Diction
Ring på +45 2227 7016
Åben til kl. 17.00

Vi oversætter dine tekster til bosnisk. Hurtigt og effektivt til Danmarks bedste priser

Professionel bosnisk oversættelse tilbydes til den bedste pris på markedet

Har du brug for professionel bosnisk oversættelse af din tekst, så kan du trygt sætte Diction til at gøre det, fordi det er vi ret gode til. Vi kan levere højeste kvalitet og sikre hurtig levering til markedets klart bedste priser på grund af et godt og tæt samarbejde med udelukkende kompetente og erfarne bosniske modersmålsoversættere.

Bosnisk oversættelse uden at gå på kompromis med kvaliteten

Oversættelse af bosniske tekster er én af vores klare styrker, fordi vi  nøje udvælger og anvender de bedst egnede oversættere indenfor dette sprogfelt med henblik på at opfylde dine krav og behov samt levere den højeste kvalitet. Vi kan altid tilbyde vores kunder en løsning, der er skræddersyet til lige nøjagtigt deres behov, og som inddrager tekstsprogets særtræk samt dine specifikke ønsker. Der findes med andre ord ikke en bosnisk oversættelse, vi ikke kan håndtere.

Forløb
upload
Upload dine dokumenter
credit-card
Betal med kort eller mobilepay
text
Vi oversætter dine tekster
truck
Dine tekster sendes retur på mail

Modersmålsoversættere sikrer høj oversættelseskvalitet

I vores database råder vi over flere professionelle modermålsoversættere, som er omfattet af strenge krav til uddannelsesbaggrund, erfaring, kompetencer, testning samt efterlevelse af høje standarder for etisk adfærd og integritet. For det er kun udvalgte modersmålsoversættere, der får mulighed for at oversætte for Diction.

Det vil klart være mest hensigtsmæssigt og sikre kontinuiteten og den høje kvalitet i leverede oversættelsesprojekter, at en konkret bestilling af en oversættelse bliver udført af én og samme oversætter, og som udgangspunkt vil Diction få den samme udvalgte oversætter til at udføre oversættelsen indenfor det enkelte fagområde grundet sammenlignelighed med igangværende eller tidligere gennemførte oversættelsesprojekter.

Hurtig levering på din bosniske oversættelse 

Hvis en kunde efterspørger en hurtig levering, kan vi imødekomme dette, fordi vi har flere dygtige modersmåloversættere i vores database til at tage imod en opgave. Vi har dermed mulighed for at kunne levere hurtigt, hvis du har en stram deadline, der skal overholdes. Ligeledes kan vi tilbyde en høj grad af skalerbarhed i forhold til hasteoversættelser og større oversættelsesopgaver.

Oversættelser til og fra bosnisk

Det slaviske sprog bosnisk er nært beslægtet med serbisk og kroatisk. Balkanlandet Bosnien-Hercegovina var tidligere en del af Jugoslavien og har nu en voksende middelklasse og erhvervssektor. Uanset hvilket fagområde, lige fra juridiske, samfundsmæssige samt tekniske tekster, du ønsker oversat, vil en professionel oversættelse kunne være udslagsgivende for, hvorvidt den bosniske modtager forstår dit budskab korrekt. Her kan Diction hjælpe dig med at sikre kvaliteten og give råd og vejledning om, hvordan vi bedst ændrer din tekst. Alt i alt er Diction det optimale oversættelsesbureau med hensyn til løsning af dine bosniske oversættelsesopgaver.

 

 

Beregn din pris

ord
ord til  
(minimumpris: 490 kr.)

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankortvisamastercardmobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Det siger vores kunder

Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S

Mød teamet

Sebastian Hansen
Sebastian Hansen
Project Manager - Sverige
Jens Preisler
Jens Preisler
E-mail Marketing Manager - Danmark
Filip Nagel Fryland Lauritsen
Filip Nagel Fryland Lauritsen
Project Coordinator - Danmark
Julie Munkø
Julie Munkø
Vendor Manager
Claus Boberg
Claus Boberg
Chief Financial Officer
Miriam Madsen Krane
Miriam Madsen Krane
Project Manager - Norge

Kinesisk oversættelse hjalp til salget af gigantisk ravsamling

I august 2020 stod det danske auktionshus Lauritz.com overfor en omfattende opgave. Lauritz.com, Nordeuropas største online-auktionshus, var blevet ansvarlig for at varetage salget af de mere end 288.000 objekter fra konkursboet House Of Amber, som blandt andet inkluderede verdens næststørste ravklump på 47,5 kilo. Læs her, hvordan at vi hos Diction hjalp Lauritz med at løse denne opgave.

Læs hele casen
4,7
Trustpilot
bedømmelser
5,0
Google
anmeldelser
5,0
Facebook
bedømmelser
Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 2227 7016
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200064202
dankortvisamastercardmobilepay