Diction
Ring på +45 2227 7016
Åben til kl. 17.00

Få professionelle tekniske oversættelser hos os. Vi har specialister fra alle industrier klar til at oversætte for jer.

Tekniske oversættelser

Hvad er teknisk oversættelse?

Teknisk oversættelse dækker over oversættelsen af en lang række forskellige tekster af teknisk karakter. Det kan eksempelvis være systembeskrivelser, brugermanualer, produktbeskrivelser, sikkerhedsanvisninger og meget mere. Tekniske tekster kan derfor inddeles i en bred vifte af forskellige tekniske fagområder med hver deres begrebsverden, der varierer fra sprog til sprog. Dette kan eksempelvis være alt fra IT og elektronik til arkitektur.

Forløb
Upload dine dokumenter
Betal med kort eller mobilepay
Vi oversætter dine tekster
Dine tekster sendes retur på mail

Teknisk oversættelse hos Diction

Oversættelse af tekniske tekster kræver en dygtig oversætter, som kender til de tekniske begreber, og som er skarp til at navigere mellem de forskellige tekniske fagområder på både mål- og kildesproget.

Hos Diction har vi specialiseret os i at oversætte tekniske tekster inden for mange forskellige industrier, og det er vigtigt for os, at du får en korrekt kvalitetsoversættelse af din tekniske tekst. Du er desuden meget velkommen til at medsende referencemateriale til din oversættelse i form af f.eks. tidligere oversættelser, billeder af produkter eller andre dokumenter, der kan give vores oversætter et indtryk af den foretrukne terminologi. Vi behandler altid fremsendt materiale strengt fortroligt, og du kan derfor trygt sende dine tekniske tekster til os samt få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os

Kontakt os på vores formular gennem denne hjemmeside, eller skriv til os på [email protected], for at modtage et uforpligtende tilbud på en oversættelse af din tekniske tekst. Du kan også ringe til os på +45 42901711.

Beregn din pris

ord
ord til  
(minimumpris: 490 kr.)
Få et uforpligtende tilbud

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankortvisamastercardmobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Dit professionelle oversættelsesbureau

Oversættelsesbureauet Diction er din sproglige samarbejdspartner, uanset om du skal have lavet oversættelse, korrekturlæsning, tekstforfatning eller tolkning. Vores oversættelsesbureau har hovedkontor i København, Danmark. Fra vores kontor har vi siden 2010 hjulpet vores kunder med oversættelse i hele Nordeuropa. Vi har særligt specialiseret os i at lave oversættelser til og fra de skandinaviske sprog, hvilket gør, at du trygt kan overlade dine oversættelser til os og forvente at få korrekte og sprogligt flydende oversættelser retur. For at du kan være sikker på at få oversættelse af højeste kvalitet, har vi samlet de dygtigste oversættere i branchen hos os. Vi benytter os udelukkende af professionelle modersmålsoversættere med en kandidatgrad bag sig. Diction leverer professionelle sprogløsninger til både privat og erhverv, og vi ser frem til også at hjælpe dig.
4,7
Trustpilot
bedømmelser
5,0
Google
anmeldelser
5,0
Facebook
bedømmelser
Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 2227 7016
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200064202
dankortvisamastercardmobilepay