Diction
Ring på +45 22 27 70 16
Telfontid kl. 09-16
2. september 2021

Diction vinder udbud på 2,8 mio. kroner

Diction vinder udbud på 2,8 mio. kroner og bliver eneleverandør af oversættelser til Finanstilsynet

Oversættelsesbureauet Diction vinder offentligt udbud til en værdi på omkring 2,8 millioner kroner og skal i de næste 4 år levere oversættelser til Finanstilsynet.

Omfanget af rammeaftalen

Rammeaftalen omhandler oversættelse af økonomiske, juridiske og tekniske tekster. Hovedparten af oversættelserne vil være fra dansk til engelsk, men vil også indebære andre sprogkombinationer.

Rammeaftalen indeholder både oversættelse og korrektur og blev tildelt Diction på baggrund af et offentligt udbud. Her blev Diction vurderet som det mest egnede oversættelsesbureau til opgaven ud af otte oversættelsesbureauer, som havde budt ind. Beslutningstildelingen blev baseret på både pris og kvalitet.

Martin Boberg, direktør hos Diction, udtaler: ”Diction er glade og stolte over aftalen med Finanstilsynet. Vores ekspertise inden for økonomiske og juridiske oversættelser samt vores evne til at håndtere en stor mængde opgaver på en gang betyder, at vi er den helt rigtige leverandør for Finanstilsynet. Vi fik startet samarbejdet op i juni måned, og det har været tydeligt at mærke, at Finanstilsynet arbejder meget struktureret og professionelt. Vi er meget optimistiske for resten af samarbejdet.”

Diction som leverandør til flere offentlige institutioner i Danmark

Rammeaftalen er resultatet af en intern indsats i Diction kombineret med en efterspørgsel fra det offentlige om en specialiseret oversættelsesleverandør. Diction har specialiseret sig inden for flere områder, herunder oversættelse af finansielle og økonomiske tekster, og derfor er det faldet naturligt for Diction at byde ind på denne kontrakt. Rammeaftalen er det andet store udbud, som Diction vinder. Tidligere på året trådte en anden rammeaftale i kraft, der gjorde Diction til eneleverandør for tre danske ministerier og alle tilhørende organisationer. Læs mere om den nyhed her: https://www.diction.dk/nyheder...

Martin Boberg forventer fortsat, at offentlige udbud vil være et indsatsområde for Diction i fremtiden. Han udtaler: ”Vores bureau har gennemgået en udvikling, som betyder, at vi kan levere oversættelsesydelser på højt niveau, og kombineret med vores teknologiske niveau giver det os kapacitet til at servicere de største organisationer i Danmark. Det er ingen hemmelighed, at vi også fortsat oplever vækst i Sverige og Norge, og det vil derfor kun være naturligt for os også at byde ind på offentlige kontrakter dér.”

Finanstilsynet er en styrelse under Erhvervsministeriet med en selvstændig bestyrelse. Finanstilsynets formål er at sikre tilsyn i den finansielle sektor hos danske finansielle virksomheder, penge- og realkreditinstitutter, pensions- og forsikringsselskaber, investeringsforeninger, investeringsselskaber og fondsmæglere m.fl. Den centrale tilsynsaktivitet er at overvåge, at virksomhederne har tilstrækkelig kapital i forhold til de risici, de har påtaget sig (solvenstilsyn).

Yderligere information:

CEO, Martin Boberg, Diction, tlf: +45 22272868, e-mail: [email protected]

Flere artikler

Få adgang til vores podcastserie og eksklusive tilbud

Vi udsender løbende mails, hvor vi deler ud af vores erfaringer fra oversættelsesverdenen

Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 22 27 70 16
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200081926
dankort visa mastercard mobilepay