Diction
Ring på +45 2227 7016
Åben til kl. 17.00

Vi oversætter dine tekster til bosnisk.
Hurtigt og effektivt til Danmarks bedste priser

Professionel bosnisk oversættelse tilbydes til den bedste pris på markedet

Har du brug for professionel bosnisk oversættelse af din tekst, så kan du trygt sætte Diction til at gøre det, fordi det er vi ret gode til. Vi kan levere højeste kvalitet og sikre hurtig levering til markedets klart bedste priser på grund af et godt og tæt samarbejde med udelukkende kompetente og erfarne bosniske modersmålsoversættere.

Bosnisk oversættelse uden at gå på kompromis med kvaliteten

Oversættelse af bosniske tekster er én af vores klare styrker, fordi vi  nøje udvælger og anvender de bedst egnede oversættere indenfor dette sprogfelt med henblik på at opfylde dine krav og behov samt levere den højeste kvalitet. Vi kan altid tilbyde vores kunder en løsning, der er skræddersyet til lige nøjagtigt deres behov, og som inddrager tekstsprogets særtræk samt dine specifikke ønsker. Der findes med andre ord ikke en bosnisk oversættelse, vi ikke kan håndtere.

Forløb
Upload dine dokumenter
Betal med kort eller mobilepay
Vi oversætter dine tekster
Dine tekster sendes retur på mail

Modersmålsoversættere sikrer høj oversættelseskvalitet

I vores database råder vi over flere professionelle modermålsoversættere, som er omfattet af strenge krav til uddannelsesbaggrund, erfaring, kompetencer, testning samt efterlevelse af høje standarder for etisk adfærd og integritet. For det er kun udvalgte modersmålsoversættere, der får mulighed for at oversætte for Diction.

Det vil klart være mest hensigtsmæssigt og sikre kontinuiteten og den høje kvalitet i leverede oversættelsesprojekter, at en konkret bestilling af en oversættelse bliver udført af én og samme oversætter, og som udgangspunkt vil Diction få den samme udvalgte oversætter til at udføre oversættelsen indenfor det enkelte fagområde grundet sammenlignelighed med igangværende eller tidligere gennemførte oversættelsesprojekter.

Korrekturlæsning af bosniske tekster 

En oversat tekst vil desuden gennemgå en grundig korrekturlæsning af en dygtig og erfaren korrekturlæser, hvilket er med til at sikre den højeste kvalitet, som Diction sætter en stor ære i at levere. Korrekturlæsningen af dine bosniske tekster foretages, ved at den ses igennem for alle slags fejl. Der vil blive set på manglende oversættelser, stave-, grammatik- og tegnsætningsfejl, inkonsekvent terminologi, manglende tal og tegn, gentagne ord, for mange eller for få indsatte mellemrum, forkert formatering og kodning (tags) m.m. Vi står naturligvis altid til rådighed, hvis du ønsker én eller flere rettelser uddybet. Skulle der være nogle øvrige krav til korrekturlæsningen, tilføjer du det bare i en kommentar via e-mail eller via formularen her på siden.

Hurtig levering på din bosniske oversættelse 

Hvis en kunde efterspørger en hurtig levering, kan vi imødekomme dette, fordi vi har flere dygtige modersmåloversættere i vores database til at tage imod en opgave. Vi har dermed mulighed for at kunne levere hurtigt, hvis du har en stram deadline, der skal overholdes. Ligeledes kan vi tilbyde en høj grad af skalerbarhed i forhold til hasteoversættelser og større oversættelsesopgaver.

Oversættelser til og fra bosnisk

Det slaviske sprog bosnisk er nært beslægtet med serbisk og kroatisk. Balkanlandet Bosnien-Hercegovina var tidligere en del af Jugoslavien og har nu en voksende middelklasse og erhvervssektor. Uanset hvilket fagområde, lige fra juridiske, samfundsmæssige samt tekniske tekster, du ønsker oversat, vil en professionel oversættelse kunne være udslagsgivende for, hvorvidt den bosniske modtager forstår dit budskab korrekt. Her kan Diction hjælpe dig med at sikre kvaliteten og give råd og vejledning om, hvordan vi bedst ændrer din tekst. Alt i alt er Diction det optimale oversættelsesbureau med hensyn til løsning af dine bosniske oversættelsesopgaver.

 

 

Beregn din pris

ord
ord til  
(minimumpris: 490 kr.)
Få et uforpligtende tilbud

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankortvisamastercardmobilepay
Få et uforpligtende tilbud

De bedste i branchen

"Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig. "
Alexander Wulff
Christian Birksø
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer, ABEO A/S
Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 2227 7016
CVR: 35636455
dankortvisamastercardmobilepay