Vi oversætter dine tekster til Ungarsk.
Hurtigt og effektivt til Danmarks bedste priser

Vi ligger nr. 1 på trustpilot
Vi har 9,6/10 i score baseret på mere end 120 tilbagemeldinger fra kunder.

PROFESSIONEL ungarsk OVERSÆTTELSE TIL den bedste pris på markedet

Diction tilbyder professionel ungarsk oversættelse inden for alle fagområder/tekstkategorier, herunder oversættelse af salgs- og marketingmateriale, finansielle dokumenter, kontrakter samt anden korrespondance. Vi er derfor klar til at hjælpe dig med dine ungarske oversættelsesopgaver, uanset hvilken type af oversættelse du måtte efterspørge.

Diction anvender udelukkende professionelle og erfarne ungarske modersmålsoversættere med henblik på at kunne levere hurtigt, i samme høje kvalitet og serviceniveau til markedets klart bedste priser.

Diction har udført mange ungarske oversættelsesopgaver, så vi har det fornødne kendskab, erfaring og de nødvendige kompetencer. Dermed er du  sikker på at få den højeste kvalitet, som vi her på Diction sætter en ære i at kunne levere gang på gang.

Ungarsk er et højtprioriteret sprog hos Diction, og hvis du har et stykke tekst, der skal oversættes til eller fra ungarsk, så er du absolut i trygge og erfarne hænder.

OVERSÆTTELSE af ungarskE tekstER

I vores database har vi sørget for at have flere kompetente og erfarne modersmålsoversættere, der står klar til oversættelse af dine ungarske tekster.

Diction kan altid tilbyde vores kunder en løsning, der er skræddersyet til lige nøjagtigt deres behov og krav, fordi vores oversættere har den fornødne viden og er specialiseret inden for det relevante fagområde. Uanset hvilket fagområde, lige fra juridiske, samfundsmæssige samt tekniske tekster, du ønsker oversat, vil en professionel oversættelse kunne være udslagsgivende for, hvorvidt den ungarske modtager forstår dit budskab præcist og korrekt.

Der findes med andre ord ikke en ungarsk oversættelse, vi ikke kan håndtere.

Forløb

Upload dine dokumenter
Betal med kort eller mobilepay
Vi oversætter dine tekster
Dine tekster sendes retur på mail

MODERSMÅLSOVERSÆTTERE SIKRER høj oversættelseskvalitet

Som tidligere beskrevet anvender Diction kun oversættere, som har ungarsk som modersmål.

Vores oversættere er underlagt høje kompetence- og erfaringskrav og skal kunne dokumentere, at de har en videregående uddannelse og gerne større oversættelseserfaring. Vi er meget opmærksomme på at anvende de bedst egnede oversættere indenfor dette sprogfelt med henblik på at opfylde dine krav og behov samt levere den højeste kvalitet.

KORREKTURLÆSNING af ungarskE tekstER

En færdig oversættelse bliver korrekturlæst af en anden oversætter med et tilsvarende uddannelses- og kvalifikationsniveau. Korrekturlæsningen eliminerer først og fremmest småfejl såsom taste- og formateringsfejl. Derudover indeholder den også en sprogrevision, der garanterer, at oversættelsen er idiomatisk og dermed ikke lyder oversat, og at oversættelsen er en tro gengivelse af kildeteksten.

Vi lægger megen vægt på korrekturlæsningen, idet den sikrer en professionel løsning af din opgave og er med til at sikre den højeste kvalitet.

Vi er desuden stolte over altid at være fleksible med hensyn til vores kunders ønsker, så hvis du har et særligt behov, er du altid velkommen til at skrive det til os. Skulle der være nogle øvrige krav til korrekturlæsningen, tilføjer du det bare i en kommentar via e-mail eller via formularen her på siden.

Diction har altid mulighed for at tilknytte samme oversætter til alle dine oversættelsesprojekter, hvis du eller din virksomhed har behov for at få oversat flere tekster over en længere periode.

rettidig og HURTIG LEVERING AF oversættelseR

I vores database og netværk har vi flere dygtige og pålidelige oversættere som en fast stab, der er klar til at tage imod din ungarske oversættelsesopgave med henblik på hurtig og rettidig levering. Ligeledes kan vi tilbyde en høj grad af skalerbarhed i forhold til hasteoversættelser og volumen.

OVERSÆTTELSER TIL OG FRA UNGARSK

Sproget ungarsk hører til den finsk-ugriske sprogstamme, og er beslægtet med estisk og finsk. Ungarn er fuldgyldigt medlem EU og har en voksende middelklasse og progressiv erhvervssektor.

 

 

 

Beregn din pris

ord

ord til 1,39 kr. 0,00 kr.

(minimumpris: 490 kr.)
Få et uforpligtende tilbud

Danmarks bedste priser

Vi oversætter fra 1,39 kr. pr. ord og korrekturlæser fra 0,30 kr. pr. ord.

Høj kvalitet

Vi benytter os udelukkende af erfarne modersmålsoversættere, så du er garanteret en kvalitetsoversættelse.

Hurtig levering

Vi kan afhængigt af tekstmængden have oversættelsen klar samme dag.

Vores kunder:

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi er det eneste oversættelsesbureau i Skandinavien, der tilbyder online betaling til private kunder.

“Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive. ”
Christian Birksø
Owner
eAnatomi.dk
“Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig. ”
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer
ABEO A/S

Læs flere anmeldelser på Trustpilot

Vi taler mange sprog

Diction er med et stort team af specialiserede oversættere den foretrukne samarbejdspartner for adskillige skandinaviske og internationale virksomheder. Vi oversætter primært tekster til og fra alle europæiske sprog og specialiserer os i de skandinaviske sprog.

Dit professionelle oversættelsesbureau

Oversættelsesbureauet Diction er din sproglige samarbejdspartner, uanset om du skal have lavet oversættelse, korrekturlæsning, tekstforfatning eller tolkning. Vores oversættelsesbureau har hovedkontor i København, Danmark. Fra vores kontor har vi siden 2010 hjulpet vores kunder med oversættelse i hele Nordeuropa. Vi har særligt specialiseret os i at lave oversættelser til og fra de skandinaviske sprog, hvilket gør, at du trygt kan overlade dine oversættelser til os og forvente at få korrekte og sprogligt flydende oversættelser retur. For at du kan være sikker på at få oversættelse af højeste kvalitet, har vi samlet de dygtigste oversættere i branchen hos os. Vi benytter os udelukkende af modersmålsoversættere, og alle tekster bliver kvalitetssikret ved bl.a. korrekturlæsninger, som bliver foretaget af en anden person end oversætteren selv. Diction leverer professionelle sprogløsninger til både privat og erhverv, og vi ser frem til også at hjælpe dig.