Vi oversætter dine tekster til finsk.
Hurtigt og effektivt til Danmarks bedste priser

Vi ligger nr. 1 på trustpilot
Vi har 9,6/10 i score baseret på mere end 120 tilbagemeldinger fra kunder.

Få en professionel finsk oversættelse til markedets bedste pris

Diction tilbyder oversættelse og korrekturlæsning inden for næsten alle sprog, inkl. finsk. Vi har mange dygtige og kvalificerede medarbejdere, som er erfarne inden for finsk oversættelse og korrekturlæsning. Vi er meget opmærksomme på både at kunne levere en hurtig og god service samt på at være blandt det danske markeds billigste inden for oversættelse og korrekturlæsning.

Finsk oversættelse

Vores finske modersmålsoversættere kan oversætte til finsk fra mange forskellige sprog, og vi har samtidig også en masse oversættere, der kan oversætte til andre sprog fra finsk. I Danmark er der kun omkring 2000 mennesker, der kan tale flydende finsk, og derfor er det vigtigt at have et oversættelsesbureau i landet, som har tilknyttet kvalificerede finske oversættere. Diction kan altså hjælpe til med hvilken som helst oversættelse, der har med det finske sprog at gøre.

Forløb

Upload dine dokumenter
Betal med kort eller mobilepay
Vi oversætter dine tekster
Dine tekster sendes retur på mail

Modersmålsoversættere sikrer kvalitetsoversættelser

Som et fast princip bruger vi kun modersmålsoversættere her på Diction. Det vil sige, at alle de tekster, der bliver oversat til finsk, bliver oversat af en professionel oversætter, der er født og opvokset i Finland. Derudover kræver vi også, at oversætteren har gennemført en længere videregående uddannelse i Finland, og at de har tidligere praktisk erfaring med oversættelse. Kun de dygtigste oversættere er gode nok til Diction. Ikke nok med det, så bliver teksten også kørt forbi en anden oversætter, der læser korrektur på teksten, efter den er blevet oversat. Det sikrer en kvalitetsoversættelse. Hvis der er behov for at få en lang række finske tekster oversat over en længere periode, vil Diction altid kunne stille samme oversætter til rådighed. Det garanterer, at sprogbruget forbliver ens hen over teksterne.

Finsk korrekturlæsning

Når vi tilbyder oversættelse på finsk, tilbyder vi naturligvis også korrekturlæsning. Lige meget om du skal udgive en artikel, aflevere en jobansøgning eller indlevere et vigtigt projekt på dit uddannelsessted, er det vigtigt, at sproget er helt korrekt, for det sender det rigtige signal til modtageren. Vores finske korrekturlæsning inkluderer en dybdegående analyse af retstavning, grammatik, tegnsætning og sætningskonstruktion. Derefter retter vi fejlene på en sådan måde, at du kan acceptere eller afvise dem i f.eks. Microsoft Word. Vi har også mulighed for at gøre det på en anden måde eller fokusere på andre ting, blot du siger det på forhånd.

Hurtig levering af dine finske tekster

Hos Diction forsikrer vi vores kunder om, at vi kan levere hurtigt og fejlfrit. Hvis du har en finsk tekst, der hurtigt skal oversættes eller korrekturlæses, skal du blot fortælle os, hvornår du vil have den retur. Vores fleksibilitet er nemlig en af vores stærkeste sider, derfor kan vi altid imødekomme vores kunders behov. Desuden tager vi imod alle former for opgaver, uanset de sproglige problemstillinger dine tekster har.

Det finske sprog

Det finske sprog er blandt de sprog, som adskiller sig allermest fra de andre skandinaviske sprog. Der kan derfor ofte være brug for en professionel hånd, når man skal arbejde på det finske marked. Overordnet er langt de fleste finner ganske gode til engelsk. Når det er sagt, er der ingen tvivl om, at hvis man vil kunne komme ud med budskabet til så mange som muligt, så præcist som muligt, er en finsk oversættelse uundværlig. Uanset om man vælger at gå ind i deres telekommunikations-, produktions- eller elektronikbranche, så anbefaler vi, at man får et professionelt oversættelsesbureau med på sit team. På den måde er I bedst klædt på til de sproglige og kulturelle udfordringer, I møder.

Vi tilbyder både oversættelse og korrekturlæsning af finske tekster. Se prisen og yderligere information om korrekturlæsning i den øverste menu.

Beregn din pris

ord

ord til 1,29 kr. 0,00 kr.

(minimumpris: 490 kr.)
Få et uforpligtende tilbud

Vi sidder klar til at hjælpe dig nu

Ring til os på +45 2227 7016

Telefonen er åben til kl. 17.00

Danmarks bedste priser

Vi oversætter fra 1,29 kr. pr. ord og korrekturlæser fra 0,24 kr. pr. ord.

Høj kvalitet

Vi benytter os udelukkende af erfarne modersmålsoversættere, så du er garanteret en kvalitetsoversættelse.

Hurtig levering

Vi kan afhængigt af tekstmængden have oversættelsen klar samme dag.

Vores kunder:

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi er det eneste oversættelsesbureau i Skandinavien, der tilbyder online betaling til private kunder.

“Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig. ”
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer
ABEO A/S
“Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive. ”
Christian Birksø
Owner
eAnatomi.dk

Læs flere anmeldelser på Trustpilot

Vi taler mange sprog

Diction er med et stort team af specialiserede oversættere den foretrukne samarbejdspartner for adskillige skandinaviske og internationale virksomheder. Vi oversætter primært tekster til og fra alle europæiske sprog og specialiserer os i de skandinaviske sprog.

Dit professionelle oversættelsesbureau

Oversættelsesbureauet Diction er din sproglige samarbejdspartner, uanset om du skal have lavet oversættelse, korrekturlæsning, tekstforfatning eller tolkning. Vores oversættelsesbureau har hovedkontor i København, Danmark. Fra vores kontor har vi siden 2010 hjulpet vores kunder med oversættelse i hele Nordeuropa. Vi har særligt specialiseret os i at lave oversættelser til og fra de skandinaviske sprog, hvilket gør, at du trygt kan overlade dine oversættelser til os og forvente at få korrekte og sprogligt flydende oversættelser retur. For at du kan være sikker på at få oversættelse af højeste kvalitet, har vi samlet de dygtigste oversættere i branchen hos os. Vi benytter os udelukkende af modersmålsoversættere, og alle tekster bliver kvalitetssikret ved bl.a. korrekturlæsninger, som bliver foretaget af en anden person end oversætteren selv. Diction leverer professionelle sprogløsninger til både privat og erhverv, og vi ser frem til også at hjælpe dig.