Diction
Ring på +45 22 27 70 16
Åben til kl. 22.00
21. december 2021

Diction bliver medlem af Dansk Erhverv

Diction bliver medlem af Dansk Erhverv

21.12.2021.

Interesseorganisationen Dansk Erhverv får et nyt medlem i form af Diction ApS.

Brian Mikkelsen, adm. Direktør i Dansk Erhverv udtaler:

”Vi er i Dansk Erhverv glade for, at flere unge vækstvirksomheder som Diction melder sig ind i Dansk Erhverv. Der er ingen tvivl om, at Diction har gjort et godt stykke arbejde – først med deres forretning i Danmark og nu også med deres seneste ekspansion i Norge og Sverige. I Dansk Erhverv har vi i mange år haft fokus på forbedring af vilkår for iværksættere. Det glæder mig derfor, når vi ser danske vidensvirksomheder blomstrer op, som har et større internationalt potentiale.”

Martin Boberg, direktør i Diction udtaler:
”Som dansk virksomhed med international vækst passer det Diction rigtig godt med et medlemskab i Dansk Erhverv. De udfordringer Diction står overfor på de udenlandske markeder, gør det oplagt at få den bedst mulige rådgivning med på sidelinjen, og her mener vi, at Dansk Erhverv er de mest oplagte at arbejde sammen med. Udover det har vi bemærket, at Dansk Erhverv har haft fokus på iværksætterpolitik, hvilket har været toprelevant for Diction som vækstvirksomhed og for mig som iværksætter. Jeg ser derfor frem til at fortsætte Dictions internationale rejse med kompetent vejledning fra Dansk Erhverv.”

Dansk Erhverv og Diction har etableret en aftale om påtegning af dokumenter, som danske virksomheder ofte skal bruge i udlandet overfor udenlandske myndigheder i forbindelse med kommercielle formål.

Dansk Erhverv handler på vegne af 18.000 medlemsvirksomheder og flere end 100 brancheforeninger. Visionen for Dansk Erhverv er, at Danmark skal være verdens bedste land at drive virksomhed i. Dansk Erhverv samarbejder med erhvervsorganisationer i 90 lande.

Yderligere information:
CEO, Martin Boberg, Diction, tlf: +45 22272868, e-mail: [email protected]
Chef for iværksætterpolitik, Jasmina Pless, Dansk Erhverv, tlf: +45 2924 2234, e-mail: [email protected]

Flere artikler

17. november 2021

NGO'en Libro Alegre kæmper for hjælpe udsatte børn i byen Valparaíso, Chile. For at bakke op om deres nyeste projekt, konstruktionen af et børnekulturhus, har vi doneret oversættelser af projektmaterialet samt taget beslutningen om også at støtte projektet fremadrettet.

23. september 2021

Korrekt kommunikation er vigtigere end nogensinde. I dag kommunikerer man på tværs af landegrænser og kulturer, og behovet for professionel oversættelse har derfor aldrig været større. Ordbogen A/S og Diction ApS har indgået et samarbejde for at imødekomme kundernes stigende behov og ønsker.

Få adgang til vores podcastserie og eksklusive tilbud

Vi udsender løbende mails, hvor vi deler ud af vores erfaringer fra oversættelsesverdenen

Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 22 27 70 16
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200081926
dankort visa mastercard mobilepay