Diction
Ring på +45 2227 7016
Åben til kl. 17.00

Vi oversætter dine tekster til ungarsk.
Hurtigt og effektivt til Danmarks bedste priser

Professionel ungarsk oversættelse til den bedste pris på markedet 

Diction tilbyder professionel ungarsk oversættelse inden for alle fagområder/tekstkategorier, herunder oversættelse af salgs- og marketingmateriale, finansielle dokumenter, kontrakter samt anden korrespondance. Vi er derfor klar til at hjælpe dig med dine ungarske oversættelsesopgaver, uanset hvilken type af oversættelse du måtte efterspørge.

Diction anvender udelukkende professionelle og erfarne ungarske modersmålsoversættere med henblik på at kunne levere hurtigt, i samme høje kvalitet og serviceniveau til markedets klart bedste priser. Vi har udført mange ungarske oversættelsesopgaver, så vi har det fornødne kendskab, erfaring og de nødvendige kompetencer. Dermed er du  sikker på at få den højeste kvalitet, som vi her på Diction sætter en ære i at kunne levere gang på gang. Ungarsk er et højtprioriteret sprog hos Diction, og hvis du har et stykke tekst, der skal oversættes til eller fra ungarsk, så er du absolut i trygge og erfarne hænder.

Oversættelse af ungarske tekster 

I vores database har vi sørget for at have flere kompetente og erfarne modersmålsoversættere, der står klar til oversættelse af dine ungarske tekster. Diction kan altid tilbyde vores kunder en løsning, der er skræddersyet til lige nøjagtigt deres behov og krav, fordi vores oversættere har den fornødne viden og er specialiseret inden for det relevante fagområde. Uanset hvilket fagområde, lige fra juridiske, samfundsmæssige samt tekniske tekster, du ønsker oversat, vil en professionel oversættelse kunne være udslagsgivende for, hvorvidt den ungarske modtager forstår dit budskab præcist og korrekt. Der findes med andre ord ikke en ungarsk oversættelse, vi ikke kan håndtere.

Forløb
Upload dine dokumenter
Betal med kort eller mobilepay
Vi oversætter dine tekster
Dine tekster sendes retur på mail

Modersmålsoversættere sikrer høj oversættelseskvalitet 

Som tidligere beskrevet anvender Diction kun oversættere, som har ungarsk som modersmål. Vores oversættere er underlagt høje kompetence- og erfaringskrav og skal kunne dokumentere, at de har en videregående uddannelse og gerne større oversættelseserfaring. Vi er meget opmærksomme på at anvende de bedst egnede oversættere indenfor dette sprogfelt med henblik på at opfylde dine krav og behov samt levere den højeste kvalitet.

Hurtig levering af oversættelser 

I vores database og netværk har vi flere dygtige og pålidelige oversættere som en fast stab, der er klar til at tage imod din ungarske oversættelsesopgave med henblik på hurtig og rettidig levering. Ligeledes kan vi tilbyde en høj grad af skalerbarhed i forhold til hasteoversættelser og volumen.

Oversættelser til og fra ungarsk 

Sproget ungarsk hører til den finsk-ugriske sprogstamme, og er beslægtet med estisk og finsk. Ungarn er fuldgyldigt medlem EU og har en voksende middelklasse og progressiv erhvervssektor.

 

 

 

Beregn din pris

ord
ord til  
(minimumpris: 490 kr.)
Få et uforpligtende tilbud

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankortvisamastercardmobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Det siger vores kunder

Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S

Kinesisk oversættelse hjalp til salget af gigantisk ravsamling

I august 2020 stod det danske auktionshus Lauritz.com overfor en omfattende opgave. Lauritz.com, Nordeuropas største online-auktionshus, var blevet ansvarlig for at varetage salget af de mere end 288.000 objekter fra konkursboet House Of Amber, som blandt andet inkluderede verdens næststørste ravklump på 47,5 kilo. Læs her, hvordan at vi hos Diction hjalp Lauritz med at løse denne opgave.

Læs hele casen
4,7
Trustpilot
bedømmelser
5,0
Google
anmeldelser
5,0
Facebook
bedømmelser
Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 2227 7016
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200064202
dankortvisamastercardmobilepay