Diction
Ring på +45 2227 7016
Åben til kl. 17.00

Vi oversætter dine tekster til finsk.
Hurtigt og effektivt til Danmarks bedste priser

Få en professionel finsk oversættelse til markedets bedste pris

Diction tilbyder oversættelse og korrekturlæsning inden for næsten alle sprog, inkl. finsk. Vi har mange dygtige og kvalificerede medarbejdere, som er erfarne inden for finsk oversættelse og korrekturlæsning. Vi er meget opmærksomme på både at kunne levere en hurtig og god service samt på at være blandt det danske markeds billigste inden for oversættelse og korrekturlæsning.

Finsk oversættelse

Vores finske modersmålsoversættere kan oversætte til finsk fra mange forskellige sprog, og vi har samtidig også en masse oversættere, der kan oversætte til andre sprog fra finsk. I Danmark er der kun omkring 2000 mennesker, der kan tale flydende finsk, og derfor er det vigtigt at have et oversættelsesbureau i landet, som har tilknyttet kvalificerede finske oversættere. Diction kan altså hjælpe til med hvilken som helst oversættelse, der har med det finske sprog at gøre.

Forløb
Upload dine dokumenter
Betal med kort eller mobilepay
Vi oversætter dine tekster
Dine tekster sendes retur på mail

Modersmålsoversættere sikrer kvalitetsoversættelser

Som et fast princip bruger vi kun modersmålsoversættere her på Diction. Det vil sige, at alle de tekster, der bliver oversat til finsk, bliver oversat af en professionel oversætter, der er født og opvokset i Finland. Derudover kræver vi også, at oversætteren har gennemført en længere videregående uddannelse i Finland, og at de har tidligere praktisk erfaring med oversættelse. Kun de dygtigste oversættere er gode nok til Diction. Hvis der er behov for at få en lang række finske tekster oversat over en længere periode, vil Diction altid kunne stille samme oversætter til rådighed. Det garanterer, at sprogbruget forbliver ens hen over teksterne.

Finsk korrekturlæsning

Når vi tilbyder oversættelse på finsk, tilbyder vi naturligvis også korrekturlæsning. Lige meget om du skal udgive en artikel, aflevere en jobansøgning eller indlevere et vigtigt projekt på dit uddannelsessted, er det vigtigt, at sproget er helt korrekt, for det sender det rigtige signal til modtageren. Vores finske korrekturlæsning inkluderer en dybdegående analyse af retstavning, grammatik, tegnsætning og sætningskonstruktion. Derefter retter vi fejlene på en sådan måde, at du kan acceptere eller afvise dem i f.eks. Microsoft Word. Vi har også mulighed for at gøre det på en anden måde eller fokusere på andre ting, blot du siger det på forhånd.

Hurtig levering af dine finske tekster

Hos Diction forsikrer vi vores kunder om, at vi kan levere hurtigt og fejlfrit. Hvis du har en finsk tekst, der hurtigt skal oversættes eller korrekturlæses, skal du blot fortælle os, hvornår du vil have den retur. Vores fleksibilitet er nemlig en af vores stærkeste sider, derfor kan vi altid imødekomme vores kunders behov. Desuden tager vi imod alle former for opgaver, uanset de sproglige problemstillinger dine tekster har.

Det finske sprog

Det finske sprog er blandt de sprog, som adskiller sig allermest fra de andre skandinaviske sprog. Der kan derfor ofte være brug for en professionel hånd, når man skal arbejde på det finske marked. Overordnet er langt de fleste finner ganske gode til engelsk. Når det er sagt, er der ingen tvivl om, at hvis man vil kunne komme ud med budskabet til så mange som muligt, så præcist som muligt, er en finsk oversættelse uundværlig. Uanset om man vælger at gå ind i deres telekommunikations-, produktions- eller elektronikbranche, så anbefaler vi, at man får et professionelt oversættelsesbureau med på sit team. På den måde er I bedst klædt på til de sproglige og kulturelle udfordringer, I møder.

Vi tilbyder både oversættelse og korrekturlæsning af finske tekster. Se prisen og yderligere information om korrekturlæsning i den øverste menu.

Beregn din pris

ord
ord til  
(minimumpris: 490 kr.)
Få et uforpligtende tilbud

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankortvisamastercardmobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Det siger vores kunder

Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S

Kinesisk oversættelse hjalp til salget af gigantisk ravsamling

I august 2020 stod det danske auktionshus Lauritz.com overfor en omfattende opgave. Lauritz.com, Nordeuropas største online-auktionshus, var blevet ansvarlig for at varetage salget af de mere end 288.000 objekter fra konkursboet House Of Amber, som blandt andet inkluderede verdens næststørste ravklump på 47,5 kilo. Læs her, hvordan at vi hos Diction hjalp Lauritz med at løse denne opgave.

Læs hele casen
4,7
Trustpilot
bedømmelser
5,0
Google
anmeldelser
5,0
Facebook
bedømmelser
Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 2227 7016
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200064202
dankortvisamastercardmobilepay