Diction
Ring på +45 2227 7016
Åben til kl. 17.00

Hos Diction får du Danmarks bedste priser på tekstforfatning skrevet af specialister fra netop din branche.

Tekstforfatning

Diction tilbyder professionel tekstforfatning inden for mange forskellige brancher. Vi skriver kreative og fængende tekster lige fra produktbeskrivelser, SEO-tekster til artikler og nyhedsbreve. Hvis du har et behov for fængende tekster med øje for kvalitet, står vi til rådighed, som dit professionelle tekstforfatningsbureau.

Akademikere som tekstforfattere

I modsætning til mange andre tekstforfattere, er du hos Diction sikret en høj kvalitet, da vores tekstforfattere har en længere videregående uddannelse bag sig. Derudover skriver vores tekstforfattere på deres modersmål, og du kan derfor stole på, at dine tekster er i trygge hænder.

Typer af tekstforfatning 

Hos Diction har vi tekstforfatningsspecialister inden for hvert enkelt område. På den måde sikrer vi, at din tekstforfatter har branchekendskab inden for netop dit felt. Vi har bl.a. tekstforfattere, der har specialiseret sig i:

• SEO
• Salgsmateriale
• Pressemeddelelser
• Hjemmesidetekst
• Nyhedsbreve
• Artikel og blogtekster

• Tekster til brochurer, produktbeskrivelser og lign.

Afsender/modtager 

I samarbejde med dig, ser vi på jeres budskab og modtageren af teksten. Vi sørger for en briefing via mail eller telefonisk, så vi har præcise instruktioner før vi går i gang. Samtidig holder vi øje med forstyrrende gentagelser, som kan virke forvirrende for modtageren. På den måde får du den bedste variation i din tekst, så den bliver interessant at læse. Det vigtigste for os er, at teksten fremstår, som DU gerne vil have den. Om teksten skal være med salg for øje eller blot være informationsgivende er helt op til dig.

Fortrolighed

Alle vores tekstforfatningsforespørgsler og igangværende projekter bliver behandlet strengt fortroligt. Vi arbejder til dagligt med at skrive tekster om produkter/ydelser, som endnu ikke er blevet offentliggjort, og derfor er vi vant til at arbejde med sensitive informationer.

Endvidere er alle vores tekstforfattere samt medarbejdere bundet af en fortrolighedsaftale.

Kontakt os

Kontakt os på tlf. +45 2227 7016 eller pr. mail [email protected] for at modtage et uforpligtende tilbud på lige netop den tekstforfatning, du har brug for.

Beregn din pris

ord
ord til  
(minimumpris: 490 kr.)
Få et uforpligtende tilbud

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankortvisamastercardmobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Dit professionelle oversættelsesbureau

Oversættelsesbureauet Diction er din sproglige samarbejdspartner, uanset om du skal have lavet oversættelse, korrekturlæsning, tekstforfatning eller tolkning. Vores oversættelsesbureau har hovedkontor i København, Danmark. Fra vores kontor har vi siden 2010 hjulpet vores kunder med oversættelse i hele Nordeuropa. Vi har særligt specialiseret os i at lave oversættelser til og fra de skandinaviske sprog, hvilket gør, at du trygt kan overlade dine oversættelser til os og forvente at få korrekte og sprogligt flydende oversættelser retur. For at du kan være sikker på at få oversættelse af højeste kvalitet, har vi samlet de dygtigste oversættere i branchen hos os. Vi benytter os udelukkende af professionelle modersmålsoversættere med en kandidatgrad bag sig. Diction leverer professionelle sprogløsninger til både privat og erhverv, og vi ser frem til også at hjælpe dig.
4,7
Trustpilot
bedømmelser
5,0
Google
anmeldelser
5,0
Facebook
bedømmelser
Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 2227 7016
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200064202
dankortvisamastercardmobilepay