Diction
Ring på +45 22 27 70 16
Telfontid kl. 09-16

Hos Diction får du Danmarks bedste priser på tekstforfatning skrevet af specialister fra netop din branche.

Tekstforfatning

Diction tilbyder professionel tekstforfatning inden for mange forskellige brancher. Vi skriver kreative og fængende tekster lige fra produktbeskrivelser, SEO-tekster til artikler og nyhedsbreve. Hvis du har et behov for fængende tekster med øje for kvalitet, står vi til rådighed, som dit professionelle tekstforfatningsbureau.

Akademikere som tekstforfattere

I modsætning til mange andre tekstforfattere, er du hos Diction sikret en høj kvalitet, da vores tekstforfattere har en længere videregående uddannelse bag sig. Derudover skriver vores tekstforfattere på deres modersmål, og du kan derfor stole på, at dine tekster er i trygge hænder.

Typer af tekstforfatning 

Hos Diction har vi tekstforfatningsspecialister inden for hvert enkelt område. På den måde sikrer vi, at din tekstforfatter har branchekendskab inden for netop dit felt. Vi har bl.a. tekstforfattere, der har specialiseret sig i:

• SEO
• Salgsmateriale
• Pressemeddelelser
• Hjemmesidetekst
• Nyhedsbreve
• Artikel og blogtekster

• Tekster til brochurer, produktbeskrivelser og lign.

Afsender/modtager 

I samarbejde med dig, ser vi på jeres budskab og modtageren af teksten. Vi sørger for en briefing via mail eller telefonisk, så vi har præcise instruktioner før vi går i gang. Samtidig holder vi øje med forstyrrende gentagelser, som kan virke forvirrende for modtageren. På den måde får du den bedste variation i din tekst, så den bliver interessant at læse. Det vigtigste for os er, at teksten fremstår, som DU gerne vil have den. Om teksten skal være med salg for øje eller blot være informationsgivende er helt op til dig.

Fortrolighed

Alle vores tekstforfatningsforespørgsler og igangværende projekter bliver behandlet strengt fortroligt. Vi arbejder til dagligt med at skrive tekster om produkter/ydelser, som endnu ikke er blevet offentliggjort, og derfor er vi vant til at arbejde med sensitive informationer.

Endvidere er alle vores tekstforfattere samt medarbejdere bundet af en fortrolighedsaftale.

Kontakt os

Kontakt os på tlf. +45 2227 7016 eller pr. mail [email protected] for at modtage et uforpligtende tilbud på lige netop den tekstforfatning, du har brug for.

Beregn din pris

ord
ord til  
(minimumpris: 490 kr.)

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankort visa mastercard mobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Det siger vores kunder

Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S
Vi har valgt at anvende Diction som vores oversættelsesbureau, da vi er meget tilfredse med serviceniveauet, oversættelserne er af høj kvalitet og levering sker altid til tiden.
Mette Lindberg
Mette Lindberg
In-cosmetics ApS

Kinesisk oversættelse hjalp til salget af gigantisk ravsamling

I august 2020 stod det danske auktionshus Lauritz.com overfor en omfattende opgave. Lauritz.com, Nordeuropas største online-auktionshus, var blevet ansvarlig for at varetage salget af de mere end 288.000 objekter fra konkursboet House Of Amber, som blandt andet inkluderede verdens næststørste ravklump på 47,5 kilo. Læs her, hvordan at vi hos Diction hjalp Lauritz med at løse denne opgave.

Læs hele casen

Diction inside

En podcastserie om oversættelse og sprog. Via interviews gives indblik i og fra en virksomhed og branche i stor udvikling.

Seneste podcast episode

“I denne episode vil vært Jens Preisler i samtale med oversætter og translatør Francois Kofoed få en oversætters perspektiv på oversættelsesbranchen i dag, en branche der har gennemgået en rivende udvikling de seneste år. ”

5,0
Google
anmeldelser
5,0
Facebook
bedømmelser
Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 22 27 70 16
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200081926
dankort visa mastercard mobilepay