Diction
Ring på +45 22 27 70 16
Åben til kl. 22.00
23. september 2021

Ordbogen A/S og Diction ApS indgår samarbejde

Korrekt kommunikation er vigtigere end nogensinde. I dag kommunikerer man på tværs af landegrænser og kulturer, og behovet for professionel oversættelse har derfor aldrig været større. Ordbogen A/S og Diction ApS har indgået et samarbejde for at imødekomme kundernes stigende behov og ønsker. Fremadrettet vil man kunne få udarbejdet oversættelser via Ordbogen.com - hurtigt og til mange sprog.

Nytænkende teknologi med kunden i fokus

Ordbogen A/S og Diction ApS er begge kendt som innovative virksomheder inden for sprog og teknologi – en baggrund, som skal bruges til at udvikle den perfekte løsning til kunden, uanset om man er en stor eller lille virksomhed, og om man opererer på ét eller flere markeder. Samarbejdet betyder, at Ordbogens kunder for første gang vil kunne bestille professionelle oversættelser gennem Ordbogen. Oversættelserne, som kunden får retur, vil være klar til at blive taget direkte i brug.

“Diction kan se mange af de samme værdier hos Ordbogen A/S, som hos os selv. Vi er begge teknologiske virksomheder, der har formået at vækste på grund af vores tilgang til kundeorienterede løsninger. På den baggrund giver et strategisk samarbejde al muligt mening, og vi glæder os til at skabe endnu bedre løsninger i fremtiden i samspil med vores kunder og Ordbogen.com”.

Martin Boberg - CEO, Diction ApS

Også hos Ordbogen A/S vækker samarbejdet glæde.

“Det har altid været et mål for os at skabe det ultimative oversættelses-flow. Samarbejdet med Diction, udviklingen af Write Assistant og indholdet i vores ordbøger giver os mulighed for netop dette. Fremtiden er opslag, oversættelse og et uforstyrret skriveflow, alt sammen samlet på Ordbogen.coms platform og alt sammen i real-time. Det bliver en spændende rejse for både Ordbogen, Diction og især for vores brugere, som vil opleve helt nye måder at arbejde med oversættelse på,” forklarer Ordbogens CEO Peter Revsbech.

Om Diction ApS

Diction ApS er et af Danmarks hurtigst voksende oversættelsesbureauer og leverer oversættelse til mere end 4000 erhvervskunder i Danmark, Sverige og Norge. Diction beskæftiger 11 medarbejdere i København og har over 2000 freelance oversættere tilknyttet.

Om Ordbogen A/S

Ordbogen A/S er en højteknologisk IT-virksomhed og ottedobbelt gazellevinder. I alt har ordbogen lige over 100 medarbejdere fordelt i Danmark, Spanien & Egypten. Ordbogen A/S har mere end 100 digitale ordbøger og 1+ millioner søgninger pr. dag.

Yderligere information:

CEO, Martin Boberg, Diction, Tlf.; +45 22272868, e-mail: [email protected]

Flere artikler

Få adgang til vores podcastserie og eksklusive tilbud

Vi udsender løbende mails, hvor vi deler ud af vores erfaringer fra oversættelsesverdenen

Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 22 27 70 16
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200081926
dankort visa mastercard mobilepay