Diction
Ring på +45 2227 7016
Åben til kl. 17.00

Vi oversætter dine tekster til tjekkisk.
Hurtigt og effektivt til Danmarks bedste priser

Diction tilbyder professionel tjekkisk oversættelse til den bedste pris på markedet 

Diction har flere års erfaring med tjekkiske oversættelser inden for alle fagområder, såsom IT, hjemmesider, salg, marketing, juridiske tekster, etc. Vi samarbejder med flere højtuddannede og erfarne tjekkiske modersmålsoversættere med den fornødne oversættelsesviden inden for  bestemte fagområder. Uanset hvor krævende og speciel oversættelsesopgaven er, så vil Diction og vores tilknyttede modersmåloversættere fuldt ud være i stand til at oversætte dine tjekkiske tekster med stor fokus på at kunne levere en høj kvalitet og sikre hurtig levering til markedets klart bedste priser.

Tjekkisk oversættelse af tekster 

Diction har været yderst omhyggelig med at finde og anvende de bedst egnede oversættere inden for tjekkisk oversættelse. I vores database har vi sørget for at have flere dygtige og erfarne tjekkiske modersmålsoversættere inden for flere fagområder, så vi altid kan tilbyde vores kunder en løsning, der er skræddersyet til lige nøjagtigt deres behov. Flere af vores oversættere har lokaliseringskendskab og er fortrolige med de forskellige sproglige og kulturelle variationer af det tjekkiske sprog. Vi kan dermed håndtere alle tjekkiske oversættelser.

Når du anvender Diction til oversættelse, er du sikker på at få den højeste kvalitet, som vi her hos Diction sætter en ære i at kunne levere gang på gang. For Diction er det nemlig vigtigt, at budskabet bliver oversat og kommunikeret korrekt og præcist baseret på din kildetekst.

Forløb
Upload dine dokumenter
Betal med kort eller mobilepay
Vi oversætter dine tekster
Dine tekster sendes retur på mail

Modersmålsoversættere sikrer høj kvalitet af oversættelser til tjekkisk

Som tidligere beskrevet er det kun dygtige og professionelle modersmålsoversættere, der bliver anvendt til oversættelser hos Diction.

Det at være oversætter er ikke en beskyttet erhvervsmæssig titel, og derfor kigger vi nøje på oversætternes kompetencer under anvendelse af kritiske og strenge krav, inden de bliver udvalgt og tilknyttet Diction. Diction har altid mulighed for at tilknytte samme oversætter til dine oversættelsesprojekter, hvis du eller din virksomhed har behov for at få oversat flere tekster over en længere periode.

Hurtig levering af dine tjekkiske oversættelser 

Hvis du har behov for hurtig levering, så har Diction altid mulighed for at imødekomme en hurtig og rettidig levering af din oversættelse, fordi vi altid har flere ledige oversættere til at tage imod en opgave. 

 

Beregn din pris

ord
ord til  
(minimumpris: 490 kr.)
Få et uforpligtende tilbud

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankortvisamastercardmobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Det siger vores kunder

Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S

Kinesisk oversættelse hjalp til salget af gigantisk ravsamling

I august 2020 stod det danske auktionshus Lauritz.com overfor en omfattende opgave. Lauritz.com, Nordeuropas største online-auktionshus, var blevet ansvarlig for at varetage salget af de mere end 288.000 objekter fra konkursboet House Of Amber, som blandt andet inkluderede verdens næststørste ravklump på 47,5 kilo. Læs her, hvordan at vi hos Diction hjalp Lauritz med at løse denne opgave.

Læs hele casen
4,7
Trustpilot
bedømmelser
5,0
Google
anmeldelser
5,0
Facebook
bedømmelser
Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 2227 7016
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200064202
dankortvisamastercardmobilepay