Diction
Ring på +45 2227 7016
Åben til kl. 17.00

Svensk projektleder (fuldtid)

Svensk projektleder søges til oversættelsesbureau i hjertet af København (fuldtidsstilling)

Vi søger en svensk projektleder, som kunne tænke sig at træde til i et hurtigt voksende oversættelsesbureau, der har kontor på Strøget i København. Diction vækster meget på det svenske marked, og projektlederen vil derfor være ansvarlig for kontakten med vores svenske kunder.

Lidt om Diction:

Diction er et oversættelsesbureau i vækst i både Danmark, Sverige og Norge. Du bliver en del af et lille, ungt og internationalt team, hvor holdånd og medindflydelse er centrale elementer for vores hidtidige resultater. Diction har en flad struktur og en stærk iværksætterkultur, hvor kun ambitionerne sætter grænserne. Du kommer til at arbejde fra vores kontor i København og overtager med det samme dine egne kunder som eksempelvis Boston Consulting Group, Greenpeace og Dina Försikringar.

Dine ansvarsområder og dine opgaver omfatter:

 • Ansvarlig for kontakt med både privat- og erhvervskunder, herunder udarbejdelse af kundetilbud. Som projektleder hjælper du kunden med alt fra udarbejdelse af tilbud til levering af den færdige oversættelse.
 • Koordinering af oversættelsesprojekter ved at udvælge oversættere og herefter samarbejde tæt med både oversætteren og korrekturlæseren om at nå deadlines.
 • Rekruttering af svenske oversættere via løbende gennemgang af jobansøgninger.
 • Du skal lede én svensk projektkoordinator (studentermedhjælper), som er der på deltid. Projektkoordinatorens rolle er at assistere dig i dine daglige opgaver.
 • Deltagelse i månedlige statusmøder for det svenske marked, hvor du sammen med direktøren gennemgår KPI’er (som består af tidsplanlægning, kvalitet og budget) og generelle målsætninger.

Udover ovenstående vil den svenske projektleder være direktørens rådgiver sammen med projektlederen for det danske og norske marked. Her vil du bidrage til udviklingen af interne arbejdsprocedurer.

Dine kompetencer:

 • Du har svensk som modersmål og kan formulere dig korrekt både skriftligt og mundtligt på svensk og på engelsk.
 • Du er ikke bange for at tale med kunder og tør tage ansvar for din egen kundeportefølje.
 • Det er en fordel, hvis du har en kommerciel eller sproglig baggrund, eksempelvis en kort eller lang videregående uddannelse.
 • Du kan arbejde selvstændigt såvel som sammen med resten af vores team.
 • Du arbejder systematisk, har et godt overblik og kan have mange bolde i luften.

Stillingen kræver en serviceminded mentalitet, som gør, at kunderne stoler på dig som deres sproglige rådgiver. Du nyder at arbejde i et miljø med højt tempo og stramme deadlines. Udover de nævnte kompetencer så forventer vi, at du enten kan starte snarest muligt eller 1 september 2021.

Diction kan tilbyde dig:

 • Mulighed for at blive en del af et hurtigt voksende oversættelsesbureau i Danmark, med arbejdsplads i hjertet af København (på Strøget)
 • Et job med en masse ansvar og mulighed for selvstændigt arbejde.
 • Ungt arbejdsmiljø i en virksomhed i stor vækst.
 • Madordning
 • Løn efter kvalifikationer

I Diction bestræber vi os på at skubbe grænserne for hele vores team, men også for din professionelle udvikling. Derfor tilpasser vi dit ansættelsesforløb og sætter milepæle op, for at du opnår progression i din professionelle karriere, samtidig med at du har det sjovt med resten af vores team.

Er du interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Martin Boberg på tlf. +45 2227 2868. Send din ansøgning til [email protected] sammen med et opdateret CV, en kort ansøgning og eksamensbevis fra senest afsluttede uddannelse. Vi afholder løbende samtaler, så ansøg snarest muligt.

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankortvisamastercardmobilepay
Få et uforpligtende tilbud
Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 2227 7016
CVR: 35636455
dankortvisamastercardmobilepay