Vi oversætter dine tekster til Bosnisk.
Hurtigt og effektivt til Danmarks bedste priser

Vi ligger nr. 1 på trustpilot
Vi har 9,6/10 i score baseret på mere end 120 tilbagemeldinger fra kunder.

PROFESSIONEL bosnisk OVERSÆTTELSE tilbydes TIL den bedste pris på markedet

Har du brug for professionel bosnisk oversættelse af din tekst, så kan du trygt sætte Diction til at gøre det, fordi det er vi ret gode til.

Vi kan levere højeste kvalitet og sikre hurtig levering til markedets klart bedste priser på grund af et godt og tæt samarbejde med udelukkende kompetente og erfarne bosniske modersmålsoversættere.

Bosnisk oversættelse uden at gå på kompromis med kvaliteten

Oversættelse af bosniske tekster er én af vores klare styrker, fordi vi  nøje udvælger og anvender de bedst egnede oversættere indenfor dette sprogfelt med henblik på at opfylde dine krav og behov samt levere den højeste kvalitet.

Vi kan altid tilbyde vores kunder en løsning, der er skræddersyet til lige nøjagtigt deres behov, og som inddrager tekstsprogets særtræk samt dine specifikke ønsker. Der findes med andre ord ikke en bosnisk oversættelse, vi ikke kan håndtere.

Forløb

Upload dine dokumenter
Betal med kort eller mobilepay
Vi oversætter dine tekster
Dine tekster sendes retur på mail

MODERSMÅLSOVERSÆTTERE SIKRER høj oversættelseskvalitet

I vores database råder vi over flere professionelle modermålsoversættere, som er omfattet af strenge krav til uddannelsesbaggrund, erfaring, kompetencer, testning samt efterlevelse af høje standarder for etisk adfærd og integritet. For det er kun udvalgte modersmålsoversættere, der får mulighed for at oversætte for Diction.

Det vil klart være mest hensigtsmæssigt og sikre kontinuiteten og den høje kvalitet i leverede oversættelsesprojekter, at en konkret bestilling af en oversættelse bliver udført af én og samme oversætter, og som udgangspunkt vil Diction få den samme udvalgte oversætter til at udføre oversættelsen indenfor det enkelte fagområde grundet sammenlignelighed med igangværende eller tidligere gennemførte oversættelsesprojekter.

KORREKTURLÆSNING af Bosniske tekster

En oversat tekst vil desuden gennemgå en grundig korrekturlæsning af en dygtig og erfaren korrekturlæser, hvilket er med til at sikre den højeste kvalitet, som Diction sætter en stor ære i at levere.

Korrekturlæsningen af dine bosniske tekster foretages, ved at den ses igennem for alle slags fejl. Der vil blive set på manglende oversættelser, stave-, grammatik- og tegnsætningsfejl, inkonsekvent terminologi, manglende tal og tegn, gentagne ord, for mange eller for få indsatte mellemrum, forkert formatering og kodning (tags) m.m.

Vi står naturligvis altid til rådighed, hvis du ønsker én eller flere rettelser uddybet. Skulle der være nogle øvrige krav til korrekturlæsningen, tilføjer du det bare i en kommentar via e-mail eller via formularen her på siden.

rettidig og HURTIG LEVERING AF DINE bosniske TEKSTER

Hvis en kunde efterspørger en hurtig levering, kan vi imødekomme dette, fordi vi har flere dygtige modersmåloversættere i vores database til at tage imod en opgave. Vi har dermed mulighed for at kunne levere hurtigt, hvis du har en stram deadline, der skal overholdes. Ligeledes kan vi tilbyde en høj grad af skalerbarhed i forhold til hasteoversættelser og større oversættelsesopgaver.

OVERSÆTTELSER TIL OG FRA BOSNISK

Det slaviske sprog bosnisk er nært beslægtet med serbisk og kroatisk. Balkanlandet Bosnien-Hercegovina var tidligere en del af Jugoslavien og har nu en voksende middelklasse og erhvervssektor.

Uanset hvilket fagområde, lige fra juridiske, samfundsmæssige samt tekniske tekster, du ønsker oversat, vil en professionel oversættelse kunne være udslagsgivende for, hvorvidt den bosniske modtager forstår dit budskab korrekt. Her kan Diction hjælpe dig med at sikre kvaliteten og give råd og vejledning om, hvordan vi bedst ændrer din tekst.

Alt i alt er Diction det optimale oversættelsesbureau med hensyn til løsning af dine bosniske oversættelsesopgaver.

 

 

Beregn din pris

ord

ord til 1,39 kr. 0,00 kr.

(minimumpris: 490 kr.)
Få et uforpligtende tilbud

Danmarks bedste priser

Vi oversætter fra 1,39 kr. pr. ord og korrekturlæser fra 0,30 kr. pr. ord.

Høj kvalitet

Vi benytter os udelukkende af erfarne modersmålsoversættere, så du er garanteret en kvalitetsoversættelse.

Hurtig levering

Vi kan afhængigt af tekstmængden have oversættelsen klar samme dag.

Vores kunder:

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi er det eneste oversættelsesbureau i Skandinavien, der tilbyder online betaling til private kunder.

“Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive. ”
Christian Birksø
Owner
eAnatomi.dk
“Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig. ”
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer
ABEO A/S

Læs flere anmeldelser på Trustpilot

Vi taler mange sprog

Diction er med et stort team af specialiserede oversættere den foretrukne samarbejdspartner for adskillige skandinaviske og internationale virksomheder. Vi oversætter primært tekster til og fra alle europæiske sprog og specialiserer os i de skandinaviske sprog.

Dit professionelle oversættelsesbureau

Oversættelsesbureauet Diction er din sproglige samarbejdspartner, uanset om du skal have lavet oversættelse, korrekturlæsning, tekstforfatning eller tolkning. Vores oversættelsesbureau har hovedkontor i København, Danmark. Fra vores kontor har vi siden 2010 hjulpet vores kunder med oversættelse i hele Nordeuropa. Vi har særligt specialiseret os i at lave oversættelser til og fra de skandinaviske sprog, hvilket gør, at du trygt kan overlade dine oversættelser til os og forvente at få korrekte og sprogligt flydende oversættelser retur. For at du kan være sikker på at få oversættelse af højeste kvalitet, har vi samlet de dygtigste oversættere i branchen hos os. Vi benytter os udelukkende af modersmålsoversættere, og alle tekster bliver kvalitetssikret ved bl.a. korrekturlæsninger, som bliver foretaget af en anden person end oversætteren selv. Diction leverer professionelle sprogløsninger til både privat og erhverv, og vi ser frem til også at hjælpe dig.