Hos Diction får du Danmarks bedste priser på tekstforfatning skrevet af specialister fra netop din branche.

Vi ligger nr. 1 på trustpilot
Vi har 9,6/10 i score baseret på mere end 120 tilbagemeldinger fra kunder.

TEKSTFORFATNING

Diction tilbyder professionel tekstforfatning inden for mange forskellige brancher. Vi skriver kreative og fængende tekster lige fra produktbeskrivelser, SEO-tekster til artikler og nyhedsbreve. Hvis du har et behov for fængende tekster med øje for kvalitet, står vi til rådighed, som dit professionelle tekstforfatningsbureau.

Akademikere SOM TEKSTFORFATTERE

I modsætning til mange andre tekstforfattere, er du hos Diction sikret en høj kvalitet, da vores tekstforfattere har en længere videregående uddannelse bag sig. Derudover skriver vores tekstforfattere på deres modersmål, og du kan derfor stole på, at dine tekster er i trygge hænder.

TYPER AF TEKSTFORFATNING

Hos Diction har vi tekstforfatningsspecialister inden for hvert enkelt område. På den måde sikrer vi, at din tekstforfatter har branchekendskab inden for netop dit felt. Vi har bl.a. tekstforfattere, der har specialiseret sig i:

• SEO
• Salgsmateriale
• Pressemeddelelser
• Hjemmesidetekst
• Nyhedsbreve
• Artikel og blogtekster

• Tekster til brochurer, produktbeskrivelser og lign.

AFSENDER/MODTAGER

I samarbejde med dig, ser vi på jeres budskab og modtageren af teksten. Vi sørger for en briefing via. mail eller telefonisk, så vi har præcise instruktioner før vi går i gang. Samtidig holder vi øje med forstyrrende gentagelser, som kan virke forvirrende for modtageren. På den måde får du den bedste variation i din tekst, så den bliver interessant at læse. Det vigtigste for os er, at teksten fremstår, som DU gerne vil have den. Om teksten skal være med salg for øje eller blot være informationsgivende, er helt op til dig.

FORTROLIGHED

Alle vores tekstforfatningsforespørgsler og igangværende projekter bliver behandlet strengt fortroligt. Vi arbejder til dagligt med at skrive tekster om produkter/ydelser, som endnu ikke er blevet offentliggjort, og derfor er vi vant til at arbejde med sensitive informationer.

Endvidere er alle vores tekstforfattere samt medarbejdere bundet af en fortrolighedsaftale.

KONTAKT OS

Kontakt os på tlf. +45 2227 7016 eller pr. mail [email protected] for at modtage et uforpligtende tilbud på lige netop den tekstforfatning, du har brug for.


Beregn din pris

ord

ord til 1,29 kr. 0,00 kr.

(minimumpris: 490 kr.)
Få et uforpligtende tilbud

Danmarks bedste priser

Vi oversætter fra 1,29 kr. pr. ord og korrekturlæser fra 0,24 kr. pr. ord.

Høj kvalitet

Vi benytter os udelukkende af erfarne modersmålsoversættere, så du er garanteret en kvalitetsoversættelse.

Hurtig levering

Vi kan afhængigt af tekstmængden have oversættelsen klar samme dag.

Vores kunder:

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi er det eneste oversættelsesbureau i Skandinavien, der tilbyder online betaling til private kunder.

“Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig. ”
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer
ABEO A/S
“Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive. ”
Christian Birksø
Owner
eAnatomi.dk

Læs flere anmeldelser på Trustpilot

Vi taler mange sprog

Diction er med et stort team af specialiserede oversættere den foretrukne samarbejdspartner for adskillige skandinaviske og internationale virksomheder. Vi oversætter primært tekster til og fra alle europæiske sprog og specialiserer os i de skandinaviske sprog.

Dit professionelle oversættelsesbureau

Oversættelsesbureauet Diction er din sproglige samarbejdspartner, uanset om du skal have lavet oversættelse, korrekturlæsning, tekstforfatning eller tolkning. Vores oversættelsesbureau har hovedkontor i København, Danmark. Fra vores kontor har vi siden 2010 hjulpet vores kunder med oversættelse i hele Nordeuropa. Vi har særligt specialiseret os i at lave oversættelser til og fra de skandinaviske sprog, hvilket gør, at du trygt kan overlade dine oversættelser til os og forvente at få korrekte og sprogligt flydende oversættelser retur. For at du kan være sikker på at få oversættelse af højeste kvalitet, har vi samlet de dygtigste oversættere i branchen hos os. Vi benytter os udelukkende af modersmålsoversættere, og alle tekster bliver kvalitetssikret ved bl.a. korrekturlæsninger, som bliver foretaget af en anden person end oversætteren selv. Diction leverer professionelle sprogløsninger til både privat og erhverv, og vi ser frem til også at hjælpe dig.