenfor dette sprogfelt.

Håndtering og opfyldelse af jeres krav og behov er meget vigtig for Diction, da vi ønsker at kunne levere den højeste kvalitet og service.

Ved at sørge for at have flere dygtige og erfarne oversættere i vores database, kan vi altid tilbyde vores kunder en løsning, der er skræddersyet til lige nøjagtigt deres behov samt imødekomme ønsket om en hurtig levering.

Vi modtager i øvrigt gerne specielle henvendelser.

Forløb

Upload dine dokumenter
Betal med kort eller mobilepay
Vi oversætter dine tekster
Dine tekster sendes retur på mail

MODERSMÅLSOVERSÆTTERE og korrekturlæsning SIKRER høj oversættelseskvalitet

Som tidligere beskrevet anvender Diction kun dygtige og professionelle oversættere. De oversætter kun til deres modersmål, er alle akademikere og har erfaring inden for det felt, de oversætter i.

Selve professionen og titlen oversætter er ikke beskyttet, og derfor gransker, tester og udvælger vi nøje alle relevante thailandske oversættere, før de bliver optaget i Dictions oversætterdatabase.

Den færdige oversættelse videresendes til en anden oversætter med tilsvarende kvalifikations- og kompetenceniveau, der foretager en grundig korrekturlæsning af teksten. Vi står naturligvis altid til rådighed, hvis du ønsker én eller flere rettelser uddybet. Skulle der være nogle øvrige krav til korrekturlæsningen, tilføjer du det bare i en kommentar via e-mail eller via formularen her på siden.

Diction har mulighed for at lade en konkret bestilling af en oversættelse blive udført af én og samme oversætter indenfor det enkelte fagområde for at sikre konsekvens inden for terminologi og stil i forbindelse med igangværende eller tidligere gennemførte oversættelser. Hvis du har behov for at få oversat flere tekster over en længere periode, vil det være med til at sikre kontinuiteten i dine leverede oversættelsesprojekter, hvis Diction anvender den samme oversætter til opgaven.

 rettidig og HURTIG LEVERING AF DINE thailandske TEKSTER

Kombinationen af flere nøje udvalgte oversættere samt vores store netværk af oversættere er en af Dictions styrker, hvilket betyder, at vi altid har mulighed for hurtig levering af thailandske oversættelser og korrekturopgaver. Vi vil derfor kunne leve op til dine forventninger om hurtig levering og høj leveringssikkerhed.

OVERSÆTTELSER TIL OG FRA THAILANDSK

Det thailandske sprog tales af ca. 60 millioner mennesker.

Thailand har en hurtigt voksende middelklasse og erhvervssektor. Turisme har stor betydning, og mange danskere tager på ferie og rejse til Thailand.

Uanset hvilken erhvervssektor du henvender dig til, lige fra landbrug, turisme og produktion, vil en professionel oversættelse målrettet den thailandske modtager være af afgørende betydning, så vedkommende forstår dit budskab korrekt. Her vil Diction hjælpe dig med at sikre kvaliteten og give råd og vejledning med henblik på en optimal oversættelse.

Beregn din pris

ord

ord til 1,39 kr. 0,00 kr.

(minimumpris: 490 kr.)
Få et uforpligtende tilbud

Danmarks bedste priser

Vi oversætter fra 1,39 kr. pr. ord og korrekturlæser fra 0,30 kr. pr. ord.

Høj kvalitet

Vi benytter os udelukkende af erfarne modersmålsoversættere, så du er garanteret en kvalitetsoversættelse.

Hurtig levering

Vi kan afhængigt af tekstmængden have oversættelsen klar samme dag.

Vores kunder:

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi er det eneste oversættelsesbureau i Skandinavien, der tilbyder online betaling til private kunder.

“Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive. ”
Christian Birksø
Owner
eAnatomi.dk
“Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig. ”
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer
ABEO A/S

Læs flere anmeldelser på Trustpilot

Vi taler mange sprog

Diction er med et stort team af specialiserede oversættere den foretrukne samarbejdspartner for adskillige skandinaviske og internationale virksomheder. Vi oversætter primært tekster til og fra alle europæiske sprog og specialiserer os i de skandinaviske sprog.

Dit professionelle oversættelsesbureau

Oversættelsesbureauet Diction er din sproglige samarbejdspartner, uanset om du skal have lavet oversættelse, korrekturlæsning, tekstforfatning eller tolkning. Vores oversættelsesbureau har hovedkontor i København, Danmark. Fra vores kontor har vi siden 2010 hjulpet vores kunder med oversættelse i hele Nordeuropa. Vi har særligt specialiseret os i at lave oversættelser til og fra de skandinaviske sprog, hvilket gør, at du trygt kan overlade dine oversættelser til os og forvente at få korrekte og sprogligt flydende oversættelser retur. For at du kan være sikker på at få oversættelse af højeste kvalitet, har vi samlet de dygtigste oversættere i branchen hos os. Vi benytter os udelukkende af modersmålsoversættere, og alle tekster bliver kvalitetssikret ved bl.a. korrekturlæsninger, som bliver foretaget af en anden person end oversætteren selv. Diction leverer professionelle sprogløsninger til både privat og erhverv, og vi ser frem til også at hjælpe dig.