Diction
Ring på +45 2227 7016
Åben til kl. 17.00

Vi oversætter dine tekster til tjekkisk.
Hurtigt og effektivt til Danmarks bedste priser

Diction tilbyder professionel tjekkisk oversættelse til den bedste pris på markedet 

Diction har flere års erfaring med tjekkiske oversættelser inden for alle fagområder, såsom IT, hjemmesider, salg, marketing, juridiske tekster, etc. Vi samarbejder med flere højtuddannede og erfarne tjekkiske modersmålsoversættere med den fornødne oversættelsesviden inden for  bestemte fagområder. Uanset hvor krævende og speciel oversættelsesopgaven er, så vil Diction og vores tilknyttede modersmåloversættere fuldt ud være i stand til at oversætte dine tjekkiske tekster med stor fokus på at kunne levere en høj kvalitet og sikre hurtig levering til markedets klart bedste priser.

Tjekkisk oversættelse af tekster 

Diction har været yderst omhyggelig med at finde og anvende de bedst egnede oversættere inden for tjekkisk oversættelse. I vores database har vi sørget for at have flere dygtige og erfarne tjekkiske modersmålsoversættere inden for flere fagområder, så vi altid kan tilbyde vores kunder en løsning, der er skræddersyet til lige nøjagtigt deres behov. Flere af vores oversættere har lokaliseringskendskab og er fortrolige med de forskellige sproglige og kulturelle variationer af det tjekkiske sprog. Vi kan dermed håndtere alle tjekkiske oversættelser.

Når du anvender Diction til oversættelse, er du sikker på at få den højeste kvalitet, som vi her hos Diction sætter en ære i at kunne levere gang på gang. For Diction er det nemlig vigtigt, at budskabet bliver oversat og kommunikeret korrekt og præcist baseret på din kildetekst.

Forløb
Upload dine dokumenter
Betal med kort eller mobilepay
Vi oversætter dine tekster
Dine tekster sendes retur på mail

Modersmålsoversættere sikrer høj kvalitet af oversættelser til tjekkisk

Som tidligere beskrevet er det kun dygtige og professionelle modersmålsoversættere, der bliver anvendt til oversættelser hos Diction.

Det at være oversætter er ikke en beskyttet erhvervsmæssig titel, og derfor kigger vi nøje på oversætternes kompetencer under anvendelse af kritiske og strenge krav, inden de bliver udvalgt og tilknyttet Diction. Når oversættelsen er lavet, sendes teksten videre til en anden oversætter med et tilsvarende kompetence- og kvalifikationsniveau med henblik på grundig korrekturlæsning af den oversatte tekst. En grundig korrekturlæsning indebærer kontrol og kvalitetssikring af manglende oversættelser, stave-, grammatik- og tegnsætningsfejl, inkonsekvent terminologi, manglende tal og tegn, gentagne ord, for mange eller for få indsatte mellemrum, forkert formatering og kodning (tags) m.m.

Vi står naturligvis altid til rådighed, hvis du ønsker én eller flere rettelser uddybet. Skulle der være nogle øvrige krav til korrekturlæsningen, tilføjer du det bare i en kommentar via e-mail eller via formularen her på siden. Diction kan altid hjælpe dig med at sikre kvaliteten og give råd og vejledning om, hvordan vi bedst ændrer din tekst. Diction har altid mulighed for at tilknytte samme oversætter til dine oversættelsesprojekter, hvis du eller din virksomhed har behov for at få oversat flere tekster over en længere periode.

Hurtig levering af dine tjekkiske oversættelser 

Hvis du har behov for hurtig levering, så har Diction altid mulighed for at imødekomme en hurtig og rettidig levering af din oversættelse, fordi vi altid har flere ledige oversættere til at tage imod en opgave. 

 

Beregn din pris

ord
ord til  
(minimumpris: 490 kr.)
Få et uforpligtende tilbud

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankortvisamastercardmobilepay
Få et uforpligtende tilbud

De bedste i branchen

"Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig. "
Alexander Wulff
Christian Birksø
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer, ABEO A/S

Strømlinede oversættelser til grøn dansk virksomhed

Den danske virksomhed Clever går forrest i den grønne omstilling med innovative løsninger inden for opladning til elbiler. Hos Diction har vi løbende hjulpet Clever med oversættelse af materiale i deres mission om lettilgængelig grøn energi og etablering af 10.000 nye ladepunkter ved udgangen af 2025

Læs hele casen
4,5
Trustpilot
bedømmelser
5,0
Google
anmeldelser
5,0
Facebook
bedømmelser
Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 2227 7016
CVR: 35636455
dankortvisamastercardmobilepay