Diction
Ring på +45 22 27 70 16
Telfontid kl. 09-16
Beklædnings- og tekstilindustrien

Oversættelser inden for beklædnings- og tekstilindustrien

Oversættelse af tekster til beklædnings- og tekstilindustrien stiller store krav til den rette terminologi, og at der er styr på detaljerne. Konkurrencen er stor, men vores oversættere har mange års erfaring med beklædnings- og tekstilindustrien, hvilket betyder, at du kan være sikker på, at din tekst bliver både velskrevet, overbevisende og korrekt.

Den nyeste oversættelsesteknologi giver ensartede resultater

Ved hjælp af den nyeste teknologi inden for oversættelse sikrer vi ikke blot, at din tekst benytter korrekt terminologi – men også at det benyttes konsekvent i hele teksten og bidrager således til et ensartet slutresultat. Dette eliminerer risikoen for misforståelser og sikrer, at budskabet i din tekst er klart og utvetydigt. Det ensartede indtryk hjælper med at gøre teksten endnu mere effektiv.

Få oversættelsen gennemgået af en ekstra ekspert

Vores oversættelser gennemgås naturligvis af oversætteren, inden de leveres til dig, men hvis det ønskes, kan du også få tilknyttet en korrekturlæser med ekspertviden inden for beklædnings- og tekstilindustrien. Denne service kan tilvælges, når du bestiller din oversættelse, og den sikrer, at teksten er af høj kvalitet, og at den ikke indeholder fejl og misforståelser. Uanset om teksterne behandler emner inden for produktion, salg eller andre dele af branchen, har vi kyndige sprogeksperter, der sikrer, at slutresultatet lever op til både dine og dine kunders forventninger og krav til kvaliteten. Kontakt os for at høre mere om, hvorvidt korrekturlæsning er relevant for dig.

Vi oversætter regelmæssigt blandt andet følgende typer tekster til beklædnings- og tekstilindustrien: produkttekster, udbudstekster, markedsføringsmaterialer, kataloger og tekniske specifikationer.

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankort visa mastercard mobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Vores kunder:

Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 22 27 70 16
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200081926
dankort visa mastercard mobilepay