Diction
Ring på +45 22 27 70 16
Telfontid kl. 09-16

Få professionelle tekniske oversættelser hos os. Vi har specialister fra alle industrier klar til at oversætte for jer.

Tekniske oversættelser

Hvad er teknisk oversættelse?

Teknisk oversættelse dækker over oversættelsen af en lang række forskellige tekster af teknisk karakter. Det kan eksempelvis være systembeskrivelser, brugermanualer, produktbeskrivelser, sikkerhedsanvisninger og meget mere. Tekniske tekster kan derfor inddeles i en bred vifte af forskellige tekniske fagområder med hver deres begrebsverden, der varierer fra sprog til sprog. Dette kan eksempelvis være alt fra IT og elektronik til arkitektur.

upload
Upload dine dokumenter
credit-card
Betal med kort eller mobilepay
text
Vi oversætter dine tekster
truck
Dine tekster sendes retur på mail

Teknisk oversættelse hos Diction

Oversættelse af tekniske tekster kræver en dygtig oversætter, som kender til de tekniske begreber, og som er skarp til at navigere mellem de forskellige tekniske fagområder på både mål- og kildesproget.

Hos Diction har vi specialiseret os i at oversætte tekniske tekster inden for mange forskellige industrier, og det er vigtigt for os, at du får en korrekt kvalitetsoversættelse af din tekniske tekst. Du er desuden meget velkommen til at medsende referencemateriale til din oversættelse i form af f.eks. tidligere oversættelser, billeder af produkter eller andre dokumenter, der kan give vores oversætter et indtryk af den foretrukne terminologi. Vi behandler altid fremsendt materiale strengt fortroligt, og du kan derfor trygt sende dine tekniske tekster til os samt få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os

Kontakt os på vores formular gennem denne hjemmeside, eller skriv til os på [email protected], for at modtage et uforpligtende tilbud på en oversættelse af din tekniske tekst. Du kan også ringe til os på +45 42901711.

Beregn din pris

ord
ord til  
(minimumpris: 490 kr.)

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankort visa mastercard mobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Det siger vores kunder

Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S
Vi har valgt at anvende Diction som vores oversættelsesbureau, da vi er meget tilfredse med serviceniveauet, oversættelserne er af høj kvalitet og levering sker altid til tiden.
Mette Lindberg
Mette Lindberg
In-cosmetics ApS

Kinesisk oversættelse hjalp til salget af gigantisk ravsamling

I august 2020 stod det danske auktionshus Lauritz.com overfor en omfattende opgave. Lauritz.com, Nordeuropas største online-auktionshus, var blevet ansvarlig for at varetage salget af de mere end 288.000 objekter fra konkursboet House Of Amber, som blandt andet inkluderede verdens næststørste ravklump på 47,5 kilo. Læs her, hvordan at vi hos Diction hjalp Lauritz med at løse denne opgave.

Læs hele casen

Diction inside

En podcastserie om oversættelse og sprog. Via interviews gives indblik i og fra en virksomhed og branche i stor udvikling.

Seneste podcast episode

“I denne episode vil vært Jens Preisler i samtale med oversætter og translatør Francois Kofoed få en oversætters perspektiv på oversættelsesbranchen i dag, en branche der har gennemgået en rivende udvikling de seneste år. ”

5,0
Google
anmeldelser
5,0
Facebook
bedømmelser
Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 22 27 70 16
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200081926
dankort visa mastercard mobilepay