Diction
Ring på +45 2227 7016
Åben til kl. 17.00

Bestil en medicinsk oversættelse udført af professionelle oversættere med medicinsk baggrund.

Medicinske oversættelser

Hos Diction arbejder vi med oversættelse af medicinske tekster for både offentlige institutioner og private farmaceutiske virksomheder. Vores erfaring med oversættelse af medicinske tekster sikrer dig, at du trygt kan overlade din medicinske oversættelse til os.

Hvad er medicinsk oversættelse?

Medicinske tekster dækker over en lang række af tekster, såsom journaler, videnskabelige artikler, produktbeskrivelser og brochurer med medicinsk indhold. Denne slags tekster skal formuleres i overensstemmelse med medicinsk sprogpraksis og terminologi, som varierer fra sprog til sprog.

Forløb
Upload dine dokumenter
Betal med kort eller mobilepay
Vi oversætter dine tekster
Dine tekster sendes retur på mail

Medicinsk oversættelse hos Diction

Oversættelse af medicinske tekster kræver en dygtig oversætter, der kender til medicinens verden. Det er vigtigt, at oversætteren forstår betydningen af den medicinske terminologi og dermed sikrer sig, at meningen bag kildeteksten skinner præcist igennem i oversættelsen. Oversætteren skal være hjemme i den medicinske sprogpraksis og de anvendte begreber på både kilde- og målsproget for at kunne formulere en løsning, der fremstår som en troværdig tekst.

Når vi modtager medicinske tekster hos Diction, sikrer vi os derfor altid, at oversættelsen bliver foretaget af oversættere med medicinsk faglighed og erfaring inden for medicinske oversættelser. Oversættelsen kan derefter korrekturlæses af en anden oversætter med samme ekspertise for at sikre en medicinsk oversættelse af den højeste kvalitet.

Du er desuden meget velkommen til at medsende referencemateriale til din oversættelse i form af f.eks. tidligere oversættelser, billeder af produkter eller andre dokumenter, der kan give vores oversætter et indtryk af den foretrukne terminologi. Vi behandler altid fremsendt materiale strengt fortroligt, og du kan derfor trygt sende din medicinske tekst til os og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os

Kontakt os på vores formular gennem denne hjemmeside, eller skriv til os på [email protected], for at modtage et uforpligtende tilbud på en oversættelse af din medicinske tekst. Du kan også ringe til os på +45 2227 7016.

Beregn din pris

ord
ord til  
(minimumpris: 490 kr.)
Få et uforpligtende tilbud

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankortvisamastercardmobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Dit professionelle oversættelsesbureau

Oversættelsesbureauet Diction er din sproglige samarbejdspartner, uanset om du skal have lavet oversættelse, korrekturlæsning, tekstforfatning eller tolkning. Vores oversættelsesbureau har hovedkontor i København, Danmark. Fra vores kontor har vi siden 2010 hjulpet vores kunder med oversættelse i hele Nordeuropa. Vi har særligt specialiseret os i at lave oversættelser til og fra de skandinaviske sprog, hvilket gør, at du trygt kan overlade dine oversættelser til os og forvente at få korrekte og sprogligt flydende oversættelser retur. For at du kan være sikker på at få oversættelse af højeste kvalitet, har vi samlet de dygtigste oversættere i branchen hos os. Vi benytter os udelukkende af professionelle modersmålsoversættere med en kandidatgrad bag sig. Diction leverer professionelle sprogløsninger til både privat og erhverv, og vi ser frem til også at hjælpe dig.
4,7
Trustpilot
bedømmelser
5,0
Google
anmeldelser
5,0
Facebook
bedømmelser
Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 2227 7016
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200064202
dankortvisamastercardmobilepay