Vi oversætter dine tekster til Serbisk.
Hurtigt og effektivt til Danmarks bedste priser

Vi ligger nr. 1 på trustpilot
Vi har 9,6/10 i score baseret på mere end 120 tilbagemeldinger fra kunder.

Levering af PROFESSIONEL Serbisk OVERSÆTTELSE TIL den bedste pris på markedet

Hvis du har behov for professionel oversættelse og korrekturlæsning af dine serbiske tekster, så kan du trygt overlade opgaven til os.

Uanset hvor krævende og speciel din oversættelsesopgave er, vil Diction og vores kompetente og erfarne modersmålsoversættere løfte opgaven med fokus på at kunne levere højeste kvalitet og sikre hurtig levering til markedets klart bedste priser.

OVERSÆTTELSE af serbiske tekstER

Hvis du har behov for oversættelser til og fra serbisk inden for flere fagområder, herunder alt lige fra juridiske tekster, personlig korrespondance til salgsmateriale, så er Diction den rette til at hjælpe dig.  

Diction har stor fokus på at anvende de bedst egnede oversættere indenfor det specifikke fagområde, så vi omhyggeligt får opfyldt dine forventninger til en korrekt og optimal oversættelse. Vi har adskillige oversættere i vores database og netværk, hvilket sikrer, at du altid får en løsning, som er tilpasset og skræddersyet til dine ønsker og behov. Vi kan derfor trygt garantere, at vi har ekspertisen til at håndtere og levere alle typer af serbiske oversættelser.

Forløb

Upload dine dokumenter
Betal med kort eller mobilepay
Vi oversætter dine tekster
Dine tekster sendes retur på mail

MODERSMÅLSOVERSÆTTERE SIKRER høj oversættelseskvalitet

Som tidligere anført er det kun dygtige og professionelle modersmålsoversættere, der bliver anvendt til oversættelser for Diction. At være oversætter er ikke en beskyttet erhvervsmæssig titel, og derfor kigger vi nøje på oversætternes kompetencer under anvendelse af kritiske og strenge krav, inden oversætterne bliver udvalgt og tilknyttet Diction. Det vil klart være hensigtsmæssigt og sikre kontinuiteten i leverede oversættelsesopgaver, at en konkret bestilling af en oversættelse bliver udført af én og samme oversætter grundet sammenlignelighed med igangværende eller tidligere gennemførte oversættelsesopgaver. Diction har dermed altid mulighed for at tilknytte samme oversætter til dine oversættelsesprojekter, hvis du eller din virksomhed har behov for at få oversat flere tekster over en længere periode.

KORREKTURLÆSNING af Serbiske tekster

Når oversættelsen er lavet, sendes teksten videre til en anden oversætter med et tilsvarende kompetence- og kvalifikationsniveau med henblik på grundig korrekturlæsning af den oversatte tekst.

En grundig korrekturlæsning indebærer kontrol og kvalitetssikring af manglende oversættelser, stave-, grammatik- og tegnsætningsfejl, inkonsekvent terminologi, manglende tal og tegn, gentagne ord, for mange eller for få indsatte mellemrum, forkert formatering og kodning (tags) m.m.

Vi gør altid brug af ”Registrér ændringer/Track changes”-funktionen i Microsoft Word, så du får mulighed for at gennemgå alle ændringer og tage stilling til, om hver enkelt rettelse skal accepteres eller afvises. Skulle der være nogle øvrige krav til korrekturlæsningen, tilføjer du det bare i en kommentar via e-mail eller via formularen her på siden.

rettidig og HURTIG LEVERING AF DINE SERBISKE TEKSTER

Kombinationen af flere nøje udvalgte oversættere og et tæt samarbejde med disse gør, at vi altid har mulighed for hurtig levering af serbiske oversættelser. Vi vil derfor kunne leve op til dine forventninger om hurtig levering og høj leveringssikkerhed.

OVERSÆTTELSER TIL OG FRA SERBISK

Det sydslaviske sprog serbisk er nært beslægtet med bosnisk og kroatisk, dog med blandt andet fonetiske/udtalemæssige forskelle mellem disse sprog. Balkanlandet Serbien var tidligere en del af Jugoslavien og har nu en voksende middelklasse og erhvervssektor. Det serbiske sprog tales af ca. 9 millioner mennesker.

Uanset hvilket fagområde, lige fra juridiske tekster, personlig korrespondance til salgsmateriale, vil en professionel oversættelse være målrettet modtageren, så vedkommende forstår dit budskab korrekt. Her vil Diction hjælpe dig med at sikre kvaliteten og give råd og vejledning med henblik på en perfekt oversættelse, som rammer den rette stil og tone. Alt i alt er Diction det optimale oversættelsesbureau med hensyn til løsning af dine serbiske oversættelsesopgaver. 

Beregn din pris

ord

ord til 1,39 kr. 0,00 kr.

(minimumpris: 490 kr.)
Få et uforpligtende tilbud

Danmarks bedste priser

Vi oversætter fra 1,39 kr. pr. ord og korrekturlæser fra 0,30 kr. pr. ord.

Høj kvalitet

Vi benytter os udelukkende af erfarne modersmålsoversættere, så du er garanteret en kvalitetsoversættelse.

Hurtig levering

Vi kan afhængigt af tekstmængden have oversættelsen klar samme dag.

Vores kunder:

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi er det eneste oversættelsesbureau i Skandinavien, der tilbyder online betaling til private kunder.

“Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig. ”
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer
ABEO A/S
“Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive. ”
Christian Birksø
Owner
eAnatomi.dk

Læs flere anmeldelser på Trustpilot

Vi taler mange sprog

Diction er med et stort team af specialiserede oversættere den foretrukne samarbejdspartner for adskillige skandinaviske og internationale virksomheder. Vi oversætter primært tekster til og fra alle europæiske sprog og specialiserer os i de skandinaviske sprog.

Dit professionelle oversættelsesbureau

Oversættelsesbureauet Diction er din sproglige samarbejdspartner, uanset om du skal have lavet oversættelse, korrekturlæsning, tekstforfatning eller tolkning. Vores oversættelsesbureau har hovedkontor i København, Danmark. Fra vores kontor har vi siden 2010 hjulpet vores kunder med oversættelse i hele Nordeuropa. Vi har særligt specialiseret os i at lave oversættelser til og fra de skandinaviske sprog, hvilket gør, at du trygt kan overlade dine oversættelser til os og forvente at få korrekte og sprogligt flydende oversættelser retur. For at du kan være sikker på at få oversættelse af højeste kvalitet, har vi samlet de dygtigste oversættere i branchen hos os. Vi benytter os udelukkende af modersmålsoversættere, og alle tekster bliver kvalitetssikret ved bl.a. korrekturlæsninger, som bliver foretaget af en anden person end oversætteren selv. Diction leverer professionelle sprogløsninger til både privat og erhverv, og vi ser frem til også at hjælpe dig.