Diction
Ring på +45 2227 7016
Åben til kl. 17.00

Vi oversætter dine tekster til estisk.
Hurtigt og effektivt til Danmarks bedste priser

Professionel estisk oversættelse til den bedste pris på markedet

Vi har flere yderst kompetente og erfarne estiske modersmålsoversættere i vores oversættelsesdatabase, der altid står klar til oversættelse og korrekturlæsning af dine estiske tekster.

Uanset om du er privat forbruger, kunde fra erhvervslivet eller en offentlig myndighed, så har Diction altid fokus på at kunne levere hurtigt, i højeste kvalitet og til markedets klart bedste priser.

Estisk oversættelse

Oversættelse af tekster til og fra estisk er én af vores spidskompetencer, fordi vi er meget opmærksomme på at anvende de bedst egnede oversættere indenfor dette felt med henblik på at opfylde jeres krav og behov samt levere den højeste kvalitet.

Vi har sørget for at have flere dygtige oversættere i vores database, så vi altid kan tilbyde vores kunder en løsning, der er skræddersyet til lige nøjagtigt deres behov. Der findes med andre ord ikke en estisk oversættelse, vi ikke kan håndtere.

Forløb
Upload dine dokumenter
Betal med kort eller mobilepay
Vi oversætter dine tekster
Dine tekster sendes retur på mail

Modersmålsoversættere sikrer høj oversættelseskvalitet

Som tidligere beskrevet er det kun dygtige og professionelle modersmålsoversættere, der får mulighed for at oversætte for Diction. Alle og enhver kan i realiteten kalde sig for oversætter, og derfor kigger vi nøje på alle oversætteres kompetencer ved brug af strenge krav, før de bliver udvalgt og tilknyttet Diction.

Det vil klart være mest hensigtsmæssigt og sikre kontinuiteten i leverede oversættelsesprojekter, at en konkret bestilling af en oversættelse bliver udført af én og samme oversætter, og som udgangspunkt vil Diction få den samme udvalgte oversætter til at udføre oversættelsen indenfor det enkelte fag- og opgaveområde for at sikre konsekvens inden for terminologi og stil i forbindelse med igangværende eller tidligere gennemførte oversættelsesopgaver.

Estisk korrekturlæsning

Når oversættelsen er lavet, sendes teksten videre til en kollega med samme kompetencer, der læser grundigt korrektur på teksten.Alle vores oversættere er også dygtige korrekturlæsere. Det er ét af kravene for overhovedet at være professionel oversætter. De læser gerne dine estiske tekster igennem for alle slags fejl. De kigger på manglende oversættelser, stave-, grammatik- og tegnsætningsfejl, inkonsekvent terminologi, manglende tal og tegn, gentagne ord, for mange eller for få indsatte mellemrum, forkert formatering og kodning (tags) m.m. Vi står naturligvis altid til rådighed, hvis du ønsker én eller flere rettelser uddybet. Skulle der være nogle øvrige krav til korrekturlæsningen, tilføjer du det bare i en kommentar via e-mail eller via formularen her på siden.

Hurtig levering på dine estiske oversættelser 

Én af Dictions absolut største styrker er, at vi altid har mulighed for hurtig levering af oversættelser og korrekturopgaver, fordi vi altid har flere ledige oversættere til at tage imod en opgave. Vi modtager i øvrigt gerne specielle henvendelser.

Oversættelser til og fra estisk

Det baltiske sprog estisk hører som ungarsk og finsk til den finsk-ugriske sprogfamilie. Estland er fuldgyldigt medlem af EU og har en voksende middelklasse og erhvervssektor. Uanset hvilket fagområde, lige fra juridiske, samfundsmæssige samt tekniske tekster, du ønsker oversat, vil en professionel oversættelse kunne være udslagsgivende for, hvorvidt den estiske modtager forstår dit budskab korrekt. Her kan Diction hjælpe dig med at sikre kvaliteten og give råd og vejledning om, hvordan vi bedst ændrer din tekst.

Beregn din pris

ord
ord til  
(minimumpris: 490 kr.)
Få et uforpligtende tilbud

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankortvisamastercardmobilepay
Få et uforpligtende tilbud

De bedste i branchen

"Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive. "
Christian Birksø
Alexander Wulff
Christian Birksø
Owner, eAnatomi.dk

Strømlinede oversættelser til grøn dansk virksomhed

Den danske virksomhed Clever går forrest i den grønne omstilling med innovative løsninger inden for opladning til elbiler. Hos Diction har vi løbende hjulpet Clever med oversættelse af materiale i deres mission om lettilgængelig grøn energi og etablering af 10.000 nye ladepunkter ved udgangen af 2025

Læs hele casen
4,5
Trustpilot
bedømmelser
5,0
Google
anmeldelser
5,0
Facebook
bedømmelser
Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 2227 7016
CVR: 35636455
dankortvisamastercardmobilepay