Diction
Ring på +45 2227 7016
Åben til kl. 17.00

Vi oversætter dine tekster til thailandsk.
Hurtigt og effektivt til Danmarks bedste priser

Behov for professionel thailandsk oversættelse 

Diction giver dig den bedste pris på markedet uden at gå på kompromis med den høje kvalitet, hvis du har behov for professionel thailandsk oversættelse. Vi har nemlig flere kompetente og erfarne thailandske modersmålsoversættere i vores database og netværk til oversættelse og korrekturlæsning af alle typer af thailandske tekster. Vi har løst adskillige thailandske oversættelsesopgaver, hvorfor Diction har det rigtige oversætterteam og den nødvendige ekspertise til det bedst mulige samarbejde og løsning af jeres oversættelsesopgaver.

Thailandsk oversættelse

Oversættelse af thailandske tekster er vi rigtig gode til, fordi vi er meget omhyggelige med at finde og anvende nogle af de bedste oversættere indenfor dette sprogfelt. Håndtering og opfyldelse af jeres krav og behov er meget vigtig for Diction, da vi ønsker at kunne levere den højeste kvalitet og service. Ved at sørge for at have flere dygtige og erfarne oversættere i vores database, kan vi altid tilbyde vores kunder en løsning, der er skræddersyet til lige nøjagtigt deres behov samt imødekomme ønsket om en hurtig levering. Vi modtager i øvrigt gerne specielle henvendelser.

Forløb
Upload dine dokumenter
Betal med kort eller mobilepay
Vi oversætter dine tekster
Dine tekster sendes retur på mail

Modersmålsoversættere og korrekturlæsning sikrer høj oversættelseskvalitet

Som tidligere beskrevet anvender Diction kun dygtige og professionelle oversættere. De oversætter kun til deres modersmål, er alle akademikere og har erfaring inden for det felt, de oversætter i. Selve professionen og titlen oversætter er ikke beskyttet, og derfor gransker, tester og udvælger vi nøje alle relevante thailandske oversættere, før de bliver optaget i Dictions oversætterdatabase. Den færdige oversættelse videresendes til en anden oversætter med tilsvarende kvalifikations- og kompetenceniveau, der foretager en grundig korrekturlæsning af teksten. Vi står naturligvis altid til rådighed, hvis du ønsker én eller flere rettelser uddybet. Skulle der være nogle øvrige krav til korrekturlæsningen, tilføjer du det bare i en kommentar via e-mail eller via formularen her på siden. Diction har mulighed for at lade en konkret bestilling af en oversættelse blive udført af én og samme oversætter indenfor det enkelte fagområde for at sikre konsekvens inden for terminologi og stil i forbindelse med igangværende eller tidligere gennemførte oversættelser. Hvis du har behov for at få oversat flere tekster over en længere periode, vil det være med til at sikre kontinuiteten i dine leverede oversættelsesprojekter, hvis Diction anvender den samme oversætter til opgaven.

Hurtig levering af dine thailandske oversættelser 

Kombinationen af flere nøje udvalgte oversættere samt vores store netværk af oversættere er en af Dictions styrker, hvilket betyder, at vi altid har mulighed for hurtig levering af thailandske oversættelser og korrekturopgaver. Vi vil derfor kunne leve op til dine forventninger om hurtig levering og høj leveringssikkerhed.

Oversættelser til og fra thailandsk. 

Det thailandske sprog tales af ca. 60 millioner mennesker. Thailand har en hurtigt voksende middelklasse og erhvervssektor. Turisme har stor betydning, og mange danskere tager på ferie og rejse til Thailand. Uanset hvilken erhvervssektor du henvender dig til, lige fra landbrug, turisme og produktion, vil en professionel oversættelse målrettet den thailandske modtager være af afgørende betydning, så vedkommende forstår dit budskab korrekt. Her vil Diction hjælpe dig med at sikre kvaliteten og give råd og vejledning med henblik på en optimal oversættelse.

Beregn din pris

ord
ord til  
(minimumpris: 490 kr.)
Få et uforpligtende tilbud

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankortvisamastercardmobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Det siger vores kunder

Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S

Kinesisk oversættelse hjalp til salget af gigantisk ravsamling

I august 2020 stod det danske auktionshus Lauritz.com overfor en omfattende opgave. Lauritz.com, Nordeuropas største online-auktionshus, var blevet ansvarlig for at varetage salget af de mere end 288.000 objekter fra konkursboet House Of Amber, som blandt andet inkluderede verdens næststørste ravklump på 47,5 kilo. Læs her, hvordan at vi hos Diction hjalp Lauritz med at løse denne opgave.

Læs hele casen
4,7
Trustpilot
bedømmelser
5,0
Google
anmeldelser
5,0
Facebook
bedømmelser
Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 2227 7016
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200064202
dankortvisamastercardmobilepay