Diction
Ring på +45 22 27 70 16
Åben til kl. 22.00

Oversættelse af kørekort til alle sprog

Skal du have oversat dit kørekort mellem et fremmedsprog og dansk? Diction hjælper dig med at oversætte dit kørekort. Du har måske et kørekort, som ikke kommer fra et EU-land, i det tilfælde skal du muligvis have det oversat til dansk, før det får gyldighed i Danmark. Vi anbefaler, at du enten scanner dit kørekort eller tager et billede af det og sender det til os via vores kontaktformular. Efter at vi modtager din henvendelse, vil du få et tilbud fra os, som du kan afvise eller godkende online ved at betale med dit dankort eller ved brug af MobilePay. Vi sender oversættelsen retur til dig indscannet og med fysisk brev til din adresse.

I hvilket land er dit kørekort gyldigt?

Diction yder ikke rådgivning om, hvorvidt dit kørekort er gyldigt i udlandet. Det almindelige danske kørekort er dog tilstrækkeligt i alle EU-lande, Schweiz og de tre EØS-lande (Island, Norge og Liechtenstein). Har du et kørekort fra et land uden for EU eller EØS, så kan du muligvis have behov for at få et internationalt kørekort eller for at få oversat dit danske kørekort. Hvorvidt du skal have et internationalt kørekort eller have det oversat, skal du selv undersøge. Ønsker du at benytte et kørekort, som er udstedt uden for EU/EØS, så anbefaler vi, at du undersøger det hos de danske myndigheder.

Sådan får du dit kørekort oversat

Hvis du ønsker dit kørekort oversat, så anbefaler vi, at du scanner eller tager et billede af dit kørekort (både forsiden og bagsiden). Herefter skal du fremsende det elektronisk til os via vores kontaktformular, hvor du bedes udfylde så mange felter som muligt. Du modtager herefter et tilbud fra Diction via e-mail med et tilbud, hvori leveringstidspunkt og pris fremgår. Du kan acceptere tilbuddet ved enten at betale med MobilePay eller Dankort/Mastercard. Når oversættelsen er klar, så bliver den enten sendt hjem til din adresse eller oversættelsen kan afhentes på Dictions kontor i København. 

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankort visa mastercard mobilepay
Få et uforpligtende tilbud
Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 22 27 70 16
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200081926
dankort visa mastercard mobilepay