Bestil en medicinsk oversættelse udført af professionelle oversættere med medicinsk baggrund.

Vi ligger nr. 1 på trustpilot
Vi har 9,6/10 i score baseret på mere end 120 tilbagemeldinger fra kunder.

Medicinske oversættelser

Hos Diction arbejder vi med oversættelse af medicinske tekster for både offentlige institutioner og private farmaceutiske virksomheder. Vores erfaring med oversættelse af medicinske tekster sikrer dig, at du trygt kan overlade din medicinske oversættelse til os.

Hvad er medicinsk oversættelse?

Medicinske tekster dækker over en lang række af tekster, såsom journaler, videnskabelige artikler, produktbeskrivelser og brochurer med medicinsk indhold. Denne slags tekster skal formuleres i overensstemmelse med medicinsk sprogpraksis og terminologi, som varierer fra sprog til sprog.


Forløb

Upload dine dokumenter
Betal med kort eller mobilepay
Vi oversætter dine tekster
Dine tekster sendes retur på mail

Medicinsk oversættelse hos Diction

Oversættelse af medicinske tekster kræver en dygtig oversætter, der kender til medicinens verden. Det er vigtigt, at oversætteren forstår betydningen af den medicinske terminologi og dermed sikrer sig, at meningen bag kildeteksten skinner præcist igennem i oversættelsen. Oversætteren skal være hjemme i den medicinske sprogpraksis og de anvendte begreber på både kildesproget og målsproget for at kunne formulere en løsning, der fremstår som en troværdig, medicinsk tekst på målsproget.

Når vi modtager medicinske tekster hos Diction, sikrer vi os derfor altid, at oversættelsen bliver foretaget af oversættere med medicinsk faglighed og erfaring med medicinske oversættelser. Oversættelsen bliver derudover altid korrekturlæst af en anden oversætter med samme ekspertise for at sikre en medicinsk oversættelse af høj kvalitet.

Du er desuden meget velkommen til at medsende referencemateriale til din oversættelse i form af fx tidligere oversættelser, billeder af produkter eller andre dokumenter, der kan give vores oversætter et indtryk af den foretrukne terminologi. Vi behandler altid fremsendt materiale strengt fortroligt, og du kan derfor trygt sende din medicinske tekst til os og få et uforpligtende tilbud.

KONTAKT OS

Kontakt os på vores formular gennem denne hjemmeside, eller skriv til os på [email protected], for at modtage et uforpligtende tilbud på en oversættelse af din medicinske tekst. Du kan også ringe til os på +45 2227 7016.

Beregn din pris

ord

ord til 1,29 kr. 0,00 kr.

(minimumpris: 490 kr.)
Få et uforpligtende tilbud

Danmarks bedste priser

Vi oversætter fra 1,29 kr. pr. ord og korrekturlæser fra 0,24 kr. pr. ord.

Høj kvalitet

Vi benytter os udelukkende af erfarne modersmålsoversættere, så du er garanteret en kvalitetsoversættelse.

Hurtig levering

Vi kan afhængigt af tekstmængden have oversættelsen klar samme dag.

Vores kunder:

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi er det eneste oversættelsesbureau i Skandinavien, der tilbyder online betaling til private kunder.

“Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive. ”
Christian Birksø
Owner
eAnatomi.dk
“Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig. ”
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer
ABEO A/S

Læs flere anmeldelser på Trustpilot

Vi taler mange sprog

Diction er med et stort team af specialiserede oversættere den foretrukne samarbejdspartner for adskillige skandinaviske og internationale virksomheder. Vi oversætter primært tekster til og fra alle europæiske sprog og specialiserer os i de skandinaviske sprog.

Dit professionelle oversættelsesbureau

Oversættelsesbureauet Diction er din sproglige samarbejdspartner, uanset om du skal have lavet oversættelse, korrekturlæsning, tekstforfatning eller tolkning. Vores oversættelsesbureau har hovedkontor i København, Danmark. Fra vores kontor har vi siden 2010 hjulpet vores kunder med oversættelse i hele Nordeuropa. Vi har særligt specialiseret os i at lave oversættelser til og fra de skandinaviske sprog, hvilket gør, at du trygt kan overlade dine oversættelser til os og forvente at få korrekte og sprogligt flydende oversættelser retur. For at du kan være sikker på at få oversættelse af højeste kvalitet, har vi samlet de dygtigste oversættere i branchen hos os. Vi benytter os udelukkende af modersmålsoversættere, og alle tekster bliver kvalitetssikret ved bl.a. korrekturlæsninger, som bliver foretaget af en anden person end oversætteren selv. Diction leverer professionelle sprogløsninger til både privat og erhverv, og vi ser frem til også at hjælpe dig.