Vi oversætter dine tekster til Tjekkisk.
Hurtigt og effektivt til Danmarks bedste priser

Vi ligger nr. 1 på trustpilot
Vi har 9,6/10 i score baseret på mere end 120 tilbagemeldinger fra kunder.

Diction tilbyder PROFESSIONEL tjekkisk OVERSÆTTELSE TIL den bedste pris på markedet

Diction har flere års erfaring med tjekkiske oversættelser inden for alle fagområder, såsom IT, hjemmesider, salg, marketing, juridiske tekster, etc.

Vi samarbejder med flere højtuddannede og erfarne tjekkiske modersmålsoversættere med den fornødne oversættelsesviden inden for  bestemte fagområder.

Uanset hvor krævende og speciel oversættelsesopgaven er, så vil Diction og vores tilknyttede modersmåloversættere fuldt ud være i stand til at oversætte dine tjekkiske tekster med stor fokus på at kunne levere en høj kvalitet og sikre hurtig levering til markedets klart bedste priser.

Tjekkisk OVERSÆTTELSE af tekster

Diction har været yderst omhyggelig med at finde og anvende de bedst egnede oversættere inden for tjekkisk oversættelse. I vores database har vi sørget for at have flere dygtige og erfarne tjekkiske modersmålsoversættere inden for flere fagområder, så vi altid kan tilbyde vores kunder en løsning, der er skræddersyet til lige nøjagtigt deres behov. Flere af vores oversættere har lokaliseringskendskab og er fortrolige med de forskellige sproglige og kulturelle variationer af det tjekkiske sprog. Vi kan dermed håndtere alle tjekkiske oversættelser.

Når du anvender Diction til oversættelse, er du sikker på at få den højeste kvalitet, som vi her hos Diction sætter en ære i at kunne levere gang på gang. For Diction er det nemlig vigtigt, at budskabet bliver oversat og kommunikeret korrekt og præcist baseret på din kildetekst.

Forløb

Upload dine dokumenter
Betal med kort eller mobilepay
Vi oversætter dine tekster
Dine tekster sendes retur på mail

MODERSMÅLSOVERSÆTTERE SIKRER høj kvalitet AF OVERSÆTTELSE og Korrekturlæsning

Som tidligere beskrevet er det kun dygtige og professionelle modersmålsoversættere, der bliver anvendt til oversættelser hos Diction.

Det at være oversætter er ikke en beskyttet erhvervsmæssig titel, og derfor kigger vi nøje på oversætternes kompetencer under anvendelse af kritiske og strenge krav, inden de bliver udvalgt og tilknyttet Diction.

Når oversættelsen er lavet, sendes teksten videre til en anden oversætter med et tilsvarende kompetence- og kvalifikationsniveau med henblik på grundig korrekturlæsning af den oversatte tekst.

En grundig korrekturlæsning indebærer kontrol og kvalitetssikring af manglende oversættelser, stave-, grammatik- og tegnsætningsfejl, inkonsekvent terminologi, manglende tal og tegn, gentagne ord, for mange eller for få indsatte mellemrum, forkert formatering og kodning (tags) m.m.

Vi står naturligvis altid til rådighed, hvis du ønsker én eller flere rettelser uddybet. Skulle der være nogle øvrige krav til korrekturlæsningen, tilføjer du det bare i en kommentar via e-mail eller via formularen her på siden.

Diction kan altid hjælpe dig med at sikre kvaliteten og give råd og vejledning om, hvordan vi bedst ændrer din tekst.

Diction har altid mulighed for at tilknytte samme oversætter til dine oversættelsesprojekter, hvis du eller din virksomhed har behov for at få oversat flere tekster over en længere periode.

rettidig og HURTIG LEVERING AF DINE tjekkiske oversættelser

Hvis du har behov for hurtig levering, så har Diction altid mulighed for at imødekomme en hurtig og rettidig levering af din oversættelse, fordi vi altid har flere ledige oversættere til at tage imod en opgave. 

 

Beregn din pris

ord

ord til 1,39 kr. 0,00 kr.

(minimumpris: 490 kr.)
Få et uforpligtende tilbud

Danmarks bedste priser

Vi oversætter fra 1,39 kr. pr. ord og korrekturlæser fra 0,30 kr. pr. ord.

Høj kvalitet

Vi benytter os udelukkende af erfarne modersmålsoversættere, så du er garanteret en kvalitetsoversættelse.

Hurtig levering

Vi kan afhængigt af tekstmængden have oversættelsen klar samme dag.

Vores kunder:

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi er det eneste oversættelsesbureau i Skandinavien, der tilbyder online betaling til private kunder.

“Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive. ”
Christian Birksø
Owner
eAnatomi.dk
“Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig. ”
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer
ABEO A/S

Læs flere anmeldelser på Trustpilot

Vi taler mange sprog

Diction er med et stort team af specialiserede oversættere den foretrukne samarbejdspartner for adskillige skandinaviske og internationale virksomheder. Vi oversætter primært tekster til og fra alle europæiske sprog og specialiserer os i de skandinaviske sprog.

Dit professionelle oversættelsesbureau

Oversættelsesbureauet Diction er din sproglige samarbejdspartner, uanset om du skal have lavet oversættelse, korrekturlæsning, tekstforfatning eller tolkning. Vores oversættelsesbureau har hovedkontor i København, Danmark. Fra vores kontor har vi siden 2010 hjulpet vores kunder med oversættelse i hele Nordeuropa. Vi har særligt specialiseret os i at lave oversættelser til og fra de skandinaviske sprog, hvilket gør, at du trygt kan overlade dine oversættelser til os og forvente at få korrekte og sprogligt flydende oversættelser retur. For at du kan være sikker på at få oversættelse af højeste kvalitet, har vi samlet de dygtigste oversættere i branchen hos os. Vi benytter os udelukkende af modersmålsoversættere, og alle tekster bliver kvalitetssikret ved bl.a. korrekturlæsninger, som bliver foretaget af en anden person end oversætteren selv. Diction leverer professionelle sprogløsninger til både privat og erhverv, og vi ser frem til også at hjælpe dig.