Diction
Ring på +45 2227 7016
Åben til kl. 17.00

Vi oversætter dine tekster til serbisk. Hurtigt og effektivt til Danmarks bedste priser

Levering af professionel serbisk oversættelse til den bedste pris på markedet

Hvis du har behov for professionel oversættelse og korrekturlæsning af dine serbiske tekster, så kan du trygt overlade opgaven til os.

Uanset hvor krævende og speciel din oversættelsesopgave er, vil Diction og vores kompetente og erfarne modersmålsoversættere løfte opgaven med fokus på at kunne levere højeste kvalitet og sikre hurtig levering til markedets klart bedste priser.

Oversættelse af serbiske tekster

Hvis du har behov for oversættelser til og fra serbisk inden for flere fagområder, herunder alt lige fra juridiske tekster, personlig korrespondance til salgsmateriale, så er Diction den rette til at hjælpe dig.  

Diction har stor fokus på at anvende de bedst egnede oversættere indenfor det specifikke fagområde, så vi omhyggeligt får opfyldt dine forventninger til en korrekt og optimal oversættelse. Vi har adskillige oversættere i vores database og netværk, hvilket sikrer, at du altid får en løsning, som er tilpasset og skræddersyet til dine ønsker og behov. Vi kan derfor trygt garantere, at vi har ekspertisen til at håndtere og levere alle typer af serbiske oversættelser.

Forløb
upload
Upload dine dokumenter
credit-card
Betal med kort eller mobilepay
text
Vi oversætter dine tekster
truck
Dine tekster sendes retur på mail

Modermålsoversættere sikrer høj kvalitet 

Som tidligere anført er det kun dygtige og professionelle modersmålsoversættere, der bliver anvendt til oversættelser for Diction. At være oversætter er ikke en beskyttet erhvervsmæssig titel, og derfor kigger vi nøje på oversætternes kompetencer under anvendelse af kritiske og strenge krav, inden oversætterne bliver udvalgt og tilknyttet Diction. Det vil klart være hensigtsmæssigt og sikre kontinuiteten i leverede oversættelsesopgaver, at en konkret bestilling af en oversættelse bliver udført af én og samme oversætter grundet sammenlignelighed med igangværende eller tidligere gennemførte oversættelsesopgaver. Diction har dermed altid mulighed for at tilknytte samme oversætter til dine oversættelsesprojekter, hvis du eller din virksomhed har behov for at få oversat flere tekster over en længere periode.

Korrekturlæsning af serbiske tekster 

En grundig korrekturlæsning indebærer kontrol og kvalitetssikring af manglende oversættelser, stave-, grammatik- og tegnsætningsfejl, inkonsekvent terminologi, manglende tal og tegn, gentagne ord, for mange eller for få indsatte mellemrum, forkert formatering og kodning (tags) m.m.

Vi gør altid brug af ”Registrér ændringer/Track changes”-funktionen i Microsoft Word, så du får mulighed for at gennemgå alle ændringer og tage stilling til, om hver enkelt rettelse skal accepteres eller afvises. Skulle der være nogle øvrige krav til korrekturlæsningen, tilføjer du det bare i en kommentar via e-mail eller via formularen her på siden.

Hurtig levering 

Kombinationen af flere nøje udvalgte oversættere og et tæt samarbejde med disse gør, at vi altid har mulighed for hurtig levering af serbiske oversættelser. Vi vil derfor kunne leve op til dine forventninger om hurtig levering og høj leveringssikkerhed.

Oversættelser til og fra serbisk 

Det sydslaviske sprog serbisk er nært beslægtet med bosnisk og kroatisk, dog med blandt andet fonetiske/udtalemæssige forskelle mellem disse sprog. Balkanlandet Serbien var tidligere en del af Jugoslavien og har nu en voksende middelklasse og erhvervssektor. Det serbiske sprog tales af ca. 9 millioner mennesker.

Uanset hvilket fagområde, lige fra juridiske tekster, personlig korrespondance til salgsmateriale, vil en professionel oversættelse være målrettet modtageren, så vedkommende forstår dit budskab korrekt. Her vil Diction hjælpe dig med at sikre kvaliteten og give råd og vejledning med henblik på en perfekt oversættelse, som rammer den rette stil og tone. Alt i alt er Diction det optimale oversættelsesbureau med hensyn til løsning af dine serbiske oversættelsesopgaver. 

Beregn din pris

ord
ord til  
(minimumpris: 490 kr.)

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankortvisamastercardmobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Det siger vores kunder

Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S

Mød teamet

Maja Wistrand
Maja Wistrand
Project Coordinator - Sverige
Cristina Heiberg
Cristina Heiberg
Project Coordinator - Danmark
Miriam Madsen Krane
Miriam Madsen Krane
Project Manager - Norge
Jens Preisler
Jens Preisler
E-mail Marketing Manager - Danmark
Filip Nagel Fryland Lauritsen
Filip Nagel Fryland Lauritsen
Project Coordinator - Danmark
Claus Boberg
Claus Boberg
Chief Financial Officer

Kinesisk oversættelse hjalp til salget af gigantisk ravsamling

I august 2020 stod det danske auktionshus Lauritz.com overfor en omfattende opgave. Lauritz.com, Nordeuropas største online-auktionshus, var blevet ansvarlig for at varetage salget af de mere end 288.000 objekter fra konkursboet House Of Amber, som blandt andet inkluderede verdens næststørste ravklump på 47,5 kilo. Læs her, hvordan at vi hos Diction hjalp Lauritz med at løse denne opgave.

Læs hele casen
4,7
Trustpilot
bedømmelser
5,0
Google
anmeldelser
5,0
Facebook
bedømmelser
Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 2227 7016
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200064202
dankortvisamastercardmobilepay