Diction
Ring på +45 22 27 70 16
Telfontid kl. 09-16
20. april 2022

Oversættelsesbureauet Diction starter op i Finland

Oversættelsesbureauet Diction starter op i Finland

Fra april 2022 bliver det muligt for finske virksomheder og privatpersoner at bestille oversættelse i den finske afdeling af Diction.


Udvidelsen sker som led i Dictions nordiske ekspansion, som betyder, at Diction i løbet 2022 vil være til stede i alle de nordiske lande. Diction har indtil 2021 været etableret i Danmark, Sverige og Norge – i 2022 er det planen, at Diction åbner afdelinger op for Finland, Island og Grønland.


Timing for ekspansion er den rigtige
Martin Boberg, CEO i Diction, udtaler: ”Gennem flere års arbejde med skandinaviske kunder har vi etableret et solidt netværk af finske oversættere, og derfor er opstarten på det finske marked en oplagt mulighed. Det glæder mig at kunne realisere det næste skridt i vores vækstrejse. Timingen er rigtig for os, på nuværende tidspunkt er vi etableret på vores hjemmemarkeder, og det frigiver ressourcer til yderligere ekspansion. Vi har arbejdet på at forstærke teamet med de rette kompetencer og lokalt kendskab. For at være klar til indtræden i Finland har vi ansat vores første finske medarbejder, Saara Winter”.

Ansættelse af finsk projektleder

Saara Winter bliver den første finske medarbejder, og hun skal være med til opstarten af Diction på det finske marked. Som projektleder vil Saara blandt andet have ansvaret for al kontakten med vores kunder, både erhvervskunder og privatpersoner, men også offentlige kunder. Derudover har hun en aktiv rolle i lokaliseringen af Dictions finske hjemmeside.

Tidligere har Saara været Localisation Specialist & Team Lead hos MakesYouLocal, og så har hun 13 års erfaring fra det internationale rejseselskab KILROY. Saara har en kandidat i marketing fra Turku School of Economics i Finland, hvor hun også havde engelsk som bifag. Derudover har hun også studeret engelsk oversættelse og tolkning.

”Jeg synes, det er en spændende rejse, Diction har været på. Jeg glæder mig særligt til at blive en del af teamet og være med til at præge den videre udvikling”, siger Saara om sin opstart i Diction.

Lancering af både Diction & Legalisering

Ved etableringen i Finland vil Diction lancere både et Diction.fi-domæne og legalisering.dk, som har fokus på juridiske oversættelser. Legalisering.dk er med stor succes lanceret i Sverige og Norge i 2021 og forventes at være online i Finland fra juni 2022.

Flere artikler

17. november 2021

NGO'en Libro Alegre kæmper for hjælpe udsatte børn i byen Valparaíso, Chile. For at bakke op om deres nyeste projekt, konstruktionen af et børnekulturhus, har vi doneret oversættelser af projektmaterialet samt taget beslutningen om også at støtte projektet fremadrettet.

Få adgang til vores podcastserie og eksklusive tilbud

Vi udsender løbende mails, hvor vi deler ud af vores erfaringer fra oversættelsesverdenen

Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 22 27 70 16
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200081926
dankort visa mastercard mobilepay